Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: باید از امروز آمادگی لازم جهت مواجهه با پیک پنجم را ایجاد کنیم.

دکتر سید محمد جمالیان یازهم اردیبهشت ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره به انجام واکسیناسیون در استان، اظهار کرد: خوشخبتانه استان مرکزی در انجام واکسیناسیون پیشرو است و چون جزو استان های مسن کشور به شمار می رویم، در پی تسریع در واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به استقبال بسیار خوب افراد بالای ۸۰ سال برای تزریق واکسن نیاز است که سالن های محل واکسیناسیون را گسترش دهیم، در حال حاضر روزانه حدود ۷۰۰ نفر در اراک واکسینه می شوند و صبح ها شاهد ازدحام جمعیت هستیم که لازم است با توجه به نگرانی نسبت به سلامت افراد مسن، به تعداد سالن های تزریق بیفزاییم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه در کنار گسترش سالن ها، نیاز به هشت دستگاه رایانه، یک دستگاه نوبت دهی و سالن انتظار و چیدمان مناسب صندلی و یخچال و تامین حراست هست، گفت: لازم است که مدیران هیچ گونه مکاتبه ای در خصوص تزریق واکسن با دانشگاه نداشته باشد، دانشگاه هیچ گونه اختیاری در این راستا ندارد و طبق مصوبات ملی به ازای هر تعداد واکسن توزیع شده، گروه هدف هم مشخص شده است و دانشگاه حق دخالت در تزریق یک دز هم ندارد.

وی افزود: پس از تزریق واکسن به ۲۰ هزار نفر از افراد بالای ۸۰ سال، تزریق برای گروه سنی ۷۵ سال آغاز می شود و به هیچ عنوان نیازی به مکاتبه مدیران وجود ندارد و طبق ابلاغیه ها عمل می شود.

جمالیان با بیان اینکه ۲۸ هزار و ۳۷۰ واکسن تا امروز تحویل دانشگاه شده است که ۲۳ هزار و ۶۷۷ واکسن تزریق شده، افزود: سومین استان در کشور هستیم که تزریق واکسن را به موقع انجام داده ایم.

وی با بیان اینکه وضعیت کرونایی استان در حال رسیدن به ثبات است، اما همچنان نگران هستیم، گفت: به شدت نگران ویروس هندی هستیم و باید از امروز تمهیدات لازم را در نظر داشته باشیم. لازم است همه دستگاه ها، صنایع و ... افراد زیرمجموعه خود را که در فروردین ماه به هند، افغانستان و پاکستان سفر داشته اند به دانشگاه معرفی کنند تا تست کرونا بدهند و در صورت مثبت بودن سریعا قرنطینه لازم را به انجام برسانیم.

جمالیان تاکید کرد: شیوع پیک پنجم خیلی دور از انتظار نیست و باید آمادگی لازم را کسب کنیم چراکه در صورت رخ دادن این پیک، شدت بیشتری خواهد داشت به همین دلیل آمادگی مراکز درمانی بسیار اهمیت دارد. در همین راستا درخواست اختصاص یک سوله را داریم که بتوان از آن استفاده کرد. با توجه به اینکه ساخت سوله زمانبر است، پیشنهاد می شود از سوله های موجود در استان مانند سوله بلااستفاده دلیجان که در زمان جنگ انبار مهمات بوده است و سوله بلا استفاده شورای شهر در اراک استفاده شود و با توجه به زمانبر بودن آماده سازی فضا، هر چه سریعتر این سوله در اختیار دانشگاه قرار گیرد تا آمادگی لازم وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان ارائه کرد و گفت: میزان ابتلا به ویروس در هفته اول اردیبهشت ماه بالغ بر ۵۹۳۶ نفر گزارش شده که این رقم در هفته پایانی فروردین ماه ۱۴۰۰ برابر با ۷۲۵۲ مورد بوده است و ۱۸ درصد کاهش به ثبت رسیده است.

دکتر علی علیمحمدی افزود: ۶۲۸ مورد بستری در هفته آخر فروردین ماه به ۶۶۰ نفر در هفته اول اردیبهشت ماه رسیده است که گویای افزایش ۵ درصدی در موارد بستری است، همچنین ۶۶۲۴ موارد سرپایی به ۵۲۷۶ مورد در بازه زمانی مذکور رسیده است که ۲۰ درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به کاهش موارد مرگ و میر در استان گفت: با کاهش ۷ درصدی در موارد فوت، ۱۱۴ مورد مرگ و میر هفته پایانی فروردین ما به ۱۰۶ مورد در هفته اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ رسیده و تقلیل یافته است.

علیمحمدی بیان کرد: ۹۷ هزار و ۱۴ مورد تاکنون در استان رپید تست انجام شده است که ۱۶ درصد موارد مثبت اعلام شده است. در واقع در هفته اول اردیبهشت ماه ۱۰ هزار مورد تست رپید در استان انجام گرفته که ۲۵۰۰ مورد معادل ۲۵ درصد مثبت اعلام شده است.

وی اضافه کرد: در هفته اول اردیبهشت ماه نسبت به هفته پایانی فروردین ماه روند امیدوار کننده اما شکننده ای را شاهدیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا هفته اول اردیبهشت ماه فروردین ماه تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش ۳۷۱ هزار مورد حیوان گزیدگی کشور در سال گذشته گفت: در این مدت ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی گفت: 80 درصد این حیوان گزیدگی‌ها توسط سگها اتفاق افتاده و 15درصد این گزش‌ها معادل 2145 مورد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که 1063 مورد آن در شهر مشهد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستاها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، تصریح کرد: 50 درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر 15 سال گزارش شده است.

 نهبندانی با اشاره به اینکه در سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 4500 مورد افزایش داشت، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه 137تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

وی افزود: در صورت بروز حیوان گزیدگی برای اقدامات درمانی و پیشگیری از ابتلا به هاری لازم است افراد هر چه سریع‌تر  به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان