Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@07:15:55 GMT

فعالیت ۱۶۵ خادمیار رضوی در میاندورود

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۴۸۹۷

فعالیت ۱۶۵ خادمیار رضوی در میاندورود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سهیل صالحی کارشناس مسئول معاونت خادمیاری دفترکانون‌های خدمت رضوی مازندران در نشست کانون‌های تخصصی شهر میاندرود با اعلام اینکه ۱۶۵ خادمیار با نام امام مهربانی‌ها در این شهر به مردم خدمت می‌کنند، گفت:از این تعداد ۴۱ خادمیار زن و ۱۲۴ خادمیار مرد در حال خدمت رسانی به افراد نیازمند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تعداد ۲۶ کانون عمومی و ۲۰ کانون تخصصی در قالب کانون‌های خادمیاری رضوی جمع شده و خدمات گسترده‌ای به محرومان ارائه می‌کنند.

صالحی با اعلام اینکه خادمیاران رضوی ارتباط روحی و قلبی خاصی با امام رضا (ع) دارند، گفت: امام هشتم (ع) این توفیق را به آن‌ها عطا می‌کند که خدمت رسان همه مردم در حوزه‌های مختلف باشند.

او با بیان این مطلب که با توجه به بستر خدمت کانون‌های محله‌ای (عمومی) هر خادمیار موظف است هر هفته ۶ ساعت در یکی از کانون‌ها به نیت خدمت در آستان مقدس امام رضا (ع) فعالیت کرده، افزود: هر خادمیار باید اقدامات خود را در سامانه خادمیاری ثبت کند زیرا یکی از شاخص‌های رتبه بندی خادمیاران ثبت فعالیت‌ها است.

صالحی همچنین برگزاری آموزش ضمن خدمت با هدف افزایش معنویت و انگیزه خدمت برای هر خادمیار را ضروری دانست و گفت:هر خادمیار در جامعه نمادی از حرم امام رضا (ع) بوده و لازمه خادمیار شدن نیز اخلاق رضوی است.

او افزود: کانون‌های محله‌ای براساس فعالیت‌های ابتکاری با حال و هوای امام رضایی و برنامه محور بودن پس از دریافت امتیازات لازم، ظرفیت جذب خادم با عنوان یاوران رضوی را که از ۶ ماه تا یک سال به صورت منظم خدمت انجام داده و فعالیت آن‌ها ثبت شده دارند.

صالحی با اعلام اینکه افراد و مجموعه‌های علاقه‌مند خدمت به امام هشتم (ع) تحت عنوان یاوران رضوی پس از گذراندن دوره آموزشی می‌توانند در سطح شهرستان‌ها فعالیت کنند، گفت: در صورت عملکرد مطلوب این یاوران، آنان افتخار خدمت در حرم رضوی را کسب می‌کنند.

او اهمیت راه اندازی کانون‌های خدمت رضوی در سطح محلات راحرکت خوب و ارزشمندی دانست و افزود: در راستای ایجاد کانون‌های خدمت رضوی در سطح محلات این کانون‌ها در حال شکل گیری است و باید تدابیر لازم برای استفاده بهینه از این ظرفیت عظیم انجام گیرد.

صالحی با اشاره به اینکه هدف خادمیاری در درجه اول خدمت به خود خادم بوده، افزود: ایجاد شبکه مومنانه از وظایف اصلی می‌باشد ودر درجه دوم خدمت به همنوعان و محرومین که از سیره امام رئوف علیه السلام است سرلوحه کار خادمیاران قرار دارد.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خدمت رضوی مازندران امام رضا آستان قدس رضوی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات و خدمات آستان قدس رضوی در «رواق خدمت»

ایسنا/خراسان رضوی با هدف ارائه گزارش شفاف و عمومی اقدامات و خدمات آستان قدس رضوی در سال ۱۴۰۲ به مردم، کتاب/مجله «رواق خدمت» از سوی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی منتشر شد.

در قالب این سالنامه ۱۴۰ صفحه‌ای، حوزه‌های مختلف میزبانی از زائران، مجاوران و عموم مخاطبان خدمات آستان قدس رضوی در داخل کشور و همچنین عرصه بین‌المللی در عرصه‌های متنوع علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی مورد بررسی قرار گرفته و به تشریح خدمات در هر عرصه پرداخته شده است.

«خاک پای زائران»، «سازوبرگ میزبانی با شکوه»، «پرچمدار خدمت به قرآن»، «میزبان جهان»، «در مسیر مرجعیت علمی»، «کرامت بی‌حد و مرز»، «خانواده امام رضایی»، «بر قله‌های سلامت»، «تلاش بی‌وقفه برای رشد تولید» و «روی موج خدمت»، عناوین ۱۰ فصل محتوایی این کتاب سال هستند که در آن‌ها، شاخص‌ترین عناوین فعالیت‌ها و دستاوردهای مجموعه‌های مختلف ستادی و عملیاتی آستان قدس رضوی در سال ۱۴۰۲ تبیین شده است.

به گزارش آستان نیوز، نسخه الکترونیکی کتاب/مجله «رواق خدمت» نیز که به همت مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی تهیه و منتشر شده، در تارنمای اینترنتی «مجله رضوی» به نشانی  mag.razavi.ir  در دسترس عموم مخاطبان و علاقمندان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وجود ۱۷ میلیون دانش‌آموز در کشور ظرفیتی مهم است/ نسبت ایرانی‌گری و اقدامات کانون پرورش فکری
  • ۴۰ هزار خادم حرم امام رضا(ع) آماده خدمت در شب‌های قدر شدند
  • خدمت‌رسانی دندانپزشکان از سراسر کشور به زائران رضوی
  • خدمت رسانی دندانپزشکان از سراسر کشور به زائران و مجاوران رضوی
  • تولید ۳۰۰ محصول هنری و سینمایی در کانون پرورش فکری کشور
  • طرح نذر خدمت به همت خادمیاران رضوی اجرا می‌شود
  • آغاز اجرای طرح کانون مدرسه در آذربایجان غربی
  • بهسازی ۵۳۰ متر جاده بین مزارع در میاندورود
  • ضرورت ایجاد بانک اطلاعات کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد
  • اقدامات و خدمات آستان قدس رضوی در «رواق خدمت»