Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-03-29@15:08:49 GMT

افزایش نرخ مصوب نهاده‌های دامی

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۱۴۵۹

شرایط فعلی باعث شده کشتار دام مولد نیز داشته باشیم چرا که دامداران توان تأمین خوراک دام را ندارند بویژه درباره دام سبک این مساله شدیدتر است چون در فصل بهار عمده علوفه دام‌های سبک از مراتع تأمین می‌شود.

مدیر عامل اتحادیه صنعت دامپروری خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تمام مراتع استان و زمین‌های چراگاهی استان خراسان رضوی به دلیل کاهش بارندگی‌ها همه خشک شده است، اظهار داشت: امیدواری دامداران به این بود که در فصل بهار بخشی از خوراک دام‌هایشان را از طریق مراتع تأمین کنند که با توجه به وضعیت ایجاد شده چنین امکانی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین هراتی با اشاره به مشکل کمبود نهاده‌های دامی در این استان افزود: شرایط فعلی باعث شده کشتار دام مولد نیز داشته باشیم چرا که دامداران توان تأمین خوراک دام را ندارند بویژه درباره دام سبک این مساله شدیدتر است چون در فصل بهار عمده علوفه دام‌های سبک از مراتع تأمین می‌شود.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به پیگیری‌های سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی در این زمینه گفت: در همین راستا ۱۶ هزار و ۷۰۰ هزار جو بابت خشکسالی وارد استان شد که اکنون در حال توزیع آن هستیم.

هراتی با اشاره به افزایش نرخ نهاده‌های دولتی نیز گفت: با اعمال افزایش نرخ، قیمت سویا به ۳,۴۰۰ تومان رسید. جو ۱,۸۰۰ تومان و ذرت نیز به ۱,۹۰۰ تومان رسید که این امر افزایش قیمت تمام شده تولیدات دامی از جمله گوشت و شیر را به دنبال دارد. البته با این وجود قیمت شیرخام همان ۴,۵۰۰ تومان سال گذشته است و از ستاد تنظیم بازار انتظار داریم قیمت جدید شیرخام را با توجه به هزینه‌های تمام شده تولید، بررسی و اعلام کند.

هراتی با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت رفع معضل خشکسالی، افزود: یکی از این اقدامات در راستای جذب علوفه از استان‌هایی بوده که کمتر درگیر خشکسالی بوده‌اند.

وی گفت: همچنین امکان واردات یونجه از کشور قزاقستان به مشهد از مرز سرخس فراهم است به شرط اینکه دولت تأمین ارز با قیمت ارز دولتی را فراهم کند چون غیر از آن با ارز آزاد واردات مقرون به صرفه نیست.

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: با توجه به مشکل تأمین ارز دولتی، پیشنهاد ما این بوده که اجازه تهاتر کالا صادر شود تا بتوانیم در ازای صادرات محصولات مازاد از جمله شیرخشک، کره، خامه و حتی تلیسه را صادر و در ازای آن علوفه و نهاده وارد کنیم.

برچسب ها: نهاده دامی ، کشتار دام ، دام سبک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OBh

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نهاده دامی کشتار دام دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب وزیر اقتصاد برای صادرکنندگان

وزیر اقتصاد اعلام کرد که امروز هیأت دولت مصوب کرد درباره عوارض صادرات خام و نیمه‌خام مصوبه اسفند ۱۴۰۲ عیناً تکرار شود و صادرکنندگان می‌توانند فرآیند صادرات را آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، احسان خاندوزی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به بار مالیاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۳ نسبت به لایحه ۱۴۰۲ ایجاد شد، یادآور شد که وزارت اقتصاد رسما با این موضوع مخالفت کرد.

وی توضیخ داد که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش بار مالیاتی که در قانون مصوب بر لایحه بودجه دولت اضافه شده، حدود ۱۰ درصد افزایش بار مالیاتی برای کشور به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به اینکه سیاست حمایت از تولید ایجاب می کند که تسهیل کنیم و تخفیف های بیشتری در حوزه مالیاتی داشته باشیم، امیدواریم مجلس شورای اسلامی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ای که ایجاد شده است را از طرق دیگری مثل انتشار اوراق تامین کند و به دولت اجازه انتشار دهد تا نیازی به این افزایش مالیات برای سال ۱۴۰۳ وجود نداشته باشد.

وزیر اقتصاد همچنین افزود: در اولین هفته کاری دولت یک مصوبه خوب برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور به تصویب رسید و طبق تبصره ۶ بودجه ۱۴۰۳، دولت دو ماه فرصت داشت برای عوارض صادرات موارد خام و نیمه‌خام اعلام نظر کند.

وی ادامه داد: چون این اتفاق در سال ۱۴۰۲ با تاخیر رخ داد، بسیاری از صادرکنندگان ناراضی بودند و کالاهایشان روی کشتی ها و انبارهای گمرک معطل تعیین تکلیف عواض صادرات خام و نیمه خام مانده بود؛ بنا براین امروز هیأت دولت مصوب کرد درباره عوارض صادرات خام و نیمه‌خام مصوبه اسفند ۱۴۰۲ عیناً تکرار شود و صادرکنندگان می‌توانند فرآیند صادرات را آغاز کنند.

این خبر تکمیل می شود.

دیگر خبرها

  • امام جمعه ساری: اولین جمهوری اسلامی توسط حضرت علی (ع) بنا نهاده شد
  • بیماری دامی در مازندران کاهش یافت
  • پیشرفت ۷۲ درصدی تثبیت اراضی غبر ملی در چهارمحال و بختیاری
  • مولدسازی؛ راهکاری مناسب برای تأمین بودجه خراسان رضوی
  • افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی صادرات فرآورده‌های خام دامی لرستان
  • میوه کمتر از نرخ مصوب در مغازه‌ها عرضه می‌شود
  • توزیع گسترده گوشت منجمد و گرم وارداتی گوسفندی در بازار یزد
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • خبر خوب وزیر اقتصاد برای صادرکنندگان
  • تأمین امنیت مطلوب در نوروز ۱۴۰۳ / افزایش ۲۳ درصدی پروازهای خارجی