Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@21:54:55 GMT

معلمی که در اولین سال تدریس، نمونه کشوری شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۶۵۸۶

معلمی که در اولین سال تدریس، نمونه کشوری شد

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، بدون شک معلمی عشق می‌خواهد وایثار، عشقی که اگر نباشد، کار پیش نمی‌رود، دانش‌آموز جذب نمی‌شود و آموزش اثری نخواهد داشت.

چه بسیار معلمانی که از راه‌های صعب‌العبور می‌گذرند تا دانش‌آموزانشان را ببینند، برخی کیلومترها راه می‌پیمایند تا تنها به یک دانش‌آموز فرصت خواندن و نوشتن عطا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین معلمانی که در دوران کرونا تا پای جان و در بیمارستان‌ها نیز کلاس درس را رها نکردند و آموزش را بر استراحت کردن ترجیح دادند، همین موارد است که پای قیاس معلمی را به شغل انبیا باز می‌کند.

صدیقه یزدانی، معلم جوان شیرازی است که سال ۹۸ در استخدامی آموزش و پرورش شرکت کرد و با گرفتن نمره قبولی در سال ۹۹ و با شیوع کرونا مشغول آموزش شد.

معلمی که با عشق و علاقه توانست در اولین سال تدریسش آن هم در شرایط خاص کرونا عملکرد موفقی از خود نشان دهد و به‌عنوان معلم نمونه کشوری قدردانی شود.

وی در گفتگو با فارس از تجربیات شیرینش در اولین سال خدمت سخن گفت. از اینکه تنها دو هفته در کلاس حضوری حاضر شده است و پس از آن به لطف کرونا به آموزش مجازی روی آورده است.

یزدانی اظهار داشت: در چهار مدرسه دولتی در شهرستان ارسنجان مشغول به تدریس هستم و حدود ۴۰۰ دانش‌آموز دارم.

وی افزود: تحصیلاتم را در رشته مهندسی مواد در مقطع کارشناسی ارشد ادامه داده و چند سالی در آن حوزه مشغول به کار شدم اما معلمی برایم رنگ و بوی دیگری داشت.

او گفت: این شد که در سال ۹۸ در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کرده و پذیرفته شدم و از سال ۹۹ به‌عنوان اولین سال خدمت در مدرسه دولتی معرفت در روستای شرق‌آباد شهرستان ارسنجان مشغول شدم.

این معلم نمونه گفت: دو هفته اول کلاس‌ها حضوری بود تا اینکه به دلیل شدت یافتن کرونا مدارس غیرحضوری شد، در این زمان تلاش کردم تا با تولید محتوای مناسب و ارزشیابی درست دانش‌آموزان زمینه یادگیری بهترشان را فراهم آورم.

وی با بیان اینکه دبیری کار و فناوری را بر عهده دارد، گفت: برخی بر این باورند که آموزش مجازی بسیار راحت‌تر از کلاس‌های حضوری است در حالی که برای آموزش مجازی همه شبانه‌روز درگیر هستیم؛ چرا که تولید محتوا، برگزاری آزمون، پاسخ به سوالات، ارزشیابی تکالیف و ... همه زمان‌بر است و لذا آموزش مجازی وقت و انرژی بیشتری از معلمان می‌گیرد.
یزدانی با بیان اینکه هر دو نوع شیوه آموزش معایب و مزایایی دارد، خاطرنشان کرد: قطعا تعامل سر کلاس و دیدار چهره به چهره تاثیر بسزایی در بحث آموزش دارد، اما آموزش مجازی نیز محاسنی دارد که از جمله آن بهره‌گیری از روش‌های نوین و تولید محتوای مناسب است که همین امر هم از دلایل انتخاب بنده به‌عنوان معلم نمونه کشوری عنوان شده است.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: معلم نمونه اموزش مجازی روز معلم آموزش مجازی اولین سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲هزار نفر در اصفهان زیرپوشش کلاس‌های سوادآموزی قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد امامیه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه سوادآموزی، کمبود اطلاعات در این زمینه در نواحی و مناطق استان است، اظهار داشت: برای رفع این مشکل، باید اقدامات لازم برای تبیین اهمیت موضوع سوادآموزی و آگاهی‌بخشی به مسئولان و مردم صورت گیرد.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در حوزه سوادآموزی در قطب شمال اصفهان، خواستار ارتقای این فعالیت‌ها در سایر قطب‌های استان و اطلاع‌رسانی گسترده‌تر در این زمینه شد.

امامیه در ادامه به آمار سوادآموزی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از ۶۱۰۰ نفر از نعمت خواندن و نوشتن بهره‌مند شدند که این امر نشان‌دهنده تلاش‌ها و اقدامات مؤثر در این حوزه است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر نقش ویژه سوادآموزی در ارتقای سطح سواد جامعه، خاطرنشان کرد: ما تنها حوزه‌ای هستیم که به اتباع خارجی نیز خدمات آموزشی و تربیتی ارائه می‌کنیم و این امر نشان‌دهنده تعهد و رسالت حوزه سوادآموزی نظام جمهوری اسلامی در قبال همه انسان‌ها است.

وی با اشاره به فضاهای آموزشی مورداستفاده در حوزه سوادآموزی، گفت: از پایگاه‌های بسیج، مساجد یا خانه‌های دارای فضاهای مناسب برای سوادآموزی استفاده می‌شود.

امامیه در ادامه به آمار سوادآموزی در استان اصفهان طی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در مدت چند سال اخیر بیش از ۴۲ هزار نفر در استان اصفهان با خواندن و نوشتن آشنا شده‌اند که نشان‌دهنده کار عظیمی است که در این حوزه صورت‌گرفته است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه، در سال ۱۴۰۰ استان اصفهان با آمار بسیار بالای بی‌سواد بالای ۶ سال مواجه بوده است، افزود: به همت معاونت‌های آموزش ابتدایی و متوسطه و طی طرح شهید محمود وند، تعداد قابل‌توجهی از این افراد شناسایی و جذب شده‌اند.

وی با اشاره به‌ضرورت ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت در امر سوادآموزی، گفت: به این منظور برنامه‌ای سه‌ساله تدوین شده است که در آن تعداد افرادی که باید در نواحی و مناطق استان اصفهان شناسایی و تحت آموزش قرار گیرند، مشخص شده است.

امامیه در پایان از همکاری و تلاش‌های همه دستگاه‌ها و نهادها در امر سوادآموزی قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند شاهد ریشه‌کن‌کردن بی‌سوادی در استان اصفهان و ارتقای سطح سواد جامعه خواهیم بود.

کد خبر 6081882

دیگر خبرها

  • کتک زدن معلم در کلاس توسط دانش آموز بی تربیت
  • اولین استخر دانش آموزی استان سمنان افتتاح شد
  • پایان جشنواره الگوهای برتر تدریس با معرفی برترین ها
  • افتتاح اولین استخر دانش آموزی استان سمنان
  • ۴۲هزار نفر در اصفهان زیرپوشش کلاس‌های سوادآموزی قرار گرفتند
  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن
  • گروه آموزش برتر، سایت نمونه سوالات کشور
  • صدور مجوز تأسیس دبیرستان نمونه دولتی دخترانه در گلبهار