Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-18@05:39:02 GMT

هلال| چرا قبل از دعا باید استغفار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۷۶۷۹

هلال| چرا قبل از دعا باید استغفار کنیم؟

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، ویژه‌برنامه هلال به مناسبت ماه رمضان در قالب سخنرانی‌های کوتاه به صورت روزانه در خروجی‌های خبرگزاری فارس برای مخاطبان منتشر می‌شود.

حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، سخنران مذهبی در فصل چهارم این برنامه با موضوع «دعا و بندگی» به سخنرانی می‌پردازد که در قسمت نوزدهم این برنامه اظهار داشت: یکی از ارکانی که در مناجات‌ها دیده می‌شود، استغفار از گناهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی مناجات‌ها پر از توبه است. مولوی می‌گوید: فردی گندم در انبار می‌ریخت و بعد از مدت‌ها سراغ گندم‌ها رفت تا ببیند چقدر باقی مانده است. در را باز کرد دید، سوراخی ایجاد شده است و موشی گندم‌ها را می‌دزدیده است. گرنه موشی دزد در انبار ماست/ گندم اعمال چل ساله کجاست ؟، اول ای جان، دفع شر موش کن/ وآنگهان در جمع گندم کوش کن.

وی افزود: استغفار لایروبی است. اگر می‌خواهیم آب خوب، تمیز، گوارا وارد حوض قلب ما شود و از آن‌جا اوج بگیرد و انسان محلی برای بهترین نعمات الهی شود باید لایروبی شود بنابراین در دعاها و مناجات، استغفار و غلط کردن وجود دارد.

قاسمیان ادامه داد: در دعا داریم: «اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَهْتِکُ الْعِصَمَ؛ خدایا بیامرزم آن گناهانى را که پرده‌ها را بدرد. اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ؛ خدایا بیامرزم آن گناهانى را که عقاب و کیفر فرو ریزد. اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَیِّرُ النِّعَمَ؛ خدایا بیامرزم آن گناهانى را که نعمت‌ها را تغییر دهد.
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَحْبِسُ الدُّعاَّءَ؛ خدایا بیامرزم آن گناهانى را که از اجابت دعا جلوگیرى کند.»

این سخنران مذهبی گفت: زمانی که حوض وجود انسان لایروبی شود، آب گوارا الهی حضور پیدا می‌کند. تفاوت انبیا با مردم این است که لایروبی شده‌اند و به راحتی به موج خداوند وصل می‌شوند و امثال من این اتفاق برایشان نیفتاده است.

ویدیوی این سخنرانی را اینجا ببینید:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه رمضان دعا برنامه هلال غلامرضا قاسمیان استغفار ا لل ه م

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۴ کیلومتر از رودخانه‌های استان یزد لایروبی شد

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای یزد گفت: به منظور پیشگیری از خسارت‌های ناشی از سیلاب در سال گذشته بیش از ۳۴ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های استان یزد لایروبی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، ناصر کامیار فرد اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ به منظور جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سیلاب، لایروبی رودخانه‌های شهرستان‌های خاتم از جمله رودخانه‌های ترکان، بنگ رود، شهریاری، چاهک، رودخانه‌های شهرستان مهریز از جمله شاه صفی، منگاباد، ابراهیم آباد، عصمت آباد، حسین آباد، منشاد، تنگ چنار، رودخانه‌های شهرستان تفت از جمله سلطان آباد، مزرعه نو، سورک، گاریز، سنگ دراز، باغ بالاوباغ میان زردین، باغ مهدی سانیج، مزرعه نو، دشتک انجام گرفته است.

وی افزود: رودخانه‌های شهرستان اشکذر نیز از جمله درب رز، کمال آباد، مزرعه میان، رودخانه‌های شهرستان میبد از جمله جاده درین، مزرعه امین آباد، رودخانه گاشار ابرکوه و بافق به طول بیش از ۳۴ کیلومتر انجام شده است.

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد با بیان اینکه اقدامات انجام شده از محل اعتبارات ملی، استانی و جاری تأمین شده است، گفت: آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها به میزان ۲ هکتار، مطالعات سراسری تعیین حریم و بستر رودخانه به میزان ۳۷ کیلومتر و پاسخ به پرونده‌های استعلامی ۹۰۰ مورد از دیگر اقدامات این مدیریت بوده است.

کامیار فرد بیان کرد: بازدیدهای میدانی رودخانه‌ها، تهیه گزارشات کارشناسی از نقاط حادثه خیز و لایروبی رودخانه‌های باغستان واقع در روستای ده بالا و دوازده امام روستای طزرجان (از توابع شهرستان تفت) و رودخانه مرزانک از توابع شهرستان اشکذر، از جمله فعالیت‌های واحد حفاظت رودخانه‌ها پس از وقوع سیل بوده است.

وی گفت: با توجه به وقوع سیلاب احتمالی در سال جدید لایروبی رودخانه‌های کافی آباد از توابع شهرستان اشکذر و رودخانه‌های بنادک سادات و منشاد از توابع شهرستان مهریز در دست اقدام است.

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ادامه داد: رسالت اصلی بخش حفاظت رودخانه‌ها و سواحل، تثبیت رودخانه‌ها و آزادسازی مناسب آن‌ها جهت عبور امن سیلاب‌ها و جلوگیری از بروز خسارت به مردم است.

کامیار فرد افزود: فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های عمومی و مجامع محلی و ایجاد باور و اعتقاد عمیق به اجرای صحیح قانون توزیع عادلانه آب در میان عموم مردم می‌تواند کمک اصلی برای رسیدن به این هدف و رسالت مهم باشد.

کد خبر 744923

دیگر خبرها

  • (ویدئو) هوادار فلسطین سخنرانی رئیس کمیسیون اروپا را قطع کرد
  • نشاندن بایدن پشت میز روزولت برای سخنرانی، تهران را تحریک می‌کند
  • نسخه پیچی پناهیان؛ از مساله حجاب تا مشکلات اقتصادی
  • نسخه عجیب پناهیان برای حل مساله حجاب؛ با ساخت دو سریال همه‌ چیز درست می‌شود!
  • اقدامات پیشگیرانه سیل در شهرستان‌های خاتم و مروست
  • سخنرانی علمی «فناوری اطلاعات و امر دینی» برگزار می‌شود
  • ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست
  • مسجدجامعی: در گذشته اهل منبر، پله‌پله، چون خود منبر بالا می‌آمدند
  • بیش از ۳۴ کیلومتر از رودخانه‌های استان یزد لایروبی شد
  • ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست در شهرکرد