Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه ایرنا، حجت‌الاسلام محمدعلی نظری در جلسه شورای آموزش و پرورش اهر گفت: دستگاه قضائی برای بهره‌مندی دانش‌آموزان بی‌بضاعت از آموزش های غیرحضوری در شرایط کرونایی نقش ایفاء می‌کند، به طوری‌ که با صدور احکام جایگزین حبس، محکومان به تأمین تبلت برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت و امکانات آموزشی ملزم شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم فراهم شدن شرایط برای بهره مندی عادلانه همه دانش آموزان شهرستان از آموزش غیرحضوری ادامه داد: ممانعت از تحصیل دانش‌آموزان طبق قانون جرم است و هر کسی، اعم از والدین یا شخص ثالث که  از تحصیل دانش‌آموزان ممانعت کند، مجرم محسوب می‌شوند و مطابق قانون با آن فرد یا افراد برخورد می‌کنیم.

حجت‌الاسلام نظری همچنین با اشاره به اینکه دریافت هرگونه وجه خارج از مشارکت‌های مردمی در مدارس غیرقانونی است، گفت: مشارکت‌های مردمی در مدارس کاملاً اختیاری است و بر اساس قانون دریافت وجه اجباری علناً خلاف است.

وی افزود: متأسفانه برخی از مدیران مدارس اهر هنگام ثبت‌نام دانش‌آموزان، والدین را مجبور به پرداخت وجه می‌کردند و با وجود اطلاعیه‌های آموزش و پرورش مبنی‌ بر عدم دریافت وجه در حین ثبت‌نام، برخی مدیران هیچ اعتنایی به دستورها و بخشنامه‌ها نمی‌کردند.

رییس دادگستری اهر یادآوری کرد: البته به علت کافی نبودن هزینه‌های اختصاصی دولت برای مدارس، مدیران مدارس مجبور به دریافت وجه در قالب مشارکت‌های مردمی هستند، ولی بعضاً والدین به لحاظ شرایط اقتصادی توان مشارکت را ندارند، از این‌رو دریافت  هرگونه وجه را غیرقانونی اعلام کردیم.

شهرستان ۱۴۰ هزار نفری اهر در ۹۰ کیلومتری شمال شرق تبریز واقع شده است.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان شرقی اهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان شرقی اهر مدارس آذربایجان شرقی اهر اخبار کنکور دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۴۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور

تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

به گزارش تسنیم، در بازه‌هایی از زمان (دهه ۷۰)، آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان از اول شهریور بود که این موضوع به دلیل برخی از شرایط به ویژه گرمای هوا با تبعات منفی بر کیفیت تحصیل دانش‌آموزان همراه بود.

در نهایت مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۶ با تصویب یک قانون تأکید کرد: زمان بازگشایی مدارس در سراسر کشور همه ساله اول مهر ماه بوده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد.

اواخر سال ۱۴۰۲ یکبار دیگر موضوع تغییر تقویم آموزشی مدارس مطرح شد و در همین ارتباط میثم لطیفی؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: از مجلس خواستیم این اجازه را داشته باشیم که شروع سال تحصیلی برای دانش‌آموزان لزوماً از ابتدای مهرماه نباشد. قرار است بتوانیم با توجه به اوضاع اقلیمی یعنی‌مناطق گرمسیر و سردسیر درجه‌ای از اختیار را به ادارات کل آموزش‌وپرورش و وزارت آموزش‌وپرورش برای شروع سال تحصیلی بدهیم که این موضوع به مصرف انرژی و سلامت فرزندان در مناطق جغرافیایی مختلف در کشور کمک می‌کند.

در همین ارتباط محمود امانی طهرانی؛ دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده است که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و این شورا اصلاحاتی اعمال و آن را به مجلس بازگرداند.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان آغاز و پایان سال تحصیلی را تعیین کرده بود، لغو می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه شرایط مختلف در جغرافیای کشور داده می‌شود.

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است، اما در بسیاری از مناطق می‌توانند مدت سال تحصیلی را با برنامه‌ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان مدارس از مهرماه در مشهد
  • نواخته شدن زنگ حماسه و ایثار در مدارس چهارمحال وبختیاری
  • تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور
  • ۲۸ فروردین ماه آغاز ثبت نام کتاب‌های درسی دانش آموزان
  • توزیع شیر در مدارس به کجا رسید؟
  • ۲۸ فروردین، آخرین مهلت ثبت نام ورودی مدارس سمپاد
  • اهدای ۵۵۰ عدد تبلت به دانش آموزان نیازمند در قزوین
  • ۱۶۰ میلیون پاکت شیر در مدارس توزیع شد/ ۱۵ نوبت دیگر تا پایان سال تحصیلی