Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیر امور بین الملل دانشگاه کردستان، آمار دانشجویان بین الملل را ۶۲۹ نفر برشمرد و گفت: از این تعداد ۵۶۳ دانشجوی عراقی در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند.

قباد شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تحصیل دانشجویان بین الملل در دانشگاه کردستان، اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۲ هزار دانشجو در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد نزدیک به ۶ درصد از آن‌ها دانشجوی بین‌الملل می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا پایان‌ ترم‌جاری ۶۲۹ نفر دانشجوی بین‌الملل در مقاطع مختلف شامل۳۸ نفر دانشجوی دکتری، ۵۱۳ نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و ۷۸ نفر دانشجوی کارشناسی مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۵۱۲ دانشجوی پسر و ۱۱۷ نفر دانشجوی دختر هستند.

به گفته مدیر امور بین الملل دانشگاه کردستان، تاکنون در دانشگاه کردستان ۱۰۵ نفر دانشجوی بین‌الملل فارغ‌التحصیل شده‌اند.

شفیعی با اشاره به اینکه ۹۳ درصد از دانشجویان غیر بورسی و شهریه پرداز هستند، ذکر کرد: کمتر از ۷ درصد از دانشجویان بورسیه دارند که ۳۱ نفر از آن‌ها بورسیه وزارت علوم و ۱۴ نفر بورسیه دانشگاه کردستان را شامل می‌شوند.

وی افزود: از این تعداد نیز ۵۶۳ نفر از دانشجویان از کشور عراق، ۴۹ نفر از کشور افغانستان، ۱۳ نفر سوریه، یک نفر از اندونزی، یک نفر از انگلستان، یک نفر از آذربایجان و یک نفر از مصر تحصیل می‌کنند.

مدیر امور بین الملل دانشگاه کردستان با اشاره به تقاضای جذب دانشجو در دانشگاه کردستان، تصریح کرد: در حال حاضر از کشورهای آفریقا، غنا، نیجریه، پاکستان و تاجیکستان متقاضای دانشجو در این ترم تحصیلی داشته‌ایم و در تلاشیم که در حوزه‌های دیگر دانشجو جذب کنیم. 

شفیعی همچنین با اشاره به اینکه دانشکده علوم انسانی بیشترین آمار دانشجویان بین الملل را با ۲۵۷ دانشجو دار است، بیان کرد: دانشگاه کردستان در رشته حقوق، مدیریت بازرگانی، روانشناسی، علوم اقتصادی جامع شناسی و تربیت‌بدنی به ترتیب بیشترین تعداد دانشجو را پذیرش کرده است.

وی تعداد دانشجویان رشته ادبیات و زبان‌های خارجی را ۱۱۶ نفر عنوان کرد و گفت: ۵۴ دانشجو در رشته زبان و ادبیات فارسی، ۴۲ دانشجو در رشته زبان و ادبیات انگلیسی و ۲۰ دانشجو در رشته زبان و ادبیات عرب در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند.

مدیر امور بین الملل دانشگاه کردستان ذکر کرد: دانشکده مهندسی با ۹۱ دانشجو در رشته‌های مهندسی کامپیوتر، عمران و برق مشغول به تحصیل هستند.

شفیعی بابیان اینکه دانشکده علوم پایه با ۷۳ دانشجو در رشته شیمی، فیزیک و ریاضی، زیست‌شناسی، آمار و علوم زمین به ترتیب بیشترین متقاضی را داشته است، عنوان کرد: دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی به ترتیب ۷۲ و ۱۴ دانشجوی بین‌الملل دارد.

وی گفت: دانشکده هنر و معماری باوجود پتانسیل زیاد در این دانشگاه کمترین تعداد دانشجویان خارجی را دارد.

مدیر امور بین الملل دانشگاه کردستان، در خصوص نحوه جذب دانشجویان در حوزه‌های مختلف، گفت: امکانات رفاهی و تسهیلاتی در اختیار دانشجویان خارجی قرار می‌گیرد تا روند رشد دانشجویان در سال‌های آینده به هزار نفر افزایش یابد.

شفیعی خاطرنشان کرد: دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی جهانی تایمز در سال ۲۰۲۱ رتبه ۸۰۰-۶۰۱ را در میان دانشگاه‌های جهان، رتبه ۳۰۰-۲۵۱ را در بین دانشگاه‎های جوان جهان و رتبه ۲۵۰-۲۰۱ را در بین دانشگاه‌های آسیایی به دست آورده است و در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جامع کشور در بین ۲۰ دانشگاه برتر کشور قرارگرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه کردستان استانی علمی و آموزشی دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند دانشجوی بین الملل دانشجو در رشته نفر دانشجوی یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جمع تشکل‌های دانشجویی گفت: گروه‌های دانشجویی محلی برای تمرین مدیریت و آماده شدن برای تصدی پست‌های بالاتر است و دانشجویان، جوان و دارای ذهن خلّاق و نقد منصفانه هستند و می‌توانند، ایرادات مجموعه را به مدیریت‌های بالاتر انتقال دهید.

وی، هدف‌ها را در دو نوع بلندمدت و کوتاه‌مدت برشمرد و افزود: از چند سال قبل در چله دوم انقلاب، برنامه پنج ساله با ۳۰۰ شاخص در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را شروع و سعی داریم امسال این برنامه‌ها را با جدیت بیشتر پیگیری کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، سیاست این دانشگاه را در کاهش تصدی‌گری دانست و متذکر شد: حضور در تشکل‌های دانشجویی فرصت مغتنمی است تا دانشجویان در نوآوری پیشقدم باشند و اگر امسال را مانند سال گذشته فعالیت داشته باشند، مطمئن باشند درجا زده و به جایی نخواهند رسید.

دهقانی اشکذری با اشاره به اهمیت هم‌افزایی بین دانشجویان تبیین کرد: بسیج، هیئت‌ها و انجمن‌های فرهنگی و علمی با ساختار وحدتی که داشتند، بسیار موفق بوده‌اند. مبنا یکی شدن نیست، بلکه کثرت در عین وحدت و وحدت در عین کثرت است و دانشجویان با رقابت سالم می‌توانند حرکت کرده و به جایگاه مطلوبی برسند.

وی افزود: دانشگاهی اثرگذار است که در مسیر رفع مشکلات مجموعه خود، پویا و اثرگذار باشد و تنها با داشتن دانش‌نظری نمی‌توان رسالت خویش را انجام داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تبیین کرد: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی، در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم. امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده‌اند در مجتمع کاشی ایفا سرام خواهیم داشت.

کارآفرین برتر استان یزد، حجم فعالیت‌های دانشجویی در سال گذشته را خوب برشمرد و یادآور شد: با فضای سنگین حاکم در کشور، انتخابات و تبلیغات در فضای مجازی، دانشجویان مشارکت خوبی را در انتخابات مجلس شورای اسلامی رقم زدند.

وی افزود: در حوزه درآمدها، دنبال کاهش وابستگی به شهریه دانشجو هستیم و در سال قبل، استخر پرورش ماهی و نیروگاه برق خورشیدی در اشکذر، مجتمع گردشگری علمی در واحد تفت و کارگاه دوخت لباس در دانشگاه آزاد اسلامی خاتم را ایجاد کردیم و طرح‌های درآمدزایی دیگری را در سال پیش رو افتتاح خواهیم کرد.

هادی حیدری‌نیا معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد هم سیاست دانشگاه در دوره معاونت فرهنگی دانشجویی دکتر فرزاد جهان‌بین را کاهش تصدی‌گری و حمایت از تشکل‌های دانشجویی بسیج، انجمن علمی و انجمن دانشجویی و هیئت‌ها دانست و متذکر شد: در دانشگاه آزاد اسلامی، اگر حوزه‌ای خود عملگرا باشد، ضعف برای مجموعه تلقی خواهد شد و باید در بسیاری از موارد کار‌ها را به دانشجویان واگذار کرد.

در ادامه این نشست، جمعی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به ارائه نظرات و مطالبات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • علوم پزشکی کردستان در مقطع دکترای پزشکی مولکولی دانشجو می‌پذیرد