Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@21:13:05 GMT

فرصت‌ها و تهدیدهای تحصیل در کشورهای خارجی

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۸۰۰۲

فرصت‌ها و تهدیدهای تحصیل در کشورهای خارجی

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس ارشد مدیریت پروژه از دانشگاه هیوستون گفت: برای اینکه فرصت‌ها و تهدیدهای تحصیل در یک کشور خارجی را بدانید بهتر است قبل از انجام هر کاری در مورد هدف، دانشگاه و کشوری که قصد تحصیل دارید، فکر کنید. 

مینو تقوی در برنامه اینستاگرامی آتلیه آزاد با محوریت گفت‌وگویی پیرامون فرصت‌ها و تهدیدهای تحصیل در کشورهای خارجی در خصوص نحوه بورسیه گرفتن در آمریکای شمالی اظهار کرد: اولین موردی که باید به آن توجه شود این است که برای اپلای کردن بهتر است قبل از انجام هر کاری، با افرادی که تجربه بالایی در این مسیر دارند، مشورت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین باید بدانید که هدف‌تان از مهاجرت چیست؛ اینکه تنها قصد دارید از ایران خارج شوید یا اینکه  مثلا رشته معماری را در کشوری ادامه دهید که آینده روشن‌تری دارد، تمام این موارد به عنوان هدف باید مشخص شود.

وی افزود: مرحله دیگر برای مهاجرت این است که باید زبان انگلیسی قوی داشته باشید و تا زبان ندانید به جایی نمی‌رسید، به نظر من تافل بخوانید زیرا دانشگاه‌های آمریکای شمالی تافل را قبول دارند و باید براساس آن دانشگاه و کشور، نوع خواندن زبان را انتخاب کنید. همچنین سعی کنید در ابتدا دانشگاه‌های سطح بالا و سپس سطح متوسط و پایین را انتخاب کنید و لیستی از دانشگاه‌ها را داشته باشید. 

این کارشناس ارشد مدیریت پروژه دانشگاه هیوستون تصریح کرد: پس از انتخاب دانشگاه باید پیش‌نیازهای درسی که آن دانشگاه در ارتباط با رشته مورد نظرتان می‌خواهد را بررسی کنید زیرا پیش نیاز رشته‌ها در هر دانشگاهی متفاوت است و بسیاری از دانشگاه‌ها نمره زبان را ۸۰ یا ۹۰ به بالا قبول می‌کنند. بنابراین برای رشته‌ای که می‌خواهید بخوانید بررسی کنید هر دانشگاه یا دانشکده چه تقاضایی از فرد دارد.

وی عنوان کرد: پس از یافتن دانشگاه‌ مورد نظر خود، در لیست اساتید دانشگاه استادی را پیدا کنید که علایق تحقیقاتش به شما نزدیک باشد بنابراین اساتیدی را پیدا کنید که واقعا به موضوع کارشان علاقه دارید. نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، نوشتن Statement of Purpose  که به آن SOP یا انگیزه نامه هم می‌گویند است، باید در SOP بنویسید که برای چه این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده‌اید، چرا این رشته و گرایش را در نظر داشتید.

تقوی اظهار کرد: توصیه می‌کنم برای نوشتن انگیزه‌نامه از جایی کپی پیست نکنید زیرا بهتر است که در گوگل نحوه نوشتن را یاد بگیرد و خودتان این کار را انجام دهید. همچنین باید شهر و دانشگاهی را انتخاب کنید که با علایق‌تان سازگاری داشته باشد و از شرایط آب و هوایی آن شهر به لحاظ گرما یا سرما اطلاع داشته باشید، چراکه ممکن است در آینده برایتان آزاردهنده باشد.

وی خاطرنشان کرد: سعی کنید در آن شهر مورد نظر دوست یا آشنایی داشته باشید تا در روزهای ابتدایی شما را همراهی کند در بانک‌، خانه پیدا کردن و موارد دیگر که لازم است حتما راهنمایی داشته باشید.

این کارشناس ارشد مدیریت پروژه دانشگاه هیوستون اضافه کرد: برای اپلای کردن باید اعتماد به نفس داشت. قبل از هر تصمیمی پروژه‌های آن دانشگاه را مشاهده و با خود برآورد کنید که آیا در سطح آن‌ها هستید یا خیر، این موضوع بسیار ملاک مهمی است زیرا آن‌ها این مورد را در نظر می‌گیرند که فرد می‌تواند هم‌پای دیگر دانشجویان باشد یا خیر ، در غیر این صورت خیلی واضح به شما می‌گویند که شما مناسب این دانشگاه نیستید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مهاجرت پژوهش مهاجرت تحصیلی داشته باشید دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رحمانی در هشتمین جلسه شورای هماهنگی روابط خارجی استان قزوین با حضور صانعی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس و آقامحمدی رئیس دفتر هماهنگی و پیگیری امور نمایندگی های داخل کشور وزارت امور خارجه که با هدف بررسی زمینه‌های همکاری استان قزوین با کشور بلاروس در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی استان قزوین در جهت تحقق این راهبرد، تقویت روابط خارجی با کشورهایی است که روابط سیاسی مناسب و منافع مشترک با آن‌ها داریم.

وی افزود: کشور بلاروس از جمله کشورهایی است که ما روابط سیاسی خوبی با آن داریم و می‌توانیم روابط تجاری خوبی نیز با آن ایجاد کنیم، برخی از تحریم‌هایی که شامل ایران است شامل بلاروس نیز می‌شود اما در برخی موارد تحریم‌های ما را ندارند بنابراین موقعیت مشترک خوبی برای روابط تجاری داریم.

معاون اقتصادی استاندار قزوین بیان کرد: هیئت عالی‌رتبه‌ای از بلاروس از استان قزوین بازدید خواهد داشت؛ این هئیت شامل تجار و تعدادی از مدیران ارشد این کشور خواهد بود، تلاش میکنیم بازدیدی ترتیب داده شود که این افراد با فعالیت های استان قزوین آشنا شوند.

وی یادآور شد: در همین راستا دفتر نمایندگی پارک علم و فناوری استان قزوین را در بلاروس ایجاد می کنیم و اگر تمایلی بود دفتر نمایندگی بلاروس را نیز در پارک علم و فناوری قزوین داشته باشیم و تکنولوژی های مورد نیاز را وارد کنیم، شرکت‌های دانش بنیان ما میتوانند آنجا فعالیت کنند، در برخی محصولات سطح تکنواوژی در بلاروس بالا است و می‌توان از آنها هم استفاده کرد.

رحمانی خاطرنشان کرد: محصولات و صنایع استان نیز به صورت بروشور تهیه و قابلیت ها معرفی می‌شود، در حوزه مالی نیز با توجه به استقرار بانک در بلاروس مشکلی نخواهیم داشت، تفاهم نامه ای به منظور ایجاد نمایندگی یا نمایشگاه دائم با سفیر بلاروس در ایران خواهیم داشت که در بخش های مختلف همکاری داشته باشیم.

وی یادآور شد: در حوزه توریست نیز روادید را برداشتیم و می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم و تورهایی گردشگری از بلاروس برای بازدید از قزوین اعزام شوند، مشکلات قانونی موجود را نیز بررسی و اگر مواردی وجود داشت، ماموریت داریم آن را حل کنیم.

معاون اقتصادی استاندار قزوین اظهار کرد: در صادرات خشکبار و محصولات کشاورزی در استان ظرفیت خوبی داریم و در حال حاضر غیر مستقیم این امر در حال اجرا است، اما میتوانیم به صورت رسمی این کار را انجام دهیم و در این راستا تامین کامیون یخچال دار تسهیل شده است و تلاش می کنیم به عنوان استانی اقتصادی نقش بیشتری در تحقق شعار سال داشته باشیم، کشورهای دارای منافع مشترک می‌تواند دروازه ورود ما به بازارهای جهانی باشند و در سال جاری تمرکز بیشتری در این حوزه خواهیم داشت.

کد خبر 6081127

دیگر خبرها

  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • تحصیل هنر در غار افلاطون؛ جستاری از توماس هورلیمان
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت