Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@13:05:49 GMT

حق و حقوق معلولان در جامعه به خوبی اجرا نمی شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۹۲۳۶

حق و حقوق معلولان در جامعه به خوبی اجرا نمی شود

پارساییان با اشاره به بی توجهی دستگاه های اداری به قوانین مربوط به معلولان گفت: متاسفانه حق و حقوق معلولان در جامعه به خوبی اجرا نمی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمدرضا پارساییان» پیش از ظهر امروز در نشست خبری برخط با رسانه های استان یزد با اشاره به مشکلات این حوزه در استان گفت: ما تا سال 83 هیچ سندی در خصوص افراد دارای معلولیت نداشتیم و گرچه به صورت نادر و جزئی مسائل مطرح می شد اما متن اصلی حقوقی در این سال با پیگیری تشکل ها مصوب شد که با عنوان قانون جامع حمایت از معلولان ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در هر جامعه ای بسته به شرایط آن حدود 5 تا 10 درصد با معلولیت دست و پنجه نرم می کنند که 5 درصد از انها نیازمند خدمات ویژه هستند و با توجه به این که معلولان به عنوان بخشی از جامعه نیازمندان حمایت هستند ما معتقدیم که باید حقوق این افراد در جامعه تامین شود.

 

نماینده جامعه نابینایان استان یزد بیان کرد: عدم تخصیص بودجه کامل به عنوان یکی از مشکلات است که صورت گرفته است و متاسفانه ما را با مشکلات متعددی روبرو کرده است.

 

پارساییان تصریح کرد: ما معتقدیم که معلولان دارای حق و حقوقی دارند که متاسفانه اجرایی نمی شود و اگر اجرا شود از ان به عنوان همیاری ارائه می کنند در صورتی که باید حق معلولان به صورت کامل ارائه شود.

 

وی گفت: دستگاه های دولتی مکلف هستند که مساله معلولان را به عنوان حق شهروندی رعایت کنند.

 

مجتبی کریمی نماینده انجمن ضایعه نخاعی استان یزد نیز در این نشست گفت: متاسفانه در زمینه مناسب سازی شاهد کمبود کارها هستیم و در بسیاری از ادارات این کمبودها زیاد حس می شود.

 

نماینده انجمن ضایعه نخاعی استان یزد بیان کرد: حدودا در استان 620 نفر معلول تحت پوشش داریم که یک سری خدمات مستمر دریافت می کنند و در کنار آن نیز خدمات دیگری ارائه می شود.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: بهزیستی یزد شبستان یزد معلولان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود

علی ربیعی در روزنامه شرق نوشت: یکی از یکشنبه‌های اواخر سال ۹۲ بود. صندوق بازنشستگان فولاد را تازه تحویل گرفته بودیم. از صبح زود درگیر حقوق بازنشستگان این صندوق بودم. از طلوع آفتاب در خیابان، به دنبال دریافت حقوق عقب‌مانده‌شان تجمع کرده بودند. عصر آن‌روز به دولت رفتم و با کلی حرص و جوش برای تأمین حقوق این افراد، تقلا کردم. حدود ساعت ۱۰ شب، خسته و کوفته به خانه رسیدم. در یخچال هیچ غذایی نبود.

ناچارا یک سیب‌زمینی آب‌پز کردم و بساط نان و نیمرو هم آماده کردم تا با یک چای شیرین، غذایی به سبک دوران کودکی بخورم. کتری که روی گاز به جوش آمد، چای را در قوری یادگار مادرم دم کردم. تا آمدم قدری زنجبیل از طبقه بالای کابینت برداشته و به داخل قوری بریزم، شیشه زنجبیل از دستم رها شد. رها‌شدن شیشه همان و شکستن قوری و ریختن آب جوش بر روی بدنم همان.... غرغرکنان خم شدم تا تکه‌های شکسته‌شده قوری و شیشه زنجبیل را از زمین جمع کنم، زمانی که قد راست کردم، کله‌ام محکم به در باز کابینت خورد.

بی‌اختیار با بغضی در گلو سرم را در دست گرفتم و بر زمین نشستم. نشستن همان و فرو‌رفتن تکه‌های شکسته باقی مانده بر زمین در بدنم همان.... در آن حالت، تصمیم گرفتم دیگر هیچ حرکتی نکنم، چون هرکاری می‌کردم اوضاع خراب‌تر می‌شد.... و، اما امروز در وانفسای بی‌اعتمادی جامعه و تعارض‌های ارزشی این روزها، به‌طور مرتب با مصوبات و اقدامات جدید روبه‌رو می‌شویم که به مثابه «هردم از این باغ بری می‌رسد» به بدتر‌کردن اوضاع نابسامان جامعه دامن می‌زنند.

از این دسته از تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان، خواهش می‌کنم مدتی تصمیم نگیرید! گاهی بهتر است فقط بر سر جای خود بنشینید و کاری نکنید که اوضاع خراب‌تر نشود. شاید به‌این‌ترتیب جامعه به آرامش برسد! آنانی که دست‌تان می‌رسد! کاری نکنید، امروز بسیاری از دلسوزان، همگی از عمق جان، پر از دلشوره و نگرانی هستند.

نگاهی حتی سطحی به جامعه، تنش و ناامنی روانی، به‌خصوص در جامعه شهری را به‌خوبی نشان می‌دهد. معیشت به کنار، ذهن‌ها، سخت ناآرام است. این‌قدر با مداخلات مداوم، روال زندگی مردم را دستکاری نکنید. اصلا فکر می‌کنم لازم نیست زیادحرف بزنید و کاری بکنید. لطفا کاری نکنید؛ کلاهمان را به احترام‌تان برخواهیم داشت. جامعه را رها کنید.

دیگر خبرها

  • علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود
  • سخنگوی دولت: دهک‌های پایین را صاحب مسکن می‌کنیم
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود
  • اجرای طرح تکریم عفاف و حجاب در استان
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است
  • رعایت حقوق بشر در ادبیات سعدی به خوبی تبیین شده است