Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-واکسیناسیون عمومی در استان مرکزی درحال انجام است و طبق اعلام علوم پزشکی، سهمیه ارسال شده برای شهرستان اراک به اتمام رسیده و منتظر دریافت محموله جدید از واکسن کرونا هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، طبق گزارش ستاد مبارزه با کرونا استان، استان مرکزی در خصوص واکسیناسیون گروه‌های هدف، جزو استان‌های برتر به حساب می‌آید و به منظور واکسیناسیون با افراد گروه هدف تماس گرفته می‌شود و تنها افرادی که با آنها تماس گرفته شده است باید در محل‌های تزریق واکسن حضور پیدا کنند و از هر گونه تجمع باید جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمان واکسیناسیون همه افراد همچنان باید پروتکل‌های بهداشتی را جدی گرفت چراکه هنوز تا تکمیل واکسیناسیون همه افراد، خطر ابتلا به بیماری کرونا وجود دارد و ظرفیت تجهیزات و دستگاه‌های حوزه بهداشت و درمان محدود است و علاوه بر آن کادر درمان تاکنون فشار زیای را متحمل شدند و بیش از این توان و ظرفیت ندارند.

 منتظر دریافت محموله جدید واکسن کرونا هستیم 

علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون اظهار داشت: واکسیناسیون با سرعت بالایی انجام می‌شود و اکنون تمام واکسن‌هایی که از وزارت بهداشت دریافت کرده بودیم تزریق شده است و منتظر دریافت محموله‌های جدید هستیم.

وی افزود: همکاران حوزه بهداشت با نهایت دقت و سرعت گروه‌های هدف را واکسینه کردند و درحال حاضر همه واکسن‌هایی که وزارت بهداشت به ما تحویل داده است بر اساس پروتکل ابلاغیه، تزریق شده و اکنون واکسن در شهر اراک تمام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: فقط واکسن‌های ذکر شده در اراک تمام شده است و در سایر شهرستان‌ها در زمینه تامین و تزریق واکسن با مشکلی مواجه نیستیم.

علیمحمدی ادامه داد: از همه افراد واجد شرایطی که اعلام شده است تقاضا می‌کنیم منتظر اعلام علوم پزشکی باشند و فعلا به مراکز تزریق واکسن مراجعه نکنند.

وی عنوان کرد: 5 هزار و 800 نفر از گروه سنی 80 سال به بالا به همراه 230 نفر از سالمندانی که در مراکز بهزیستی در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک( به جز شهرستان های خمین و ساوه) مستقر بودند، واکسینه شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: کار تزریق واکسن به محض دریافت پارت‌های بعدی واکسن‌ها به سرعت آغاز می‌شود و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه اطلاع‌رسانی می‌کند.

پیگیری رفع مشکل واکسیناسیون پاکبانان اتباع غیرایرانی شهرداری تهرانتمام ظرفیت‌های سپاه فجر برای واکسیناسیون عمومی در اختیار علوم پزشکی قرار می‌گیردواکسیناسیون کرونا با محصول مشترک ایران و کوبا در استان کرمان در برنامه است

 ورودی بیماران به سانتر اصلی کرونا 3 تا 4 برابر ترخیصی‌ها است 

علی خانی‌دخت، رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) هم در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به وضعیت این بیمارستان اظهار داشت: تنها مرکز بیماران کرونایی که تریاژ فعال دارد، بیمارستان امیرالمومنین(ع) است و اکنون در بخش‌های ویژه 40 بیمار و در بخش‌های عادی 225 بیمار بستری هستند.

وی با اشاره به اینکه 10 بیمار در صف انتظار بخش آی سی یو قرار دارند، افزود: یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های ما تکمیل ظرفیت بخش‌های ویژه کرونایی است.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک عنوان کرد: در این مرکز روزانه 100 تا 140 تست PCR انجام می‌شود و روزانه حدود 230 بیمار به کلینیک تنفسی مرکز امیرالمومنین(ع) مراجعه می‌کنند.

خانی‌دخت ادامه داد: گرافی از ریه یکی از راه‌های تشخیص کرونا به حساب می‌آید و حجم زیاد بیماران باعث افزایش بی‌سابقه و چشمگیر سی تی اسکن‌ها شده  که بیش از ظرفیت دستگاه‌ها و حد استاندارد است و خستگی و فرسودگی پرسنل و آسیب‌رسانی به دستگاه‌ها را در پی داشته است.

وی تصریح کرد: در خصوص تامین داروی رمدسیور با مشکل مواجه بودیم که با تلاش‌ها و پیگیری‌های ریاست دانشگاه و همچنین معاون غذا و دارو و دیگر همکاران این مشکل برطرف شد.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک بیان کرد: پایه اصلی درمان کرونا، اکسیژن است و مصرف بالای اکسیژن منجر به کاهش خلوص دستگاه اکسیژن‌ساز می شود و به همین خاطر 2 تا 3 بخش زیر بار کپسول اکسیژن رفته‌اند و همچنان میزان ورودی بیماران کرونایی 3 تا 4 برابر میزان ترخیصی‌ها است.

 افرادی که با آنها تماس گرفته نشده به محل تزریق واکسن مراجعه نکنند 

یاسر قربانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به روند واکسیناسیون اظهار داشت: فقط افرادی که با آنها تماس گرفته می‌شود به محل‌های معین جهت تزریق واکسن مراجعه کنند.

وی افزود: سایر افرادی که با آنها تماس نگرفتند از مراجعه به این اماکن و ایجاد ازدحام به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا خودداری کنند، در استان مرکزی کار واکسیناسیون گروه‌های هدف با نهایت دقت و سرعت بر اساس اولویت و اعلام گروه‌های هدف انجام می‌شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: براساس دستورالعمل وزارت بهداشت با همه گروه‌های هدف تماس گرفته می‌شود و همه افراد واکسینه می‌شوند و جای هیچ نگرانی برای عدم واکسیناسیون وجود ندارد.

انتهای پیام/712/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اراک امیرالمومنین ع گروه های هدف تزریق واکسن استان مرکزی همه افراد واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی