Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد کاوری کارگردان «بچه مهندس ۴» با اشاره به حساسیت فعالیت عوامل برای کار فشرده در اوج کرونا تأکید کرد تاکنون هیچ یک از عوامل این پروژه به کرونا مبتلا نشده‌اند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، احمد کاوری کارگردان سریال «بچه مهندس ۴» که این شب‌ها از شبکه دو سیما در حال پخش است درباره وضعیت تولید این سریال که همزمان با پخش ادامه دارد بیان کرد: برای پخش به موقع کار به آنتن شبکه دو، مراحل فنی از جمله مونتاژ و صداگذاری به صورت فشرده و شبانه‌روزی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته تصویربرداری نیز اوایل هفته آینده به پایان می‌رسد.

وی که در فصل چهارم کارگردانی سریال را بر عهده گرفت، اضافه کرد: این روزها روی تک تک عوامل فشار مضاعفی وجود دارد و خوشحالم که در این فصل از مجموعه نیز توانستیم مخاطب را با وجود تغییرات گسترده در متن با سریال همراه کنیم.

کاوری درباره شرایط تصویربرداری و تولید در روزهای شیوع کرونا نیز توضیح داد: کار کردن با وجود کرونا شرایط را برای گروه‌های فیلمبرداری به مراتب دشوار کرده است. خوشبختانه سعید سعدی تهیه‌کننده پروژه برای جلوگیری از ابتلای اعضای گروه تمهیدات فراوانی در پیش گرفته است، تیم پزشکی همیشه سر صحنه ما حاضر است و هر چند روز یک بار از عوامل تست گرفته می‌شود. خدا را شاکرم که تا این لحظه هیچکدام از بچه‌ها به این ویروس مبتلا نشده‌اند و همه در سلامت کامل هستند.

این کارگردان درباره تغییر بازیگر نقش اول «بچه مهندس» در فصل چهارم این سریال و اینکه چقدر توانست مخاطب را با خود همراه کند؟ گفت: به نظرم محمدرضا رهبری خیلی زودتر از آن چیزی که تصور می‌کردیم توانست مخاطب را با خود همراه کند و این را می‌توان به خوبی از بازخوردهای مردمی متوجه شد. تغییر بازیگر اصلی فصل چهارم یک سریال ریسک بالایی دارد و حتی در برخی مواقع به شکست آن پروژه منجر می‌شود. فکر می‌کنم علاوه بر تلاش بالای محمدرضا رهبری برای باورپذیر شدن این نقش در ذهن مخاطب، فیلمنامه «بچه مهندس» نیز از ساختار منسجمی برخوردار است به طوری که مخاطب را بدون در نظر گرفتن تغییر کاراکترها به خوبی با قصه همراه می‌کند.

کاوری درباره کارگردانی «بچه مهندس ۴» که بعد از سه فصل به این سریال پیوسته است، گفت: در مصاحبه‌ای که به تازگی از من در یکی از رسانه‌ها منتشر شد، اعلام کردم با توجه به تغییر کارگردان و حضور آقای علی غفاری در یک پروژه دیگر با ساخت «بچه مهندس ۴» به نوعی در عمل انجام شده قرار گرفتم، اما متأسفانه این گفته من در میان برخی دوستان باعث ایجاد سوءتفاهم‌هایی شد. در واقع از صحبت‌های من این‌طور استنباط شد که انگار بدون هیچ علاقه و به صورت کاملاً اجباری روی صندلی کارگردانی فصل چهارم این پروژه نشسته‌ام، در صورتی که این مسئله به هیچ‌وجه صحیح نیست و کارگردانی فصل چهارم «بچه مهندس» برایم یک نوع توفیق اجباری بود.

وی درباره اینکه خودش چقدر در تولید کار اعمال نظر داشته است، توضیح داد: اگر چه مقداری دیر به پروژه اضافه شدم و فرصت هیچ‌گونه اعمال نظر روی متن را نداشتم، اما به نتیجه‌ای که تاکنون به مخاطب ارائه شده افتخار می‌کنم.

کاوری در پایان درباره محور قصه در این فصل روی نخبه گرایی نیز اظهار کرد: بخشی از داستان «بچه مهندس ۴» به رشد صنعت هواپیمایی کشور و افتخارآفرینی نخبه‌های ایرانی می‌پردازد؛ به عنوان کارگردان پروژه بسیار خوشحالم که به همراه یک گروه کاملاً همدل توانستیم بخش کوچکی از این مسئله را برای تماشاگر به تصویر بکشیم.

منبع: مهر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس سلامت ذهن رشد ذهن رسانه رشد صنعت ویروس احمد کاوری کرونا بچه مهندس 4 محمدرضا رهبری بچه مهندس ۴ فصل چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسخیر «سینمای ایران» با کمدی اتفاق خوبی نیست

کمدی مراحل خودش را دارد. سینمای ایران این‌طور که پیش می‌رود کمدی تسخیرش می‌کند و اتفاقات خوبی را برایش رقم نمی‌زند.

به گزارش مشرق، اصغر سمسارزاده درباره شرایط سینمای کمدی گفت: در سینمای کمدی، باید موقعیت به وجود بیاید. کمدی این گونه نیست که سر کسی را کلاه بگذاریم یا کسی را دست بیندازیم و به این وسیله بقیه را بخندانیم.

وی ادامه داد: سینما باید روال خود را طی کند؛ مانند سینمای کمدی جهان. سینمای کمدی در جهان این‌گونه نیست. سینما کمدی چاپلین این گونه است؟ یا سینمای ژاک تاکین و فرناندز؟ کمدی مراحل خودش را دارد. سینمای ایران این‌طور که پیش می‌رود کمدی تسخیرش می‌کند و اتفاقات خوبی را برایش رقم نمی‌زند.

این بازیگر درباره فعالیت‌های فعلی خودش گفت: یکی از کارهای من خروج ممنوع است که تولید شبکه ۳ سیماست و آقای لفافیان کارگردان آن است. عوامل تولید در حال شهرک‌سازی برای این سریال هستند. یکی دیگر از کارهایم برای روبیکاست که از پلتفرم‌ها پخش خواهد شد. این سریال کمدی سنگین و خوبی است.

سمسارزاده درباره این اثر توضیح داد: در این فیلم نقش پدری را دارم که از دنیا رفته اما با بچه خود همراه است. از نقش خوشم آمد چراکه نشان می‌داد مُرده‌ها، زنده‌ها را رها نمی‌کنند و این جذابیت کمدی است.

بازیگر سریال خانه به دوش درباره اهمیت نقش مخاطب در ایجاد چنین شرایطی برای سینمای کمدی گفت: مخاطب دوست دارد خوش بگذارند و آنچه دلش می‌خواهد را بشنود. این اشتباه است؛ نباید هر آنچه مخاطب می‌خواهد را نشان دهیم. نباید فیلم را دست مخاطب بدهیم و او را اسیر گرفتاری‌های شخصی خودمان کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آغاز بارش‌های رگباری در خراسان رضوی/افزایش دما تا اوایل هفته آینده در استان ماندگار است
  • تسخیر «سینمای ایران» با کمدی اتفاق خوبی نیست
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • ماندگاری هوای پایدار گیلان تا اوایل هفته پیش روی
  • پربیننده ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • افزایش ۲ برابری ظرفیت تصفیه خانه‌های فاضلاب مشهد تا ۲ سال دیگر
  • بهره‌برداری از باغ راه حضرت زهرا(س) در آینده نزدیک