Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-16@07:34:29 GMT

نیاز کاهش ۶۰۰ مگاواتی مصرف برق در تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۷۸۸۵

برای اطمینان از تامین برق پایتخت در ساعات اوج بار فصل گرما، 600 مگاوات کاهش در مصرف برق این کلان شهر ضروری است.

"حسین صبوری" مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، کاهش نزولات آسمانی در سال 1399 و فروردین و اردیبهشت ماه سال 1400 را عاملی موثر در کاهش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی کشور دانست و گفت: اوج مصرف برق تهران در سال‌های 1392 تا 1398 سالانه به شکل متوسط، 3 درصد افزایش پیدا می‌کرد که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و اجرای طرح‌های مدیریت بار و همکاری مشترکان، این روند در سال‌های 1398 و 1399 کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال جاری با توجه به بارندگی‌های اندک و گرمای زودرس هوا و همچنین تغییر معادلات ناشی از شیوع بیماری کرونا پیش‌بینی می‌کنیم میزان مصرف برق، شیب افزایشی به خود بگیرد که این مسئله با توجه به ایجاد محدودیت تولید در نیروگاه‌های برق‌آبی، نگران کننده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ادامه داد: به همین دلیل از سال گذشته، طرح‌های مدیریت بار این شرکت در بخش‌های مختلف با شدتی دو چندان آغاز شده و در این زمینه، تفاهم‌نامه‌های همکاری با مشترکان بزرگ اداری، صنعتی و تجاری نیز امضا شده است.

صبوری با بیان این که مدیریت موفق بار در سال گذشته منجر به جلوگیری از وقوع خاموشی در پایتخت شد، تاکید کرد: در سال جاری برای اطمینان از تامین برق پایتخت در ساعات اوج بار نیازمند حدود 600 مگاوات کاهش در مصرف برق در ساعات پرباری هستیم که اگرچه تمام توان فنی و اجرایی خود را برای این مهم به‌کار گرفته‌ایم، اما برای دستیابی به این هدف، نیازمند همراهی همه مشترکان تهرانی هستیم.

  برچسب ها: برق ، مصرف برق ، تهران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OD1

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: برق مصرف برق تهران مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش ۸ درصدی مصرف آب در حوزه کشاورزی تهران/ پر مصرف‌ها هزینه بیشتری برای آب بپردازند

استاندار تهران با اشاره به اینکه مصرف ۴۸ درصدی آب در حوزه کشاورزی استان عدد بالایی است، گفت: برای کاهش هشت درصدی مصرف آب در این بخش، هدف گذاری و برنامه ریزی صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری در نخستین جلسه حفاظت منابع آب و سازگاری با کم آبی استان تهران، اظهار کرد: با جدی گرفتن تنش آبی و پیگیری رفع هدر رفت آب در تمام حوزه‌های مسکونی، کشاورزی و صنایع می‌توانیم از بحرانی شدن وضعیت آبی جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تشخیص مسیرهای هدر رفت آب، در جهت رفع این معضل، بیان کرد: در حوزه آب پایتخت نباید از تنش به بحران برسیم.

استاندار تهران با تأکید بر اینکه باید بدانیم که خط تعادل وضعیت آب در استان کجاست و تنش آبی پایتخت از کدام نقطه آغاز می‌شود؟ گفت: مسئولان حوزه آب استان تهران باید با برآورد صحیح، زمان رسیدن به بحران را هم مشخص کنند تا برنامه ریزی ها طبق این سنجش‌ها صورت بگیرد.

فخاری با اشاره به احتمال وقوع حوادث غیرمترقبه در حوزه سدها و منابع آبی، افزود: باید برای شرایط بحرانی آماده باشیم و از متولیان این حوزه می‌خواهم پیشنهادات را به شورای عالی برنامه ریزی استان ارائه دهند.

وی با تأکید بر ضرورت فرهنگ سازی، آگاهی و همراه سازی مردم برای جلوگیری از هدر رفت آب، بیان کرد: تأکید مستمر ما برای مصرف بهینه آب، انجام کار فرهنگی در میان مردم است، چرا که با این اصل و به واسطه همدلی مردم یک مدیریت مؤثر شکل می‌گیرد و برنامه ریزی ها درست انجام می‌شود.

استاندار تهران کوچک سازی مدیریت تأمین و مصرف آب را مهم دانست و گفت: کمک و فعالیت فرمانداران، بخشداران و دهیاران در این زمینه راهگشا خواهد بود.

فخاری عدد ۴۸ درصدی مصرف آب در حوزه کشاورزی را بالا دانست و اظهار کرد: کشت غرقابی برای کشاورزی منسوخ شده و باید با یک آمایش جدید در حوزه کشاورزی و شناسایی ظرفیت‌های هر منطقه، زمین‌هایی با پایه کشت غرقابی را شناسایی و در صورت امکان آنها را به آبیاری زیر سطحی و قطره‌ای مجهز کنیم.

وی خواستار برنامه ریزی و هدف گذاری برای رساندن مصرف آب از ۴۸ درصد به ۴۰ درصد در حوزه کشاورزی استان تهران شد و بیان کرد: مسئولان می‌توانند با ارائه بسته‌های تشویقی، مصرف کنندگان و کشاورزان را برای بازگردانی آب به سبد مصرف ترغیب کنند.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت بازچرخانی آب در حوزه فاضلاب و پساب، گفت: توسعه طرح فاضلاب و بازچرخانی آب در استان تهران با کمک بخش خصوصی یکی از راهکارهای مناسبی است که سبب می‌شود، آب تولید شده از طریق بخش خصوصی ارزان‌تر به دولت فروخته شود.

فخاری با بیان اینکه پساب فاضلاب را باید به عنوان یک برنامه ببینیم، افزود: با استفاده از بخش خصوصی و با کمک ابزارها و پهنه بندی های مختلف و متعادل سازی قیمت آب می‌توانیم جلوی هدر رفت آب را بگیریم.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، فخاری با تأکید بر اینکه پرمصرف‌ها باید هزینه بیشتری برای آب بپردازند، گفت: باید نرخ بندی ها در حوزه مصرف آب متفاوت باشد تا عدالت به درستی اجرا شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم کاهش ۸ درصدی مصرف آب در حوزه کشاورزی تهران/ پر مصرف‌ها هزینه بیشتری برای آب بپردازند
  • استاندار تهران خواستار کاهش هشت درصدی مصرف آب در حوزه کشاورزی شد
  • تاکید استاندار تهران بر کاهش مصرف آب
  • استاندار تهران خواستار کاهش ۸ درصدی مصرف آب در حوزه کشاورزی شد
  •  نوسازی ۸۹ کیلومتر از شبکه آب‎رسانی استان همدان
  • مدیریت ۹ هزار مگاواتی مصرف برق با نصب کنتور‌های هوشمند
  • ظرفیت سدهای تهران به چند درصد رسید؟
  • کاهش ۷ درصدی ذخایر سدهای پایتخت | تهرانی‌ها پیشرو در مصرف آب
  • کاهش ۷ درصدی ذخایر سد‌های تهران
  • کاهش ۷ درصدی ذخایر سدهای تهران/ لزوم کاهش ۱۵ درصدی مصرف