Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@12:44:48 GMT

امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۹۲۶۸

امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار می‌شود

گروه استان‌ها - مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به دلیل اهمیت آن که پایه نهم در انتخاب رشته و دوازدهم در کنکور اثرگذار است، به صورت حضوری برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد، فرحناز قائدامینی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه، اظهار داشت: امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به دلیل اهمیت آن که پایه نهم در انتخاب رشته و دوازدهم در کنکور اثرگذار است، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر امتحانات غیرحضوری باشد بیشترین آسیب به دانش‌آموزانی وارد می‌شود که از امکانات بی‌بهره هستند و هیچ استانی در خصوص امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم اختیاری ندارد و برنامه امتحانات این دوپایه ملی و متمرکز بوده و از بیست و هفتم اردیبهشت تا بیست و دوم خردادماه برگزار خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به نحوه برگزاری امتحانات در شرایط کرونایی بیان داشت: در سال گذشته حوزه‌های امتحانی را دو برابر افزایش دادیم و طی دو مرحله اعتبار برای ضدعفونی حوزه‌های امتحانی اختصاص یافت، امسال نیز تمهیدات لازم در نظر گرفته شده  و هیچ‌گونه مشکلی برای ضدعفونی حوزه‌های امتحانی نداریم.

قائدامینی تصریح کرد: کلاس‌های آموزشی و امتحانات دانش‌آموزان در مناطق محروم به صورت حضوری برگزار و از فضای مجازی نیز استفاده می‌شود و اسامی دانش‌آموزانی که از آموزش‌ها نتوانستند استفاده کنند از طریق قطب‌بندی مدارس و رصد و راستی‌آزمایی انجام و از طریق مدیر، معاون و مشاوران مدارس پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی عنوان داشت: امسال میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان کمتر از سال‌های قبل بود و میزان ثبت‌نام در پایه اول ابتدایی 99.12 درصد بود که رتبه دوم کشور و از میانگین کشوری بسیار بالاتر بودیم و در نام‌نویسی دانش‌آموزان پیش‌دبستانی نیز که سال‌های قبل دچار مشکل بودیم 97 درصد ثبت‌نام داشتیم، همچنین کمترین میزان تعطیلی مدارس غیردولتی را در استان شاهد بودیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: کیفیت آموزش چهره به چهره بسیار بالاتر از آموزش در فضای مجازی است و نکاتی که دانش‌آموز در تعامل با معلم و سایر دانش‌آموزان می‌آموزد در آموزش مجازی از آن محروم است اما در شرایط کرونایی آموزش قطع نشد و با همراهی والدین دانش‌آموزان این امر در حد قابل قبولی با استفاده از فضای مجازی در حال انجام است.

وی با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم اضافه کرد: امسال معلمان نمونه از طریق ثبت‌نام در سامانه وزارت آموزش و پرورش و بارگزاری مستندات لازم انتخاب شد که در استان از بین حدود 5هزار و 700 معلم، 13 نفر به مرحله استانی راه یافتند و هفت نفر از مدیران و معاونان نمونه استان نیز تقدیر شدند.

کرونا زحمت معلمان را دو چندان کرده استراهکارهای تامین معلم برای سال تحصیلی آینده/اولویت با مدارس سمپادامام جمعه قشم: تلاش معلمان در دوران کرونا نماد ایثار و فداکاری است

قائدامینی با اشاره یه اینکه رتبه‌بندی معلمان فقط برای سنجش صلاحیت آن‌ها نیست، تشریح کرد: رتبه‌بندی معلمان به منظور ارتقای سطح علمی معلمان و به روز شدن اطلاعات این قشر با توجه به تحولات علمی مختلف انجام می‌شود که طرح آن با قید فوریت به مجلس اعلام شده است، راهبران و گروه‌های آموزشی نیز در کنار معلمان هستند و آموزش‌های لازم برای ارائه دروس را به آن‌ها می‌دهند و جهت سلامت اخلاقی و اعتقادی دانش‌آموزان، مشاوران مدارس و هسته‌های مشاوره آموزش و پرورش فعال هستند.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امتحانات پایه آموزش و پرورش نهم و دوازدهم حضوری برگزار دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته بود که انتشار نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی با موجی از واکنش‌ها مواجه شد.

برای نخستین بار قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از اُفت دو نمره‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وضعیت نامناسب قبولی‌ها در امتحانات نهایی و افت شدید نمرات انتقادهایی را برای وزارت آموزش و پرورش به همراه داشت و عده‌ای مجدداً از نبود عدالت آموزشی نوشته و گفتند.

اواخر سال گذشته محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگویی از تغییرات در برگزاری امتحانات نهایی و تسهیل در فارغ‌التحصیلی دانش آموزان خبر داد. او این موضوع را مطرح کرد که شورای عالی آموزش و پرورش هم این پیشنهاد معاونت آموزش متوسطه را تأیید کرده است.

بر اساس این مصوبه، دانش‌آموزان می‌توانند برای چهار عنوان درس نهایی که نصاب قبولی را کسب نکرده‌اند از «تبصره»، استفاده کنند.

در گذشته، اگر دانش‌آموزی معدل بالای ده گرفته بود؛ حتی اگر دو عنوان درس نهایی و دو درس غیر نهایی را نمره زیر ۱۰ و بالای ۷ (بین ۷ تا ۱۰) کسب می‌کرد، با شرط داشتن معدل بالای ۱۰ می‌توانست با استفاده از تبصره، فارغ‌التحصیل شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص دلایل تأیید این موضوع گفته بود؛ با توجه به اینکه عمده دروس پایه‌های دهم و یازدهم نیز نهایی شده، معاونت آموزش متوسطه پیشنهاد داد تا ۲ عنوان دروس «غیرنهایی» هم «نهایی» منظور شود؛ بدین ترتیب با موافقت کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، مقرر شد دانش‌آموزان بتوانند جهت فارغ‌التحصیلی، برای ۴ عنوان درس نهایی از این تبصره استفاده نمایند.

در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش باید توجه خود را بر ارتقای کیفیت آموزشی قرار دهد؛ شورای عالی آموزش و پرورش به دنبال فارغ‌التحصیلی محصلان است تا به هر ترفندی و علی رغم کیفیت پایین آموزش ارائه شده در استان‌های محروم یا کمتر برخوردار، این افراد از مدرسه خارج شوند؛ به امید اینکه در بازار کار یا جای دیگری آینده خود را جست‌وجو کنند.

در حقیقت عمده این تغییرات ناشی از همان تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی است که ارزش نمرات امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی را در پذیرش دانشگاه‌ها تا ۶۰ درصد افزایش داد.

امانی دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگویی هم همین موضوع را مطرح کرد و گفت: بسیاری از مصوبات اخیر درباره ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است.

پیشنهاد اخیر این است که طبق تک‌ماده؛ اگر دانش‌آموزی حداکثر در چهار عنوان درسی نمره ۷ و بیشتر کسب کند و معدل کل وی نیز حداقل ۱۰ باشد، فارغ‌التحصیل شناخته می‌شود.

سال گذشته در اولین سال محاسبه معدل امتحانات نهایی در پذیرش دانشگاه‌ها، متأسفانه شاهد اُفت نمرات دانش‌آموزان بودیم، کیفیت سوالات امتحانات نهایی و نبود عدالت آموزشی شد تا سال گذشته میانگین نمرات در شاخه نظری ۱۱.۶۲ و امسال به ۱۰.۰۲ رسید.

حالا آموزش و پرورش که در مسیر خود باید وضعیت امتحانات نهایی را بهبود بخشد و سوالات امتحانات نهایی را به نوعی طراحی کند که تنها دانش آموزان برتر قادر به پاسخگویی صحیح و کامل به سوالات باشند؛ شاهد افت نمرات و مردودی بسیاری از دانش آموزان خصوصاً در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده است. برای همین هم آموزش و پرورش به جای ارتقای وضع عدالت آموزشی و رشد وضعیت نمرات امتحانات نهایی در همه مناطق، اقدام به تغییر شرایط فارغ‌التحصیلی و محاسبه چهار درس زیر ده کرده است تا نوجوانان و محصلان بدون بهبود وضعیت تحصیلی از مدرسه خارج شوند و جای دیگری به دنبال آینده خود بگردند.

باید منتظر ماند و دید تصمیم جدید شورای عالی آموزش و پرورش تا چه میزان در افت نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی اثر گذار خواهد بود.

کد خبر 6080704 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • خبر خوب برای دانش‌آموزان؛ با تک ماده ۴ درس را با نمره ۷ قبول شوید
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس می‌توانند «تک ماده» کنند
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس امتحان نهایی می‌توانند تک ماده کنند