Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزان اصفهان از احتمال جاری شدن آب در زاینده رود خبر داد و گفت: حجم ۲۹۰ میلیون مترمکعب آب برای کشت کشاورزان اصفهان در نظر گرفته شده و در صورتی که بتوان برداشت‌ها را کنترل کرد این حجم آب، به زودی جاری می‌شود. - اخبار استانها -

اسفندیار امینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  اصفهان ، ارتباط با اعتراضات اخیر کشاورزان اظهار داشت: در پی اعتراضات کشاورزان نسبت به اجرای قوانین و مصوبات مربوط به حقابه‌ها، دادستان اصفهان به این موضوع ورود کرده و وعده داد که در مدت یک ماه اجرای مصوبات بر زمین مانده را پیگیری خواهد کرد و با این وعده اعتراضات کشاورزان آرام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جلسات کارگروه سازگاری با کم آبی ابیان کرد: تاکنون دو جلسه کارگروه تخصصی سازگاری با کم آبی با محوریت دادستانی و استانداری برگزار شده و تصمیماتی درباره تامین و توزیع آب در فرصت باقیمانده از سال زراعی و مواردی دیگر گرفته شده و قرار است به زودی این کمیته به صورت مشترک بین دو استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری برگزار و در مورد توزیع آب بین دو استان نیز تصمیم گیری شود.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزان اصفهان از درنظر گرفتن 290 میلیون متر مکعب آب برای برای کشاورزان اصفهان خبر داد و افزود: مقرر شده که 290 میلیون متر مکعب آب برای کشاورزان شرق و غرب اصفهان، در زاینده‌رود رهاسازی شود که البته این موضوع نیازمند و مشروط بر آن است که برداشت‌ها و پمپاژهای بالادست به عنوان مثال پمپاژهای صنعت، کشاورزان چهارمحال و بختیاری و همچنین کشاورزان اصفهان را کنترل و نظارت کرد چرا که اگر این نظارت انجام نشود توزیع به مشکل بر خواهد خورد.

وی ادامه داد: البته در حال حاضر نظارت چندانی بر روی پمپاژهای بالادست وجود ندارد اما جلساتی برگزار شده و مقرر شده است که با مشارکت و استفاده از ظرفیت کشاورزان بر روی این برداشت‌ها نظارت انجام گیرد.

استاندار اصفهان: میزان آب پشت سد زاینده رود به حداقل رسیده است22 درصد از حجم مخزن سد زاینده رود آب داردرئیس کل دادگستری استان اصفهان: ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودخانه زاینده رود تعیین تکلیف می‌شود

وی پیرامون زمان رهاسازی آب در زاینده رود یادآور شد: درباره زمان جاری شدن آب در زاینده رود هنوز تصمیم‌گیری نشده و باید اصناف کشاورزی شرق و غرب اصفهان جلسه‌ای با جهاد کشاورزی برگزار و زمان مناسبی را ارائه دهند و در این باره تصمیم‌گیری شود.

وی با گلایه از شرکت آب منطقه‌ای اصفهان افزود: در زمینه ساماندهی و نظارت کشاورزان بر رودخانه، مصوباتی که اجرای آن‌ها برعهده شرکت آب منطقه‌ای اصفهان بوده نیازمند اجرای سریع‌تر است ولی متاسفانه به صورت خیلی معمولی در حال طی مسیر و مراحل خود هستند؛ در این راستا ما از شرکت آب منطقه‌ای می خواهیم که اجرای این مصوبات را سرعت ببخشد.

انتهای پیام/163/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزان اصفهان زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۵۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان گفت: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان اصفهان گفت: این مورد بارها توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان اصفهان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و مسئولان و علما

 استاندار اصفهان نیز در این دیدار گفت: در دیدار با علما و بزرگان استان اصفهان، همه بزرگواران پروژه‌های تأمین آب را مطالبه می‌کنند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اصفهان اولویت نخست است.

سیدرضا مرتضوی بیان کرد: البته سایر مشکلات استان اصفهان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان اصفهان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی نیز بارها پیگیری کرده‌ایم.

استاندار اصفهان گفت: سالها است که آب‌هایی از استان اصفهان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است، از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان اصفهان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه های متوقف شده، فعال شده است.

مرتضوی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد مترمکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، تصریح کرد: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مرداد 1401 مراحل اجرایی پروژه شروع شد و در سال نخست از فاصله یک هزار کیلومتری موفق شدیم 500 کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید. این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجراست و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان اصفهان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • یک خط عبوری محور خوروبیابانک به انارک و نایین بازگشایی شد
  • رنجش اهالی شهرک زاینده رود اصفهان از جاری شدن فاضلاب در سطح معابر + فیلم
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • تعمیر شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان
  • اجرای کشت ۱۰۵ هزار هکتار از طرح جهش تولید در دیمزار‌ها