Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اخرین شب قدر ماه مبارک رمضان سال جاری خادمیاران رضوی بیش از ۱۰۰۰ وعده غذای گرم و متبرک امام هشتم را در بین کودکان کار و کارتن خوابها توزیع کردند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی، فرهنگ افطاری ساده و سهیم کردن محرومان و نیازمندان در سفره‌های پر برکت ماه مبارک از جمله اتفاقات خوب و مثبتی است که طی سالهای اخیر در بین مردم به خوبی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقشار ضعیف و کم درآمد، افراد آسیب دیده و در معرض آسیب و گروههای مشابه این چنینی در شرایط فعلی که اقتصاد کشور و وضعیت معیشتی اغلب مردم با چالش روبرو است، نسبت به گذشته به حمایت و پشتیبانی بیشتری نیاز دارند تا بحران این روزهای سخت را آسانتر پشت سر بگذارند.

ضرورت توجه به تغذیه کودکان کار و افراد بی‌خانمان!

برخی از خیرین در قالب گروههای جهادی و موسسات خیریه در ایام مختلف سال به ویژه ایام ماه مبارک رمضان و با تاسی از فرهنگ انفاق و بخششی که از اهل بیت علیهم السلام آموخته‌اند، سفره مهربانی خود را برای اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه و همچنین افرادی که به عبارتی قشر فراموش شده جامعه مثل کارتن خوابها هستند، پهن می‌کنند.

کانون‌های خدمت آستان قدس رضوی اینبار سفره پر برکت هشتمین امام شیعیان امام رضا علیه السلام را به کودکان کار و افراد بی‌خانمان و کارتن خواب اختصاص دادند.

اغلب کودکان کار در شهر تهران به دلیل سبک زندگی و آسیب‌هایی که در جریان آن می‌بینند به سوء تغذیه و ضعف جسمانی مبتلا هستند و بهترین راه کمک به آن‌ها در کنار توانمند سازی و آگاهی بخشی به این کودکان و تلاش برای حذف کار کودک، توجه به تغذیه آن‌ها و ارائه خدمات حمایتی این چنینی مثل دادن وعده‌های غذایی گرم و البته غیر قابل فروش است.

 

کودکان کار و کارتن خوابها میهمان سفره پربرکت امام رضا علیه السلام!

خادمیاران حرم مطهر رضوی در منطقه ۱۰ شهر تهران با طبخ، توزیع و ارائه ۱۰۰۰ وعده غذای گرم میان کودکان کار و آسیب دیده پایتخت و همچنین کارتن خوابها و بی‌خانمان‌های شهر تهران در بیست و سومین شب ماه مبارک رمضان و همزمان با آخرین شب از ایام پربرکت شب‌های قدر این افراد را از سفره پربرکت امام هشتم متنعم کردند.

اقدامات خادمیاران حرم مطهر رضوی در حوزه اجتماعی و تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تنها به ارائه غذای گرم و خدمات این چنینی خلاصه نمی‌شود و این افراد، با همکاری با گروههای جهادی فعال در مناطق پر آسیب شهر تهران در این راستا تلاشی بی‌وقفه دارند.

تصاویر گزارش فوق مربوط به طبخ و توزیع غذای شب گذشته بیست و سوم ماه مبارک رمضان در میان کودکان کار و کارتن خوابها توسط خادمیاران حرم مطهر رضوی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افطاری آسیب های اجتماعی کارتن خواب ها اعتیاد ماه مبارک رمضان شهر تهران غذای گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۹۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران

احمد احمدی‌صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، با اشاره به پایان طرح تکمیلی ساماندهی اجتماعی که به دستور شهردار تهران به مدت دو هفته در پایتخت برگزار شد، اظهار کرد: «این طرح به‌منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شامل معتادان متجاهر، کودکان کار، زباله‌گرد‌ها و متکدیان سطح شهر انجام شده است.»

به گزارش تسنیم، وی افزود: این طرح توسط معاونت جتماعی و فرهنگی، مناطق ۲۲ گانه و ۱۲۴ ناحیه شهرداری تهران، معاونت‌های امور مناطق و خدمات شهری شهرداری صورت گرفته است.

احمدی‌صدر با بیان اینکه در ۵ روز آغاز اجرای این طرح حدود ۲۰۰۰ نفر توسط گشت‌های حامی شهر جمع‌آوری شدند، افزود: از همان ابتدای اجرای طرح تکمیلی ساماندهی اجتماعی ۱۰۰ گشت حامی شهر به طور ویژه به منظور ارائه خدمات به فعالیت کردند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری درباره جزئیات این طرح عنوان کرد: متکدیان، معتادان متجاهر و کودکان کار و زباله‌گرد پس از جمع‌آوری توسط گشت‌های حامی شهر به منظور غربالگری و ساماندهی به ساختمان فوریت‌های اجتماعی شهر تهران که تحت نظر اعضای قرارگاه اجتماعی فعالیت دارد منقل شده و براساس نوع آسیب تفکیک می‌شوند.

وی با بیان اینکه نیرو‌های گشت‌های حامی شهر در این طرح، اکیپ‌های تخصصی هستند، خاطرنشان کرد: سازمان خدمات اجتماعی درخصوص مددکار و نیرو‌های دیگری که نیاز است اقدامات لازم را با ظرفیت‌های مشخص هماهنگ کرده و با رعایت پروتکل‌های اجرایی با شهرداران مناطق و نواحی همکاری می‌کنند.

احمدی‌صدر ادامه داد: کودکان کار ساماندهی شده به دو گروه دارای خانواده ایرانی و اتباع دسته بندی می‌شوند. آن‌هایی که دارای خانواده هستند تحویل پدر یا مادر شده و از آن‌ها تعهد گرفته می‌شود که در صورت فعالیت مجدد در خیابان‌ها به طور قانونی با آن‌ها برخورد خواهد شد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباه اتباع جمع‌آوری شده نیز بیان کرد: قرارگاه اجتماعی تمامی تسهیلات را به منظور رد مرز شدن برایشان فراهم کرده و سپس آن‌ها را به اداره مربوطه جهت انجام اقدامات لازم برای رد مرز قرار می‌دهد.

وی با اشاره به ساماندهی متکدیان و معتادان متجاهر نیز افزود: پس از غربالگری، متکدیان حرفه‌ای به دستگاه قضایی معرفی شده و مابقی به سایر نهاد‌ها و سازمان‌های مربوطه معرفی می‌شوند. معتادان متجاهر نیز به منظور درمان اعتیاد و بهبودبخشی با توجه به شرایطی که دارند به یاورشهر‌های مربوطه منقل شده و افراد بی‌خانمان نیز به گرمخانه‌ها و مددسرا‌ها ارجاع داده می‌شوند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهرن با اشاره به همکاری نیرو‌های خدمات شهری مناطق و نواحی مختلف شهر تاکید کرد: این مجموعه با همکاری گشت‌های حامی شهر شناسایی و رصد زباله‌گرد‌ها را به عهده دارد که تاکنون تعداد چشمگیری از آن‌ها جمع‌آوری و ساماندهی شده‌اند و درخصوص نحوه برخورد با زباله‌گرد‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم نیز صورت گرفته است.

احمدی‌صدر با بیان اینکه با اجرای این طرح تعداد زباله‌گردها، متکدیان، معتادان متجاهر و... کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است، مطرح کرد: ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه خواهد داشت تا بتوانیم پاکسازی اولیه از این آسیب‌ها را در سطح شهر و مناطق و نواحی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی نیازمند بستر و زیرساخت مناسب است، خاطرنشان کرد: در دوسال گذشته با تلاش‌ها و اقداماتی که صورت گرفت توانستیم ۸۰ درصد زیرساخت‌های لازم را ایجاد و ۷۷۰۰ ظرفیت را به منظور خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان اجتماعی ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • جلسه شورای اجتماعی استان یزد برگزار شد
  • اکران برنامه تلویزیونی سر سفره خدا با ضبط جدید
  • تقلب شرکت حامی اسرائیل در شیر خشک و غذای نوزادان
  • قطع برق برخی از مناطق سیل‌زده/ خسارت به ۱۲۳ اصله پایه توزیع برق
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • کودکان کار اتباع از تهران می‌روند
  • اجتماع وعده صادق با نوای حیدر حیدر در حرم رضوی+ تصاویر
  • اجتماع بزرگ مردمی وعده صادق در حرم مطهر رضوی
  • (تصاویر) تغییر ظاهری بزرگ ابراهیم رئیسی؛ پای عمل پزشکی در میان است؟