Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@22:29:22 GMT

سرمایه گذاری تسلا روی باتری‌های برقی

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۳۱۱۶

سرمایه گذاری تسلا روی باتری‌های برقی

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از انگجت، هنگامی که شرکت تسلا در ماه سپتامبر گذشته روز باتری خود را برگزار کرد، تغییرات مختلفی در تولید را ارائه داد که می‌تواند هزینه ساخت باتری EV را طی دو سال آینده به نصف کاهش دهد. به عنوان نمونه، دریو باگلینو (Drew Baglino)، معاون ارشد نیروگاه و مهندسی انرژی تسلا، گفت که این شرکت می‌تواند با استفاده مجدد از آب مورد نیاز برای تولید این قطعه، هزینه‌های تولید کاتد را بیش از ۷۵ درصد کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطمئنا ماه‌ها بعد، ما شناخت بهتری از چگونگی دستیابی تسلا به فناوری روش‌های تولید آن داریم.

خرید یک شرکت برای حق ثبت اختراع فناوری آن از سوی تسلا

سوابق عمومی یافت شده نشان می‌دهد که یک شرکت کانادایی کوچک به نام Springpower International چندین برنامه ثبت اختراع را به تسلا فروخته است. این خودروساز این الگو‌ها را بیشتر از دو هفته قبل از روز باتری خریداری کرد. شواهد یافت شده نشان می‌دهد که ممکن است شرکت تسلا نه فقط حق ثبت اختراع این استارتاپ، بلکه احتمالا خود استارتاپ را به طور کامل خریداری کرده باشد.

البته در شبکه اجتماعی لینکدین (LinkedIn)، چندین کارمند اسپرینگ پاور، از جمله برخی از کسانی که در برنامه‌های ثبت اختراع شرکت حضور داشته و هنوز در این شرکت خودروسازی کار می‌کنند، اما از این موضوع بی خبر هستند. البته چه تسلا صاحب اسپرینگ پاور باشد یا نه، به هر حال هر پولی که در این شرکت سرمایه گذاری کرده باشد به احتمال زیاد بازدهی بسیار خوبی خواهد داشت.

در روز باتری، ایلان ماسک گفت پیشرفت‌هایی که این شرکت داشته است، می‌تواند به اندازه‌ای کافی باشد که ظرف مدت سه سال فروش یک ماشین الکتریکی ۲۵۰۰۰ دلاری را آغاز کند.

اسناد نشان می‌دهد که این خودروساز ۳ دلار برای خرید و استفاده از هر باتری به اسپرینگ پاور پرداخت کرده است. البته در کل تسلا، سرمایه قابل توجهی برای خرید این استارتاپ و فناوری آن پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید

عرضه خودروهای جدید تسلا به تاخیر افتاد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت تسلا باتری برقی فناوری جدید خودروسازی ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۳۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا

بریتانیا با ارائه طرحی با امکان تقویت ۲۵ میلیارد پوندی زنجیره تأمین برق فراساحلی خود، از یک برنامه رشد صنعتی برای سه‌برابر کردن ظرفیت تولید طی ۱۰ سال آینده خبر داد. افزایش اشتغال و سود اقتصادی از جمله مزایای پیاده‌سازی این طرح است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، صنعت بادی فراساحلی بریتانیا از طرح رشد صنعتی برای ایجاد شغل، توسعه زنجیره تأمین سه‌گانه و تقویت ۲۵ میلیارد پوندی اقتصاد بریتانیا رونمایی کرد که نحوه سه‌برابر کردن ظرفیت تولید باد دریایی را طی ۱۰ سال آینده تعیین می‌کند.

صنعت بادی فراساحلی بریتانیا در حال حاضر ۳۲ هزار کارمند دارد و هر مزرعه بادی بزرگ جدید آن دو تا سه میلیارد پوند به اقتصاد کشور می‌افزاید. انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ اشتغال در این بخش به بیش از ۱۰۰ هزار نفر افزایش داشته باشد و تا سال ۲۰۴۰ سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید بادی فراساحلی فرصت اقتصادی به ارزش ۹۲ میلیارد پوند برای بریتانیا ایجاد کنند.

اقدامات تعیین‌شده در برنامه رشد صنعتی (IGP) از ۱۰ هزار شغل اضافی در سال پشتیبانی و اقتصاد بریتانیا را تا سال ۲۰۳۵ تا ۲۵ میلیارد پوند بیشتر تقویت می‌کند. استقرار توربین باد در دریا نیز به پنج تا شش گیگاوات در سال افزایش خواهد داشت.

برق فراساحلی در بریتانیا

بریتانیا دومین رتبه جهانی را در احداث پروژه‌های بادی دریایی دارد. امروزه محدودیت‌های زنجیره تأمین در بسیاری از اجزای کلیدی مورد نیاز در مزارع بادی فراساحلی در بازار جهانی احساس می‌شود، بنابراین طرح ارائه‌شده کارخانه‌های استراتژیک جدید و قابلیت‌های تولیدی را شناسایی می‌کند که بریتانیا باید برای محافظت در برابر خطرات زنجیره تأمین و تقویت رشد اقتصادی ایجاد کند. این طرح همچنین پنج حوزه فناوری کلیدی را شناسایی می‌کند که بریتانیا باید سرمایه‌گذاری در آن‌ها را در راستای تضمین ارزش برای صنعت خود در اولویت قرار دهد. این حوزه‌ها شامل طراحی و ساخت پره‌های بادی دریایی و برج‌های توربین، پایه‌ها، کابل‌ها و سایر اجزای کلیدی و خدمات برای پروژه‌های داخل و خارج از کشور است.

علاوه بر این، طرح رشد جدید همچنین پتانسیل صنعت را برای هدایت نوآوری فناوری، تسریع استقرار و کاهش بیشتر اثرات زیست‌محیطی با استفاده از فناوری‌های اتوماسیون و هوش مصنوعی در پروژه‌های جدید برجسته می‌کند و برنامه‌هایی را برای گسترش امکانات آزمایشی برای فناوری‌های پیشرفته مانند مواد جدید برای تیغه‌ها دارد، همچنین به‌عنوان بخشی از تمرکز بر تحقیق و توسعه در یک مؤسسه فناوری پیشرفته جدید بالقوه و یک مرکز نوآوری ملی جدید، طرح‌هایی را برای سکوهای بادی شناور در دریا تنظیم کرده است.

هدف این طرح ارائه یک چشم‌انداز مشترک است که به صنعت، دولت‌های سراسر بریتانیا و سایر سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد تا سرمایه‌گذاری‌های خود را برای تقویت مشاغل سبز و تولید در بریتانیا هماهنگ کنند و در نظر دارد به بخش خصوصی کمک کند نزدیک به سه‌میلیارد پوند بودجه را در سراسر کشور بسیج کند. طرح رشد صنعتی بریتانیا بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای تقویت سرمایه‌گذاری در بریتانیا در زمینه افزایش رقابت جهانی برای فناوری انرژی پاک است.

کد خبر 745689

دیگر خبرها

  • پرواز شرکت خودروسازی ویتنامی با خودروهای برقی
  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • سود هنگفت این شرکت از فروش خودرو‌های برقی
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • آی پی امداد دیگر تنها یک تعمیر کننده لوازم خانگی نیست
  • تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند
  • تصمیم ایلان ماسک برای ایجاد تغییرات انقلابی در تسلا
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه
  • اخراج ۱۰ درصد کارکنان تسلا