Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام عبداللهی با تاکید بر حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای در انتخابات خردادماه، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، علاج همه مشکلات کشور در روی کار آمدن یک دولت جوان، حزب الهی و مومن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند حجت الاسلام «محمدرضا عبداللهی» شب گذشته (۱۶ اردیبهشت) در مراسم عزاداری ماه رمضان در جمع اهالی مهرشهر بیرجند در جوار شهدای گمنام با اشاره به لزوم داشتن تقوا و زندگی پاک و حلال در این دنیای زودگذر، اظهار داشت: متاسفانه برخی ها امروز در جامعه زندگی فرعونی و قارونی دارند که به فرموده قرآن کریم اینها در آخرت نیز با قارون و فرعون محشور خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به سخنرانی تلویزیونی مقام معظم رهبری در روز 19 ماه مبارک رمضان امسال، گفت: رهبر معظم انقلاب در این سخنرانی فرمودند که بعد از قرن ها اولین حکومتی که یاران و ارادتمندان حضرت علی (علیه السلام) تشکیل دادند در انقلاب اسلامی ایران شکل گرفته و طبیعی است مسئولانی که در این نظام خدمت می کنند باید روش زندگی و توجه به مردم را از سبک زندگی آن حضرت درس بگیرند و عمل کنند.

 

مسئول عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه انقلاب عظیم اسلامی ایران با نیات صادقانه و برای دفاع از مرجعیت و دین اسلام شکل گرفت، ادامه داد: متاسفانه بعد از شکل گیری انقلاب، برخی نفوذی ها در لباس طرفداران نظام و انقلاب به عرصه آمدند و سعی کردند در مدیریت های خرد و کلان دست پیدا کنند تا بتوانند از درون به انقلاب و اسلام ناب محمدی صدمه بزنند و آسیب برسانند.

 

حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به هشدارهای متعدد رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر جلوگیری از ورود نفوذی ها به بدنه اجرایی و پست ها و مسئولیت ها در کشور گفت: امام راحل فرمودند من به ملت ایران التماس می کنم این غرب زده ها را کنار بگذارند و در جای دیگری هم امام فرمودند تا این غرب زده ها در کشور مسئولیت دارند نمی گذارند شما به استقلال برسید.

 

وی با اشاره به اینکه مردم باید «تقی زاده» های زمان را بشناسند و نگذارند که اینها به مسندهای مهم و مدیریتی کشور برسند، افزود: سید حسن تقی زاده فردی روحانی بود که 100 سال قبل از پیروزی انقلاب به دنیا آمد، چون در سفرهایی که به غرب می رفت شیفته و خودباخته غرب شد، لباس روحانیت را کنار گذاشت و این طور تبلیغ می کرد که برای پیشرفت باید از فرق سر تا نوک پا غربی شویم، این همان است که غرب زده های زمان ما می گویند که از خِرَد غربی تبعیت کنیم و تسلیم آمریکا شویم.

 

مسئول عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران مسئولان توسط مردم انتخاب می شوند، افزود: چنانچه از روی غفلت و ناآگاهی رای دهیم آثار سوء آن بر روی دین و دنیا و آخرت ما بر جا می ماند.

 

ارتباط ما با نظام جمهوری اسلامی از شئون عاقبت بخیری است

حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به اینکه سردار سپهبد شهید سلیمانی چندین بار قسم یاد کرد که از شئون مهم عاقبت بخیری یکی ارتباط ما با نظام جمهوری اسلامی و دیگری ارتباط معنوی و قلبی با رهبر معظم انقلاب است، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران براساس خون شهدا پی ریزی شده است و لذا هر کسی که بی توجهی کند به آخرت خود ضربه زده است و گرنه این انقلاب شکست نخواهد خورد و با یاری خداوند به راه خود ادامه می دهد.

 

وی با بیان اینکه دشمنان اسلام از جمله آمریکا و صهیونیست ها براساس سنت الهی و فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی شکست خواهند خورد، ادامه داد: پیروزی انقلاب، بسیج و جریان انقلابی قطعی است؛ اما گاهی مردم بر اثر غفلت و یا ناآگاهی به افراد نالایق غرب زده مثل تقی زاده های زمان رای می دهند، اینگونه انتخاب ها و غفلت ها پیروزی را به تاخیر می اندازد.

 

مسئول عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی خراسان جنوبی تاکید کرد: مردم باید توجه داشته باشند که در انتخابات خرداد ریاست جمهوری و شوراها، طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب به افراد حزب اللهی و مومن که کار جهادی را سرلوحه امور خود قرار داده اند رای بدهند.

 

حجت الاسلام عبداللهی اظهارداشت: متاسفانه به دلیل اینکه سوء مدیریت در کشور مشاهده می شود و طبق فرمایش رهبر انقلاب، گرانی های فعلی هیچ توجیهی ندارد، لذا ضرورت انتخاب افراد مدیر، انقلابی، حزب اللهی و پرتلاش و علاقمند به انقلاب و و اسلام ناب محمدی بیش از پیش احساس می شود، یقین داریم که غرب زده ها و تقی زاده های زمان و لیبرال ها به دنبال اجرای اسلام نخواهند بود.

 

وی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری، علاج همه مشکلات کشور در روی کار آمدن یک دولت جوان حزب اللهی و دولت جوان مومن است، گفت: شناخت نیروهای حزب الهی کار سختی نیست و از روی عملکرد و تاریخچه اعمال و افکار آنها می توان به خوبی فرد اصلح را شناخت.

 

وی با اشاره به مظلومیت حضرت علی علیه السلام در دوران حکومتش، ادامه داد: دلیل اینکه ما می بینیم حضرت علی (علیه السلام) آنقدر غریب بودند که حتی مرقد مطهر ایشان هم تا سال ها بعد از شهادت آن حضرت مخفی می ماند این است که یار و یاور قابل توجهی نداشتند و کسی نبود آن حضرت را در پیاده سازی اسلام ناب محمدی یاری کند.

 

مسئول عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه نباید در سازندگی و اداره کشور نگاه به غرب و شرق داشت، خاطرنشان کرد: آنها که حل مشکل آب خوردن مردم، بیکاری و غیره را به سرمایه گذاران خارجی وابسته بدانند قطعا گمراه هستند و در مسیرخلاف منویات رهبر معظم انقلاب گام بر می دارند، اینها غرب زده هستند و کشور را به سعادت نمی رسانند.

 

 

پایان پیام/404

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت انقلابی حجت الاسلام عبداللهی خراسان جنوبی انتخابات سیاسی نیروی انتظامی خراسان جنوبی حجت الاسلام عبداللهی نظام جمهوری اسلامی رهبر معظم انقلاب مسئول عقیدتی اسلامی ایران طبق فرمایش غرب زده ها دولت جوان تقی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۳۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟

شعار سال ۱۴۰۳ توسط رهبر انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم برگزیده شد؛ نام‌گذاری‌ای مهم که نشان از توجه ایشان بر اهمیت تقویت تولید با حضور و مشارکت مردم دارد که در نهایت به بالندگی اقتصاد ملی منجر شود.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نخستین دقایق سال جدید فرمودند: "کلید اساسی برای حل مشکلات اقتصادی کشور؛ مسئله تولید داخلی و ملی است. برای همین است که در این چند سال گذشته بر روی تولید تکیه کردیم. اگر رشد تولید و حرکت روبه‌جلو در تولید ملی به نحو مطلوب انجام گیرد، بسیاری از مشکلات مهم اقتصادی همچون تورم، اشتغال و ارزش پول ملی به سمت حل شدن پیش خواهد رفت. رهبر انقلاب در ادامه تأکید داشتند: جهش در تولید بدون مشارکت مردم و بدون حضور مردم اتفاق نخواهد افتاد. اگر بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم. باید پای مردم را به عرصه تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. "

اشاره رهبر انقلاب بر مشارکت مردم در اقتصاد و تولید کشور به‌گونه‌ای است که در این سال‌ها، همواره بر موضوعی مهم تحت عنوان میدان دادن به بخش خصوصی و مردم در اقتصاد کشور تأکید ویژه‌ای شده است.

تا جاییکه ایشان در هفته‌های نخستین از سال جدید در دیدار‌های مختلف با مردم و مسئولان بر مسئله مهم مشارکت مردم و بخش خصوصی در تولید و اقتصاد اشاره داشتند.

به‌عنوان نمونه در اولین روز سال جدید و در جمع اقشار مختلف مردم فرمودند: "بنده معتقدم بخش مردمی و توانایی‌های مردمی بالا است. همین اواخر در همین حسینیه یک نمایشگاهی ترتیب دادند که بنده فعّالیّتهای تولیدی بخش خصوصی را و آنچه را مردم با سرمایه‌ی خودشان و با ابتکار خودشان انجام داده بودند، از نزدیک ببینم؛ من آمدم تقریباً چهار ساعت یا شاید بیش از چهار ساعت صرف وقت کردم، مفصلاً این برنامه‌های مردمی را دیدم؛ شگفت‌آور بود، بسیار خوب بود، نشان‌دهنده‌ی ظرفیت بالای توان مردمی در تولید و در ابتکارات اقتصادی بود. بسیاری جوان [بودند]؛ جوان‌ها آمدند اینجا صحبت کردند که با ابتکارات خودشان کار‌های بزرگی را در زمینه‌ی اقتصاد انجام داده‌اند. پس ظرفیت وجود دارد، توانایی‌ها وجود دارد، این توانایی‌ها را بایستی استفاده کرد؛ در بخش‌هایی مثل صنایع بزرگ، مثل بهینه‌سازی مصرف آب، مثل بخش نفت، مثل بخش صنایع‌دستی، مثل حمل‌ونقل، در همه‌ی این‌ها، نیرو‌های جوان و مبتکر و خلّاق تلاش کرده‌اند، کار کرده‌اند، کار‌های برجسته‌ای را انجام داده‌اند."

همچنین ایشان در دیدار (پانزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۳) مسئولان نظام تأکید داشتند: "شکل‌گیری بنگاه‌های توانا در بخش مردمی و بخش خصوصی که یک نمونه‌اش را ما در این نمایشگاهی که در بهمن‌ماه گذشته اینجا نشان دادند، مشاهده کردیم. انصافاً بنگاه‌های قوی، کارآمد و با ابتکاری شکل‌گیری شده که تأثیرات این‌ها در پیشرفت تولید کشور و رشد تولید ناخالص کشور [مهم است]و طبعاً این‌ها به‌تدریج در زندگی مردم اثر می‌گذارد که بعد البتّه من یک توضیحی در این زمینه عرض می‌کنم. این‌ها واقعیت‌های شیرین است. البتّه همان‌طور که عرض کردیم، انتظار بیش از این‌ها است و ان‌شاءالله دولت کنونی می‌تواند بسیاری از این گره‌ها را باز کند، با تلاشی که می‌کنند."

آنچه از صحبت‌های رهبر انقلاب مشخص است، حضور مردم و بخش خصوصی در تولید کشور، مزایای بسیاری همچون تقویت پایدار و باثبات رشد اقتصادی، کنترل تورم و ایجاد اشتغال پایدار و تقویت پولی ملی را به همراه خواهد داشت. انتظار می‌رود در سال جدید، دولت در این باره مدیریت و برنامه‌ریزی داشته باشد تا شاهد حضور روزافزون بخش خصوصی در مدیریت اقتصاد و تولید ملی باشیم.

علم اقتصاد همواره بر این مسئله تأکید دارد که تمایل به کارایی و بهره‌وری در بخش خصوصی همواره به دلایلی همچون انگیزه‌های قوی‌تر برای سودآوری، بیشتر از مدیریت دولتی است و در این مسیر، جایگاه مدیریتی دولت در صنایع مختلف و تصدی‌گری مستقیم، باید به بخش نظارت تغییر کند.

تجربه کشور‌های توسعه یافته نیز نشان می‌دهد؛ واگذاری اقتصاد و بخش‌های دولتی به مردم و بخش خصوصی واقعی، زمینه را برای مشارکت گسترده‌تر آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی و افزایش سهم مردم از منافع اقتصادی فراهم می‌کند و در نتیجه تقویت بخش خصوصی و واگذاری سهم بیشتری از اقتصاد به مردم، می‌تواند به رونق تولید، ایجاد اشتغال، افزایش صادرات و در نهایت رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کند.

موارد مذکور از جمله موضوعات مهم اقتصاد است که در رهنمود‌های رهبر انقلاب خطاب به مسئولان دولت در خصوص واگذاری اقتصاد دولتی به مردم و بخش خصوصی، تأکید شده است.

به عنوان نمونه؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد: یکی از بخش‌های مهم از اقتصاد و تولید کشور که سال‌های سال در اختیار دولت قرار داشته و نتیجه مطلوبی هم به همراه نداشته است؛ صنعت خودروسازی کشورمان است. صنعتی که به‌طور عمده در دو خودروساز بزرگ کشور جای گرفته است و به دلایل مختلف همچون نوع نگاه دولتی بر مدیریت این خودروسازان، پاسخ به نیاز خودرویی مردم نمره قبولی نگرفته است و تولید در سطح کمتری در برابر تقاضاست و از سوی دیگر، ضرر و زیان گسترده‌ای نیز به عملکرد این شرکت‌ها وارد شده است و در نهایت این زیان انباشته در صورت‌های مالی، سهامداران آن‌ها را هم گرفتار کرده است.

این در حالی است که کارشناسان اقتصادی در این سال‌ها همواره بر ضرورت خروج دولت از مدیریت صنعت خودروسازی تأکید کرده‌اند و معتقدند تداوم این روند، نتیجه جز زیان برای اقتصاد کشور به همراه نخواهد داشت.

به‌بیان‌دیگر، با واگذاری واقعی خودروسازی دولتی به بخش خصوصی که اهلیت لازم و کافی را داشته باشد، مهم‌ترین مانع در مسیر رشد این صنعت، یعنی تغییر نگاه مدیریتی از دولتی به خصوصی، برطرف خواهد شد. رویکردی که در بسیاری از کشور‌های پیشرفته در صنعت خودروسازی نیز شکل گرفته است و نتایج مثبتی به همراه داشته است. هرچند باید همواره مراقب بود که واگذاری‌ها واقعی و نه صوری باشد و به‌گونه‌ای انجام شود که بخش خصوصی مالکیت و اختیار واقعی فعالیت‌های اقتصادی را داشته باشد و دولت صرفاً نظارت داشته باشد و نه دخالت! در حقیقت دولت باید در کنار نظارت، با ایجاد فضای مناسب کسب‌وکار، رفع موانع و ارائه مشوق‌های لازم، از بخش خصوصی حمایت کند.

نگاهی به عملکرد صنعت خودروسازی دولتی کشورمان در چند دهه اخیر و نوع مدیریت بخش خصوصی واقعی در صنایع مختلف نشان می‌دهد که شرکت‌های تولیدی خصوصی به دلیل پویایی و انعطاف‌پذیری بیشتر، تمایل بیشتری به نوآوری و ارائه محصولات جدید و متنوع به بازار دارند و این امر می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و پاسخگویی به نیاز‌های جدید بازار کمک کند. همچنین حضور بخش خصوصی در صنعت خودرو، رقابت را در این صنعت افزایش می‌دهد و این امر می‌تواند به نفع مصرف‌کنندگان باشد؛ زیرا شرکت‌ها برای ارائه محصولات با کیفیت بهتر و قیمت مناسب‌تر با یکدیگر رقابت می‌کنند.

از سوی دیگر؛ واگذاری مدیریت خودروسازان دولتی به بخش خصوصی، تصدی‌گری دولت را در اقتصاد را هم کاهش می‌دهد و دولت می‌تواند منابع خود را صرف اموری مانند ارائه خدمات عمومی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر کند.

هرچند همان‌طور که تأکید شد؛ مسئله مهم در واگذاری مدیریت بخش دولتی، اهلیت بخش خصوصی است. به‌گونه‌ای که خریدار باید اهلیت و توانایی لازم برای اداره شرکت خودروسازی را داشته باشد و برنامه‌های مدونی برای توسعه و ارتقای آن ارائه دهد. همچنین با درس گرفتن از تجربیات تلخ گذشته در زمینه خصوصی‌سازی‌ها، واگذاری بخش تولید دولتی باید به‌گونه‌ای انجام شود که شفاف و عادلانه باشد و از سوءاستفاده‌ها و رانت‌خواری جلوگیری شود.

بنابراین؛ واگذاری مدیریت خودروسازان دولتی به بخش خصوصی، درصورتی‌که درست، اصولی و شفاف، انجام شود، می‌تواند مزایای متعددی برای اقتصاد کشور و مردم به همراه داشته باشد و گامی مهم در تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم باشد. چراکه رهبر انقلاب نیز بر این موضوع تأکید دارند که "اگر بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم. باید پای مردم را به عرصه تولید به نحو محسوسی باز کنیم. "

 

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • هنرمندانی که از غزل رهبر معظم انقلاب استقبال کردند
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: نظام اسلامی محال است که تسلیم زورگویی شود
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • کارگران فردا با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار می‌کنند
  • عکس/بازنمایی سروده رهبر معظم انقلاب در تابلوی نقاش مطرح کشور
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • رئیسی: ایران و پاکستان روابط اقتصادی- تجاری خود را ارتقاء بخشند/ قدردانی نخست‌وزیر پاکستان از رهبر معظم انقلاب