Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@14:54:06 GMT

باورهای غلط درباره کاهش وزن

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۳۳۵۵

باورهای غلط درباره کاهش وزن

آلبینا کمیساروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای به رازهای کاهش وزن و شایعات موجود درباره آن پرداخته است.

کمیسارووا می‌گوید که هنگام خوردن شیرینی، هیچ تفاوتی در زمان خوردن آن وجود ندارد. به عبارت دیگر، شیرینی‌های صبح تضمینی برای کاهش وزن نیستند؛ حفظ تعادل در خوردن شیرینی در طول روز مهم است.

او همچنین تشریح می‌کند که فقط صبحانه شیرین به سیری کوتاه مدت منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال او می‌گوید که نباید از قند موجود در میوه‌ها ترسید. البته نباید از آن‌ها سو استفاده کنید و میوه‌های شیرین زیادی بخورید؛ اما امتناع از خوردن آن‌ها کمبود ویتامین و مواد معدنی را در پی خواهد داشت.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: تعادل روزانه به شما امکان می‌دهد هر نوع غذایی را در رژیم عصرانه قرار دهید. اگر در وعده‌های غذایی قبلی مقدار بیشتری غذا خوردید؛ می‌توانید در وعده‌های غذایی عصر کمتر بخورید.

به گفته کمیسارووا جدا کردن غذاهای "چرب" نیز یک استراتژی تغذیه‌ای موثر نیست، زیرا اکثر غذاها با هم ترکیب می‌شوند و چربی در هر غذایی وجود دارد. هیچ الگوی گروهی مانند ترکیب خیار با ماست، یا ماهی با محصولات لبنی یا محصولات حاوی پروتئین‌های گیاهی و حیوانی وجود ندارد.

او همچنین توصیه می‌کند که مقدار زیادی آب استفاده کنید. با این حال، نوشیدن آب هنگام تشنگی ضروری است، باید همیشه در دسترس شما یک لیوان آب باشد. همچنین به جای نوشابه، آب با ترکیبی از آبمیوه را بخورید.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1512190

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها