Web Analytics Made Easy - Statcounter

رژیم غاصب صهیونیسم و حامیان جنایتکار آن از طریق تفرقه می توانند اتحاد و انسجام را در بین کشورهای اسلامی از بین ببرند، اگر اتحاد در دنیای اسلام تضعیف شود فرصت قدرت نمایی برای دشمنان اسلام بیشتر فراهم می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس از سوی امام خمینی (ره) نشان داد انقلاب اسلامی ایران حمایت همه جانبه ای از فلسطین و آزادی قدس شریف دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی در حمایت از فلسطین ایفا کرد به گونه ای که موجب شد گروه‌های مقاومت فلسطینی ها بتوانند در برابر رژیم صهیونیستی بایستند.

از سوی دیگر حضور سردار سلیمانی در منطقه انگیزه مبارزان فلسطینی را برای تقویت جبهه مقاومت دوچندان کرد و سبب شکل گیری گروه های مقاومت در کشورهای اسلامی مختلف از جمله عراق و یمن هم شد.

این موضوع نشان داد اندیشه های آزادی خواهانه انقلاب اسلامی و اتحاد کشورهای جهان اسلام در سراسر جهان صادر و روز قدس به نمادی برای انسجام یک میلیارد و چهارصد میلیون مسلمان در نقاط مختلف دنیا تبدیل شده است.

اتحاد کشورهای اسلامی در خاورمیانه باعث می شود اسرائیل یا قدرت‌هایی که از آن حمایت می کنند نتوانند به راحتی سیاست های خود را اعمال کنند.

رژیم غاصب صهیونیسم و حامیان جنایتکار آن از طریق تفرقه می توانند اتحاد و انسجام را در بین کشورهای اسلامی از بین ببرند، اگر اتحاد در دنیای اسلام تضعیف شود فرصت قدرت نمایی برای دشمنان اسلام بیشتر فراهم می شود.

بر این اساس مسلمانان باید بیش از گذشته اتحاد و انسجام خود را در مسائل مشترک از جمله فلسطین و آزادی قدس شریف حفظ و توطئه های دشمنان را خنثی کنند.

در این راستا جمعی از کارشناسان سیاسی سیستان و بلوچستان به اهمیت گرامیداشت روز قدس در اتحاد و همبستگی ملت های مسلمان اشاره کردند و نفوذ معنوی سردار دل ها در منطقه را از محورهای تقویت جبهه های مقاومن برشمردند.
 
اتحاد کشورهای اسلامی قدرت نمایی اسرائیل را کاهش می دهد
 
احمد رضا طاهری کارشناس مسائل سیاسی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: امام خمینی‌‌ (ره) در ۱۶ مرداد ۱۳۵۸، پس از بمباران جنوب لبنان توسط اسرائیل، طی پیامی از مسلمانان جهان خواست تا آخرین جمعهٔ ماه رمضان را به عنوان روز قدس انتخاب کنند و در این روز همبستگی خود را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان فلسطین به نمایش بگذارند.

وی افزود: در بخشی از اعلامیه ایشان‌ این گونه عنوان شده است "جمیع مسلمان جهان را دعوت می کنم که آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را که از ایام قدر است و می تواند تعیین کننده سرنوشت مردم فلسطین نیز باشد به عنوان روز قدس انتخاب و طی مراسمی همبستگی بین المللی مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان فلسطین اعلام کنند.

کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: در جایی دیگر عنوان شده است که جمعه آخر ماه مبارک رمضان روز قدس است و در دهه آخر ماه رمضان به احتمال زیاد شب قدر است. شبی است که احیای آن سنت الهی است. روز قدس که همجوار شب قدر است لازم است در بین مسلمانان احیا شود و مبدأ بیداری و هوشیاری آنان باشد.

طاهری اضافه کرد: روز قدس برای حمایت از فلسطین و مخالفت با اسرائیل توسط جمهوری اسلامی ایران یک سال پس از انقلاب اسلامی نام‌گذاری شد، البته مقامات بلند پایه سیاسی ایران چون بنیانگذار انقلاب روز قدس را فراتر از مسئله فلسطین‌ توصیف کرده اند و آن روز را روز قدرت اسلام و حکومت های اسلامی می دانند.

وی ادامه داد: به این نحو که مسلمانان باید دست استکبار را از دخالت در کشورهای اسلامی کوتاه و‌ دنیای اسلامی با تمام کشورهایی که خواهان ضربه زدن به دین و نظام های اسلام هستند مبارزه کنند.

تحلیل گر مسائل سیاسی گفت: اهمیت و ارزش قدس فقط محدود به ایران نیست، بلکه در جوامع دیگر نیز این مراسم به طرق مختلف برگزار می شود.

طاهری خاطرنشان کرد: هر چه همبستگی و اتحاد بین کشورهای مسلمان بیشتر باشد قدرت آن ها در تصمیم گیری های بین المللی افزایش می یابد.

وی اذعان کرد: اتحاد کشورهای اسلامی در خاورمیانه باعث می شود اسراییل یا قدرت‌هایی که از آن حمایت می کنند نتوانند به راحتی سیاست های خود را اعمال کنند، این نکته را نباید فراموش کرد که از طریق تفرقه می توان اتحاد و انسجام را در بین کشورهای اسلامی از بین برد، اگر اتحاد در دنیای اسلام تضعیف شود فرصت قدرت نمایی برای دشمنان اسلام بیشتر فراهم می شود.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اخیرا شاهد هم‌پیمانی برخی از کشورهای منطقه با رژیم اشغالگر و جنایت کار اسرائیل بودیم، بیان کرد: بسیاری‌ از کارشناسان معتقدند که این هم‌پیمانی برخلاف آرمان های فلسطین است و برای اتحاد دنیای اسلام ضرر دارد.

طاهری تصریح کرد: البته اگر بخواهیم از زاویه دیگر به این مسئله بپردازیم، یکی از پیام های این هم‌پیمانی این است که کشورهای اسلامی در پروژه اتحاد بین خود ضعیف عمل کرده اند، باید دید چه عواملی می تواند بین کشورهای اسلامی اتحاد و انسجام بیشتری ایجاد کند و این عوامل را باید تقویت کرد.
 
نژادپرستی اصلی نهادینه شده در قوانین رژیم صهیونیستی /نفوذ معنوی و قدرت سردار دلها در منطقه انکار ناپذیر بود
 
ضیا خزایی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: یکی از آرمان های جمهوری اسلامی ایران نابودی اسرائیل در منطقه است، این کشور جعلی بوده و با زور و استکبار تحمیلی به کشورهای مسلمان خاورمیانه، به خصوص فلسطین ایجاد شد.

وی افزود: نژاد پرستی و تبعیص جزء لاینفک و ثابت دولت اسرائیل است، به این دلیل که خود جزئی از ایدئولوژی صهیونیسم و یکی از انگیزه های ایجاد دولت صهیونیستی است.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: در گذشته تبعیض نژادی بین مردم در کشور آفریقای جنوبی انجام می شد، اما در حال حاضر اسرائیل این موضوع را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده است.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: ایران در زمینه نابودی اسرائیل باید با درایت حرکت کند و سایر کشورهای دموکراتیک را در رابطه با این موضوع که اسرائیلی ها، نژاد پرست بوده و این که رژیم و دولت آن در بحث ظلم و استکبار و انسان کشی قابل قبول نیست و مطابق با سیاست های آمریکا گام بر می دارند، متقاعد کند.

وی اضافه کرد: سیاست های رژیم صهیونیستی نژادپرستانه است که بایستی این مسئله برجسته شود، مسلمانان و به طور کل جهان اسلام خواستار برچیده شدن این رژیم هستند تا دستش از مسلمانان فلسطین و لبنان کوتاه شود و مردم در این کشورها آزاد و در سرنوشت خود سهیم باشند.

کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: نژادپرستی بر اصل تبعیض بین ملل و انسان استوار بوده و این نگرش صاحبان آن را به سوی استفاده از خشونت و تروریسم جهت تحمیل برتری، تسلط و حفظ منافع خویش بر دیگر ملل وا می دارد.

وی خاطرنشان کرد: از زمان شکل گیری رژیم اشغالگر قدس قوانین نژادپرستانه این رژیم نیز نـمود پیـدا کـرد، اولـین قانون تصویبی در این رابطه قانون حق بازگشت است که تا امروز به قوت خود باقی بوده و بر این پایه رژیم صهیونیستی قدس، زمین، مستغلات، ساختمان ها و منابع آبی عربی را به نفع شهرک های صهیونیست نشین کرانه باختری و نوارغزه مصادره می کنند.

خزایی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی در حمایت از فلسطین ایفا کرد به گونه ای که موجب شد گروه‌های مقاومت فلسطینی ها بتوانند در برابر رژیم صهیونیستی بایستند.

وی اضافه کرد: ایران از همان ابتدا حمایت از مسأله فلسطین در تمامی عرصه‌ها از جمله سیاسی، معنوی، مادی را در دستور کار خود قرار داد و همواره نیز در همین مسیر گام برداشته است.

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: از زمانی که شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد، جنس حمایت جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین نیز تغییر یافت و این بزرگوار جنبش‌های اسلامی زیادی را برای ایستادگی و رویارویی در برابر رژیم صهیونیستی شکل داد.

وی تصریح کرد: اگر امروز شاهد حضور مقاومت قدرتمند در جنوب لبنان هستیم که به طور کامل از آمادگی برای ایستادن و رویارویی با دشمن صهیونیستی برخوردار هستند، این آمادگی مرهون حمایت‌های شهید سلیمانی است.

خزایی اضافه کرد: در عراق، سوریه، یمن نیز شاهد هستیم جنبش‌های مقاومت قدرت یافتند و اکنون در برابر پروژه‌های غربی و رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کنند و این مسأله در زمینه توصیف قدرت معنوی سردار دلها غیرقابل انکار است.

خزایی گفت: نفوذ معنوی ایران در منطقه همچنان پابرجاست، اگر چه با شهادت سردار سلیمانی ضربه خوردیم اما با تلاش و ادامه راه این شهید بزرگوار جبهه مقاومت همچنان پیروز است.

انتهای پیام/  

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اتحاد کشورهای اسلامی کارشناس مسائل سیاسی جمهوری اسلامی ایران بین کشورهای اسلامی رژیم صهیونیستی اتحاد و انسجام انقلاب اسلامی دنیای اسلام نفوذ معنوی قدرت نمایی روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بقای اسرائیل با نا امن‌سازی ایران کم‌تر می‌شود

پیروزمند می‌گوید به میزانی که از سوی رژیم صهیونیستی برای ایران نا امنی اتفاق بیفتد، احتمال دوام و بقای رژیم صهیونیستی مورد تزلزل قرار می‌گیرد. ین نکته، همان چیزی است که اسرائیل و هم‌پیمانان او به هیچ وجه آمادگی مواجهه با آن را ندارند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام علیرضا پیروزمند قائم مقام سابق فرهنگستان علوم اسلامی طی یادداشتی درباره پیامدهای عملیات تلافی‌جویانه ایران به اهداف رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین اشغالی نوشت:

«وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ؛ و در برابر آنان آنچه در قدرت و توان دارید از نیرو [و نفرات و ساز و برگ جنگی] و اسبان ورزیده [برای جنگ] آماده کنید تا به وسیله آنها دشمن خدا و دشمن خودتان ودشمنانی غیر ایشان را که نمی‌شناسید، اما خدا آنان را می‌شناسد بترسانید.» (60 انفال)

الحمدلله مجاهدان اسلام با ضربه مقتدرانه خود جلوه‌ای از این آیه را به رخ جهانیان و به ویژه سفاکان رژیم صهیونیستی نمایان کردند و توانستند ترس ناشی از ایمان را به دل کفار از یهود بچشانند و این امر جلوه‌ای از تحقق وعده الهی و صبر و استقاومت در راه خداوند بود.

پیامدهای این واقعه مهم و تاریخ‌ساز، از جنبه‌های مختلفی مهم است، اما اگر بخواهیم از جنبه فرهنگی و اجتماعی به آن نگاه کنیم، می‌توانیم از دو بعد داخلی و بین‌المللی به این موضوع توجه کنیم.

حمله ایران به اسراییل تیتر اصلی رسانه‌های جهان شد

در بُعد داخلی، این اتفاق مبارک، سبب افزایش ارتباط و سرمایه اجتماعی و نیز سبب انسجام و همدلی بیشتر در جامعه می‌شود و از دیگر سو موجبات اثبات کارآمدی و توانمندیِ جمهوری اسلامی در تحقق وعده‌اش و در مقابله با قلدران و مستکبران را فراهم می‌کند.

تحقق و افزایش غرور ملی دستاوری از حمله ایران بود

از جنبه دیگر، ماجرای تنبیه اسرائیل سبب بروز و تجلی و نیز نمود جدیدی از اقتدار و توانمندی رهبریِ نظام و همچنین تأثیر و نقش‌آفرینی ایشان در اتخاذ تصمیمات سخت‌تر و بر هم زدن توازن در جبهه انقلاب اسلامی بود. به میزانی که جایگاه رهبر معظم انقلاب و شأن ایشان بیش از پیش در جامعه ما شناخته می‌شود، به همان میزان، اعتماد عمومی به جمهوری اسلامی و سرمایه اجتماعی درون جامعه افزایش می‌یابد و از این سرمایه می‌توان برای حل و فصل بسیاری از مسائل کشور در ابعاد فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی استفاده کرد. تحقق غرور ملی در جامعه و افزایش غرور ملی در جامعه، از مهم‌ترین دستاوردهای مهم این واقعه بود؛ هرچند پیش‌بینیِ دشمن نسبت به این مسئله برعکس بود و هنوز هم از تلاش خود برای کوچک جلوه دادن این ماجرا نا امید نیست.

ایران الگوساز و الهام‌بخش آزادگان جهان شد

اما اتفاقی که در مقیاس جهانی افتاد، این است که جبهه مقاومت بیش از پیش متوجه شد می‌تواند با حُریّت و آزادگی و نیز با عزت و استقلال در برابر قلدرهای مستبد و ظالمان سفاک بایستد؛ همان‌ها که اینچنین القاء می‌کردند بدون حمایت ما، توان حفظ منافع ملی خود را ندارید و بدون حمایت ما با تنگناهای داخلی و جهانی مواجه خواهید بود و حتی حمایت‌های سازمان‌های بین المللی را از دست خواهید داد و هم‌پیمانان خودتان را نمی‌توانید همراه کنید. این سناریو بیش از گذشته شکسته شد و ایران الگوساز و الهام‌بخش آزادگان جهان شد. جمهوری اسلامی ایران عملاً نشان داد که اگر ملتی  بر اراده مردم خودش استوار باشد و از رهبری حکیمانه برخودار باشد، هیچ قدرتی نمی‌تواند صلابت او را بشکند و توانایی ندارد اراده خودش را بر مردم تحمیل کند. طبیعتاً این احساس هویت جدید و احساس آزادگی و توانمندی در جبهه مقاومت، بیش از گذشته رخ‌نمایی کرد و این امر نیز تولید سرمایه جدیدی در جبهه مقاومت و نیز نمایش زیباتری از همراهی و هماهنگی و همدلی جبهه مقاومت در مقابله با استکبار بود.

حماقت اسرائیل تجربه تلخی برای او و هم‌پیمانانش رقم می‌زند

اما در ضلع دیگر از مقیاس فراملی شاهدیم که یک اتفاق نادر رخ داد. رژیم منحوس صهیونیستی به گونه‌ای ناشیانه و سبک‌سرانه رفتار کرد به گونه‌ای که از همراهی هم‌پیمانان امین و دائمی‌اش به اندازه کافی بهره‌مند نشد و اکنون شاهد این است که در یک دو راهی سهمگین قرار گرفته است. اگر نسبت به پاسخ ایران واکنش جدیدی نشان دهد، ظاهراً همراهی هم‌پیمانان خودش را نخواهد داشت و باید تقریباً تنها به مواجهه با ایران بپردازد و این امر بر اسرائیل علاوه بر اینکه خسارت‌های سهمگین بیشتری را در پی خواهد داشت، از جهت سیاسی برای او و حتی هم‌پیمانان او تجربه تلخ جدیدی رقم می‌زندکه هم برای اسرائیل به دلیل آنکه خودش را تنها خواهد یافت و هم برای هم‌پیمانان او مثل آمریکا و فرانسه و انگلیس و امثال اینها سنگین خواهد آمد؛ زیرا همگان می‌دانند که نمی‌توانند از نوچه خودشان دفاع تمام‌عیاری داشته باشند و مجبورند در صحنه‌هایی او را رها کنند. این مسئله  برای دشمن ضایعه بار و از این سو برای جبهه مقاومت امیدوارکننده خواهد بود.

اسرائیل باید در یک مقیاس جدیدی از نا امنی زندگی کند

معنایش این است که اسرائیل از این به بعد باید در یک مقیاس جدیدی از نا امنی باید زندگی کند. به طور طبیعی قبل از اینکه این نادانی را بکند و تعدی به سفارت ما که خاک ما محسوب می‌شود، انجام دهد، ایران از لحاظ حقوقی نه انگیزه و نه امکان این را داشت که مواجهه مستقیمی با اسرائیل داشته باشد و خود این محدودیت برای ایران سبب می‌شد اسرائیل حاشیه‌ امنی را برای خودش احساس کند. حتی جاهایی که اسرائیل حرکت‌های ایذایی وتروریستی انجام می‌داد، ایران اگر می‌خواست واکنشی هم نشان می‌دهد، به صورت علنی اعلام نکند تا پیامدهای حقوقی جهانی برایش به وجود نیاورد.

چرا برخی نعمت‌ها بر بنی‌اسرائیل حرام شد؟

احتمال بقای اسرائیل با نا امن‌سازی ایران کم‌تر می‌شود

 اما پس از جهالتی که رژیم منحوس صهیونیستی انجام داد و بهانه حقوقیِ جهان پسندی برای مواجهه مستقیم با اسرائیل دست ایران آمد. این یعنی سلب نا امنی اسرائیل به صورت مستمرتر و عمیق‌تر. به میزانی هم که این ناامنی برای ایران اتفاق بیفتد، احتمال دوام و بقای رژیم صهیونیستی مورد تزلزل قرار می‌گیرد. این نکته، همان چیزی است که اسرائیل و هم‌پیمانان او به هیچ وجه آمادگی مواجهه با آن را ندارند و نسبت به آن احساس خطر می‌کنند. خون شهدای اخیر ما این برکت را داشت که مواجهه جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان آنان را وارد مقیاس جدیدی کرد و این مسئله در مواجهه تمدنیِ جمهوری اسلامی با نظام استکبار، نقطه عطفی محسوب می‌شود تا آنها در صحنه‌های سخت کم بیاورند.

دشمن پیامدهای ویران‌کننده اقدام بعدی را به جان نمی‌خرد

هرچند در قامت یک مواجهه نظامی این اتفاق رخ داده است، اما مهم‌تر از صحنه‌ی نظامی این است که مؤمنین می‌توانند اراده خود را بر کفار تحمیل کنند یا برعکس؟ این اتفاقی است که تاکنون بحمدلله رخ داده است. شواهد نشان می‌دهد که اسرائیل قصد حماقت ندارد تا پیامدهای ویران‌کننده اقدام بعدی را به جان نخرد و اگر هم بخرد، به طور طبیعی بیشتر و سریع‌تر شاهد نابودی خودش باشد. به همین دلیل سرمایه فرهنگی انقلاب اسلامی در مواجهه تمدنی در این صحنه، به سرعت ارتقاء یافته است و امیدواریم شاهد نابودی کامل اسرائیل و قطع دست مستکبرین از منطقه غرب آسیا باشیم.

دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب

مردم دنیا با وجود رویکرد یک‌جانبه رسانه‌ها علیه اسرائیل برخاستند

از زاویه نگاهی دیگر، صحنه مواجهه ایران با اسرائیل را باید با وقایع اخیر مثل نبرد غزه و بیداری جهانی نسبت به خباثت صهیونیست‌ها مرتبط دانست. در آن صحنه، اتفاق جدیدی که رقم خورد، این بود که یک واکنش بین المللی توسط عامه مردم شکل گرفت و این واکنش در گذشته چه از نظر گستردگی جغرافیایی و چه از نظر کمیت و کیفیت سابقه نداشت. این مسئله به معنای بیداری نسبیِ وجدان‌های عمومی است که سبب می‌شود آزادگان جهان این گونه سفاکی‌ها را بر نتابند. علاوه بر این، همین مردم جرأت ابرازش را می‌یابند؛ خصوصاً با لحاظ اینکه باید توجه داشته باشیم که واشنگتن و لندن، ایران و تهران نیست که مانند رسانه‌ ملی اخبار را بروز صادر می‌کند. آنجا در محاصره تبلیغاتی رسانه‌های بین المللی هستند. همین الان هم که ایران این حرکت شجاعانه را در دفاع از خودش انجام داده، امپراطوری رسانه سعی می‌کند چهره مظلومی را از اسرائیل نشان دهد،گویی آنها مورد تعدی قرار گرفتند. با وجود این همه از هجمه‌های رسانه‌ای، شاهد خروش مردم دنیا علیه سیاست‌های خبیثانه رژیم صهیونیستی هستیم؛ یعنی مردم دنیا با وجود رویکرد یک‌جانبه رسانه‌ها علیه اسرائیل برخاستند.خود این واقعه،‌ رویدادی برای پیشبرد جبهه مقاومت بود و شعاع جدیدی به جبهه مقاومت داد و اراده‌های جدیدی برای مقابله با اسرائیل و هم‌پیمانان آنها ایجاد کرد. مردم دنیا نارضایتی خود را از حمایت‌های بی‌دریغی که سردمداران‌شان نسبت به اسرائیل دارند،‌ به صورت علنی در خیابان‌ها نشان دادند.

آزادگان جهان تشنه تنبیه صهیونیست‌ها بودند

این امر سبب شد ذهن جهانیان نسبت به مظلومیت مردم فلسطین و نیز ددشمنی اسرائیل آماده شود؛ یعنی مسئله اسرائیل و انزجار از رفتار او، به مسئله‌ای جهانی تبدیل شد. در این کشاکش، به دلیل تنگنایی که اسرائیل در آن قرار گرفت و در راستای تضعیف پایه‌های مقاومت، این اقدام تروریستی را در دمشق رقم زد. این امر سبب شد حق واکنش متقابل بر ایران ایجاد شود. واکنش ایران بر موج خبری که در جهان پس از طوفان الأقصی ایجاد شد، سوار شد. همچنان که تنبیه اسرائیل سبب تشفّی خاطر برای تمام آزادگان عالم شد؛ همان‌ها که بغض سفاکی رژیم صهیونیستی در دل آنان گیر کرده بود و جز برگزاری تظاهرات و دادن شعارها، راه دیگری برای ابراز انزجار از سیاست‌های اسرائیل و سردمداران کشورشان و نیز حمایت از مردم مظلوم غزه نداشتند و حتی  نمی‌توانستند کمک‌های بشردوستانه به این مردم داشته باشند. همگان تشنه این بودند که چگونه می‌شود گوشمالی محسوسی به این رژیم کودک‌کش داده شود. این عطش و مطالبه نه تنها در دنیای اسلام بلکه در دنیا رقم ایجاد شده بود.

دشمنان در دو راهه سنگینی قرار گرفته‌اند

بنابراین ماجرای تنبیه اسرائیل علاوه بر تقویت غرور ملی، سبب شد موجی از خرسندی در دل آزادگان عالم و موجی از امیداوری در جهت مواجهه سخت و تعیین‌کننده و تأثیرگذار در مواجهه با اسرائیل ایجاد شود. به همین صحنه، پیش رو صحنه‌ای کاملاً متفاوت و جدیدی شده است و اسرائیل در دو راهه سنگینی قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • سردار حسن‌زاده: جشن بزرگ پیروزی جبهه مقاومت و شکست رژیم صهیونیستی بیش از هر زمانی نزدیک است.
  • احتمال بقای اسرائیل با نا امن‌سازی ایران کم‌تر می‌شود
  • وعده صادقی که اتحاد کشورهای اسلامی را مستحکم‌تر کرد
  • هشدار ایران به گروه ۷؛ مراقب تصمیمات غیرسازنده باشید
  • سردار سلیمانی:‌ حمله به اسرائیل فقط با ذره‌ای از قدرتمان بود
  • دوران عربده‌کشی اسرائیل به پایان رسیده است
  • اسرائیل یک رژیم جعلی و منفور است
  • وجوه فراملی و فرانظامی عملیات‌ «وعده‌صادق»
  • عملیات وعده صادق به تقویت نظم نوین نظامی جهان منجر شد
  • عملیات «وعده صادق» روحیه ملت‌های مسلمان را تقویت کرد