Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عابدینی، مدیرمسئول انتشارات سفیراردهال در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خارج شدن کاغذ از لیست کالا‌های گروه دسته اول برای دریافت ارز دولتی گفت: کاغذ در بازار آزاد تک نرخی است. کاغذی که وزارت ارشاد به ناشران می‌داد، به ناشران برای انتشار کتاب‌هایشان کمک می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر قیمت آن روی قیمت کاغذ در بازار آزاد تاثیرمی گذاشت و قیمتش را کاهش می‌داد.

بیشتربخوانید

پارادوکس صنعت نشر ایران در دوران کرونا

وی افزود: همیشه قیمت کاغذ کیلویی یک دلار بوده است. اگر وارکنندگان بتوانند کاغذ زیادی به کشور وارد کنند، قیمت آن پایین می‌آید؛ در غیر این صورت با افزایش قیمت کاغذ در بازار مواجه می‌شویم. در شرایط کنونی قیمت ارز تعییین می‌کند قیمت کاغذ در بازار به جه میزان باشد. فقط واردکنندگانی می‌توانستند کاغذ را با نرخ دولتی به کشور واردکنند که وزارت ارشاد از آن‌ها درخواست می‌کرد.

مدیرمسئول انتشارات سفیراردهال ادامه داد: اگر ناشری که کاغذ دولتی دریافت می‌کرد، آن را در بازار آزاد می‌فروخت باعث می‌شد قیمت آن در بازار کاهش یابد. خروج کاغذ از لیست کالا‌های گروه دسته اول باعث می‌شود، ناشران دیگر به این آسانی کتاب منتشر نکنند. کتاب‌هایی هم که منتشر می‌شد به دلیل کاغذی بود که با ارز دولتی تهیه می‌شد و در اختیار ناشران قرار می‌گرفت.

عابدینی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد ناشران کتاب هایشان را با همان یارانه کاغذ دولتی منتشر می‌کنند. تنها ده درصد آن‌ها می‌توانند کاغذ را چه با نرخ آزاد چه دولتی تهیه و کتاب هایشان را منتشر کنند. الان اگر کاغذ تنها با نرخ ارز بازار آزاد به کشور وارد شود به ناشران هیچ کمکی نمی‌کند. اعطا نشدن کاغذ دولتی به ناشران شرایط انتشار کتاب را سخت‌تر می‌کند؛ به دنبال آن تیراژ کتاب‌ها به شدت اقت می‌کند و حتی به ۲۰ تا ۵۰ نسخه می‌رسد. بنابراين در عمل فقط چند عنوان کتاب منتشر می‌شود و انتشار کتاب برای ناشران سودمند نخواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت کاغذ واردات کاغذ کاغذ در بازار کاغذ دولتی بازار آزاد قیمت کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات و بهترین منابع مطالعاتی» نوشته ایرج زینال‌زاده به تازگی توسط شرکت چاپ و نشر بازرگانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

نویسنده این‌کتاب می‌گوید یکی از برترین مشاغلی که، سرشار از هیجانات خاص و منحصر به فرد خود است، و بسیار سود آور است، تجارت بین المللی و صادرات و واردات است. در دنیای پر رقابت امروز، که افراد متعدد و بی شماری تلاش می‌کنند که به موفقیت دست یابند، یکی از راه‌های پیمایش این راه ناهموار و پر فراز و نشیب و رسیدن به قله موفقیت، آگاهی از مسیر و شناخت ناهمواری‌ها و قوانین مربوط به این حوزه است.

مطالعه مثبت و کارآمد در این حوزه یکی از راهگشا ترین عوامل موفقیت است. از جمله قوانین صادرات و واردات عبارتند از: داشتن کارت بازرگانی، عقد قرارداد حمل و نقل و بیمه کالا، داشتن مجوزهای مربوطه از وزارت صنعت و معدن و تجارت، داشتن بارنامه، داشتن گواهی استاندارد، داشتن گواهی بهداشت و قرنطینه کالا، گواهی انرژی اتمی (در صورت نیاز)،دریافت گواهی‌های مربوطه و… است.

علاوه بر این مسایل باید در رابطه با زمینه‌های مختلف در حوزه چگونگی صادرات و واردات و انواع کالاها اطلاعات مناسبی کسب کرد. از آمار گمرکی می‌توان میزان صادرات و واردات را استخراج کرد؛ این آمار نشان می‌دهد که سلیقه مشتریان داخلی و خارجی چیست و کمک شایانی به بازرگانان و افراد صادرکننده و وارد کننده می‌کند. از عمده ترین محصولات صادراتی و وارداتی در ایران، محصولات غذایی است؛ در این خصوص باید به بازارهای هدف و تقاضا کننده توجه ویژه ای داشت. مسأله دیگری که بسیار حائز اهمیت است مقدار و اندازه مجاز و قانونی صادرات یا واردات است.

زینال‌زاده می‌گوید با تکیه بر تجربه دیگران و استفاده از آموزه‌های اقتصادی، تجارت بین المللی برای شما امری بسیار سهل می‌شود. از دیرباز تاکنون، تجارت به خصوص تجارت بین المللی یکی از موفق ترین مشاغل، با سود و در آمد چشمگیر بوده است. این فعالیت چشمه آب حیات را سر کشیده و جاودانه شده است و تا امروز راه موفقیت را برای افراد زیادی فراهم و هموار کرده است. امروز به کمک پیشرفت تکنولوژی، اختراع لوازم حمل و نقل پیشرفته و ماشین آلات صنعتی قدم نهادن در عرصه‌ تجارت بین الملل آسان شده است. در عصر حاضر نیاز اساسی افراد علاقمند به این حوزه تنها اطلاعات کافی و درست از قوانین و آگاهی صحیح در این حوزه شغلی است. مطالعه و داشتن اطلاعات صحیح در این زمینه کمکی عالی برای تحول و توسعه کسب و کار است.

این‌نویسنده معتقد است بسیاری از کسب و کارها به اشتباه فکر می‌کنند که این مقررات و تعرفه‌ها تنها موانعی برای رشد و توسعه هستند؛ اما واقعیت این است که این مقررات، به عنوان یک راهنمای قدرتمند می‌توانند به شما کمک کنند تا در بازارهای بین‌المللی راهی پرفراز و نشیب را به آسانی و سهولت طی کنید. کتاب پیش‌رو براساس مقررات صادرات و واردات یا تعرفه‌های گمرکی تدوین شده که هرساله بروز می‌شود.

در این اثر سعی شده از افراد دانای این مسیر و تجربیات افراد موفق استفاده شود. با آگاهی ای که وزارت صمت از قوانین موجود و تعرفه‌ها دارد کتابی در زیر نظر انتشارات وابسته به این وزارتخانه منتشر شد تا یک دوست را برای این مسیر به شما معرفی و تقدیم کند.

این کتاب با ۱۰۷۰ صفحه و قیمت یک میلیون و ۱۷۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6084581

دیگر خبرها

  • رهاشدگی قیمت‌ها در بازار اجاره‌بها و رهن مسکن
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • قیمت افغانی به تومان امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اشتباه در راهبرد بانک مرکزی؛ رئیس کل بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسد | رابطه زایش تورم و نرخ دلار چگونه است؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • واردات کتاب در چند قدمی ارز مبادله‌ای/ مابه‌تفاوت نمی‌دهیم
  • کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد