Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@05:40:58 GMT

مسجد امام حسن(ع) شاهرود تخریب شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۶۶۰۲

‍‍‍‍‍‍

دریافت 15 MB

به گزارش خبرنگار مهر، داستان ایمن سازی و دوری از مخاطرات ساختمان قدیمی مسجد امام حسن (ع) و تلاش مردم برای حفاظت از آن در نهایت پایان خوشی نداشت و این مسجد نوستالژیک که برای مردم شاهرود دارای خاطرات بسیار خوبی است، نهایتاً با پافشاری هیئت امنا تخریب شد.

شاهرودی‌ها معتقد هستند طبق روایتی تاریخی این مسجد به دستور پدر گرامی حضرت ولی عصر (عج) ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه سال پیش هیئت امنای مسجد نسبت به امکان تخریب این بنای تاریخی هشدار دادند و نهایتاً با مدیریت وقت اوقاف و امور خیریه و دیگر نهادهای ذی ربط مکاتباتی صورت گرفت و در نهایت ماجرا به کارشناسی عده‌ای مهندس واگذار شد.

پس از مدتی اما به عدم ورود میراث فرهنگی و همچنین اوقاف و امور خیریه به مسجد و ماجرای مقاوم سازی آن و همچنین سپردن همه چیز به دست امنا در راستای تصمیم گیری درباره این بنای تاریخی، صدای دلسوزان شهر شاهرود را درآورد و نهایتاً اعتراضات نسبت به عدم مرمت اصولی این مسجد بالا گرفت و با رأی هیئت امنا به بهانه امکان ریزش مسجد آن را امروز جمعه تخریب کردند.

هنوز مشخص نیست چرا دستگاه قضائی که حکم توقف تخریب مسجد را داده بود، به موضوع ورود نکرده و علی رغم حکم شهرداری و دستگاه قضائی، هیئت امنا مسجد را امروز جمعه و همزمان با روز قدس تخریب کردند.

کد خبر 5206375

منبع: مهر

کلیدواژه: دستگاه قضایی تخریب آثار تاریخی شاهرود ویروس کرونا روز قدس شب قدر روز جهانی قدس کرمانشاه آمار کرونا بوشهر عکس استانها ماه رمضان ۱۴۰۰ ماه مبارك رمضان شیوع کرونا شب احیا اردبیل گرگان هیئت امنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برج حاشیه باغ گیاه‌شناسی ایران با ورود رییس‌جمهوری کوتاه آمد

به گزارش خبرنگار مهر، باغ گیاه شناسی ملی ایران یکی از ۱۰ باغ گیاهی برتر جهان بوده که در خاورمیانه بزرگترین باغ گیاه شناسی شناخته می‌شود. این ثروت ملی در منطقه ۲۲ شهر تهران قرار دارد که مدتی است به دلیل ساخت و سازهای اطراف آن خبرساز شده است. این مساله محدود به باغ گیاه شناسی تهران نبوده و سایر باغ‌های گیاه شناسی کشور را نیز تهدید می‌کند.

سید مجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در نشست خبری که در پنجاهمین سالگرد تأسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد در پاسخ به چرایی تخریب باغ گیاه‌شناسی نوشهر توضیح داد، تفاهم نامه‌ای با شهرداری نوشهر منعقد شده بود که متأسفانه به آن عمل نکردند و ما نیز از آنها شکایت کردیم. دستور توقف تخریب داده شد، اما مجدداً این تخریب از سر گرفته شد. موضوع به وزارت کشور و نهادهای مربوطه اعلام شد و از شهرداری شهر مذکور نیز درخواست کردیم به تعهدات خود عمل کند.

به گفته این مسؤول دولتی متأسفانه برخی شهرستان‌ها و استان‌ها بدون توجه به مسائل کلان کشور اقدامات مرتبط با خود را انجام می‌دهند و دست به تخریب می‌زنند. پیگیر این موضوع هستیم زیرا معتقدیم باغ‌های گیاه شناسی ذخایر ارزشمندی در کشور هستند و باید از آنها حفاظت کرد.

در ادامه با اشاره به باغ گیاه شناسی ملی نیز عنوان شد، پیگیری از طریق رئیس جمهوری انجام شد و با حضور ابراهیم رئیسی در باغ گیاه شناسی ایران و به شهردار و رئیس شورای شهر دستور توقف داده شد.

در ادامه هم، روز گذشته در نشست شورای پژوهشی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور که با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور تشکیل شد، پروژه بلندمرتبه‌سازی در حاشیه باغ گیاه‌شناسی ملی ایران تا سقف ۵ طبقه محدود شد. علی علیزاده، رئیس موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور با اشاره به پیگیری‌های بی‌وقفه در ماه‌های اخیر در حوزه ساخت و سازهای اطراف باغ گیاه شناسی ایران گفت: با پیگیری‌های انجام شده قرار شد پروژه مذکور در این عرصه ۲۲ هکتاری تا سقف ۵ طبقه محدود شود و باقیمانده آن به مکان‌های دیگر انتقال یابد.

وی عنوان کرد: گرچه ساخت همین ۵ طبقه نیز تبعات زیانبار و غیرقابل جبرانی برای باغ در پی خواهد داشت؛ به همین دلیل خواسته به حق این مؤسسه، توقف پروژه و انتقال کامل آن به محل دیگری است.

رئیس موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور افزود: با توجه به لزوم رعایت حقوق مکتسبه باغ و نیز ذی‌نفعان ارتشی در این پروژه، مقرر شد نهادهای مسؤول مانند سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و نیز سایر بخش‌های وزارت جهاد کشاورزی، همچنین ارتش جمهوری اسلامی ایران و شهرداری تهران، در خصوص وجود و امکان ارائه زمین‌های جایگزین به بتاجا، اقدام کنند.

کد خبر 6085430 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • تخریب بند خاکی دوازده امام روستای نوده
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • فیلم| ممانعت پلیس رژیم اسرائیل از ورود فلسطینی‌ها به مسجد الاقصی
  • فیلم| ممانعت پلیس رژیم اسرائیلی از ورود فلسطینی ها به مسجد الاقصی
  • صدرنشینی تارگت در مسابقات لیگ تیراندازی سمنان
  • تغییر معماری تاریخی اصفهان برگرفته از روحیه انسان‌ها
  • تخریب گسترده مساجد غزه، گواه جنگ دینی اسرائیل علیه اسلام + عکس
  • برج حاشیه باغ گیاه‌شناسی ایران با ورود رییس‌جمهوری کوتاه آمد