Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید بابک هاشمی‌نکو عضو شورای مرکزی و سخنگوی کانون تربیت اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس در خصوص گلایه‌های دانش‌آموزان درباره برگزاری امتحانات حضوری، اظهار کرد: در اینکه آموزش حضوری نسبت به آموزش غیرحضوری اولویت دارد، شکی نداریم و خیلی از کشورها هم بعد از حداقلی شدن شرایط کرونایی، نسبت به بازگشایی مدارس اقدام کردند چون برخی دروس مفهومی از طریق آموزش حضوری قابل تفهیم بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درست است که تدریس غیرحضوری، امکانات زیادی را برای دانش‌آموزان به خدمت گرفته است و دانش‌آموزان با محیط چند رسانه‌ای مواجه می‌شوند و از امکانات صوتی، تصویری، فیلم و انیمیشن می توانند برای افزایش کیفیت تدریس استفاده کنند ولی معتقدم آموزش غیرحضوری ، مکملی برای آموزش حضوری است و به هیچ وجه جای آموزش حضوری را نمی گیرد.

هاشمی‌نکو با بیان اینکه در بحث امتحانات غیرحضوری و به صورت مجازی، دانش‌آموزان خیلی امتحانات را جدی نمی‌گیرند و معمولا از دل و جان درس نمی‌خوانند، گفت: هدف و انگیزه دانش‌آموزان ضعیف شده است بنابراین باید با ادامه این روند منتظر یک افت تحصیلی و رکود علمی در خصوص مدارس باشیم و آموزش و پرورش نسبت به این موضوع نگران است.

وی با اشاره به بحث امتحانات پایه‌ دوازدهم که نتایج آن در کنکور و ورود به دانشگاه‌ها نیز تأثیر دارد، اضافه کرد: امتحانات نهایی پایه دوازدهم ، مهمترین امتحانات دانش‌آموزان در این 12 سال است که در پایه دوازدهم برگزار می‌شود و به صدور مدرک پایان تحصیلات دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم منجر می‌شود پس ضروری است که این امتحانات از حداکثر اعتبار  برخوردار باشد.

سخنگوی کانون تربیت اسلامی ادامه داد: از طرفی با توجه به تشدید بیماری کرونا و ورود انواع ویروس‌های جهش یافته انگلیسی و هندی و ...، خانواده‌ها بسیار نگران فرزندان خود هستند و بسیاری از شهرها وضعیت مناسبی در بحث فراگیری این بیماری ندارند؛ چرا که ویروس جهش یافته صرفا جمعیت بزرگسال را هدف قرار نداده و کودکان و نوجوانان هم دچار شده اند و حتی متأسفانه جزو فوتی‌ها مشاهده شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه عقب ماندگی تحصیلی را بعدا ممکن است جبران کرد اما جان و سلامت فرزندان قابل جبران نیست، گفت: تصمیم‌گیر در این زمینه ، ستاد ملی مبارزه با کروناست و بهتر است که این ستاد با یک کار کارشناسی دقیق و همه‌جانبه، تصمیم منطقی را در این خصوص اتخاذ کند و لازم است تا آن زمان از اعلام  تصمیمات سلیقه‌ای خودداری کنند.

هاشمی‌نکو، دو پیشنهاد را به ستاد کرونا مطرح کرد و افزود: پیشنهادمان این است که در مناطقی که فراگیری کرونا وجود دارد یک یا هر دو اقدام را انجام دهند؛ اقدام اول، تأخیر در برگزاری امتحان نهایی است تا شرایط فراگیری کرونا تقلیل یابد و دومین پیشنهاد، تزریق واکسن کرونا به دانش‌آموزانی است که در جلسه امتحان نهایی شرکت کنند و همچنین واکسیناسیون فرهنگیان برگزارکننده امتحانات است. 

وی تصریح کرد: به هرحال تصمیم بررسی در این زمینه با ستاد ملی مبارزه با کروناست و امیدوارم تصمیمی مدبرانه و همه جانبه اتخاذ کنند.

به گزارش فارس، برخی مخاطبان این خبرگزاری در سامانه فارس من با ثبت سوژه‌ای با عنوان «کمپین لغو امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم» خواستار پیگیری هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امتحانات حضوری ستاد کرونا دانش آموزان خانواده ها آموزش حضوری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی زندانی غیرعمد با کمک مالی دانش‌آموزان اردبیلی

کریم‌الله محبوبی اُناری گفت: دانش‌آموزان با واریز ۴۰ میلیون ریال به حساب ستاد مردمی دیه در پویش دانش‌آموزی مدارس استان برای آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد شرکت کردند و باقیمانده بدهی این زندانی نیز توسط نیکوکاران استان فراهم و امروز زندانی مذکور آزاد شد.

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل افزود: تا فرا رسیدن دهه کرامت امسال، هفت زندانی جرایم غیرعمد دیگر با کمک دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه غیر دولتی علامه دهخدا از زندان‌های استان اردبیل آزاد خواهند شد.

به گفته او، در حال حاضر ۲۰۰ زندانی جرایم غیرعمد واجد شرایط کمک ستاد مردمی دیه در زندان‌های استان هستند و امیدواریم با کمک مردم نیکوکار استان زمینه آزادی آنها نیز فراهم شود.

محبوی افزود: شماره حساب‌های ۵۰۱۲۱۲۱۲۷۰ و شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۴۳۲۳۷۴۷۷ نزد بانک ملت و شماره حساب ۰۱۰۴۶۰۲۰۱۱۰۰۹ و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۷۴۲۹۳ نزد بانک ملی آماده دریافت کمک‌های شهروندان نیکوکار و سخاوتمند است.

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل تصریح کرد: ۳۴۷ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در سال ۱۴۰۲ با کمک این ستاد و خیرین، مشاوره مددکاران و همت روسای زندان‌ها، اندرزگاه‌ها و کارکنان اجرای احکام دادگستری‌ها آزاد شده‌اند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی غیرعمد با کمک مالی دانش‌آموزان اردبیلی
  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • آزادی یک زندانی به همت دانش‌آموزان اردبیلی
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند
  • ۱۳۰۰ دانش آموز شهرستان دشتی در کنکور سراسری شرکت می‌کنند