Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سرعت بالای واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در آمریکا، شرایط زندگی را بعد از حدود یک و نیم سال به حالت عادی نزدیک کرده است. با شروع استقبال شرکت‌ها از بازگشت کارمندانشان به محل کار، آینده مشاغل وضوح بیشتری پیدا کرده و به نظر می‌رسد که برنامه ترکیبی کاری باقی مانده است.

برخی از کارمندان قصد دارند سه روز در دفتر کار خود حضور داشته باشند و برخی دیگر تمایل دارند کاملاً از راه دور کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا خلاصه‌ای از چگونگی برنامه‌ریزی برخی از برترین شرکت‌های فناوری دنیا برای افتتاح دفاترشان را داریم:

شرکت گوگل گفت که انتظار دارد حدود ۶۰٪ از ۱۴۰هزار نیروی کار جهانی‌اش پس از پایان همه‌گیری، هر هفته تقریباً سه روز را در دفترکار خود بگذرانند. مدیر عامل گوگل، سوندار پیچای گفت که این شرکت برنامه‌ای منعطف برای همکارانش در نظر دارد و بیشتر کارمندان «چند روز در هفته» به دفترکار خواهند آمد.

در این برنامه که به صورت ترکیبی خواهد بود، کارمندان تقریباً سه روز را در دفتر و دو روز را در هر کجا که صلاح بدانند کار خواهند کرد با این حال ممکن است برخی از پست‌های شغلی به بیش از سه روز در هفته حضور در محل کار نیاز داشته باشند.

این شرکت پیش بینی می‌کند که ۲۰٪ از نیروی کار در مکان‌های جدید اداری و ۲۰٪ نیز از خانه کار کنند. علاوه بر این، به گوگل‌کاران هفته «کار از هرجای دیگر» پیشنهاد خواهد شد، به این معنی که آنها می‌توانند فعلا هر سال تا چهار هفته از هر مکانی جز دفتر کار خود، فعالیت  کنند.

پیچای هدف از این طرح را انعطاف در سفرهای تابستانی و تعطیلات عنوان کرد؛ این شرکت همچنین «روزهای استراحت» خود را که برای کمک به کارمندان در هنگام شیوع همه‌گیری در سال ۲۰۲۱ طراحی شده، ادامه خواهد داد.

کارمندان اسپاتیفای نیز که همیشه قادر به گوش دادن به موسیقی بودند اکنون، می توانند از هرجایی نیز کار کنند. ایده این برنامه که قرار است از تابستان امسال آغاز شود، این است که در مورد محل کار، انعطاف پذیر باشند.

این طرح که "حالت کار من" نام دارد طوری طراحی شده که به کارمندان اجازه می‌دهد تمام وقت از خانه، اداره یا ترکیبی از هر دو کار کنند. کارمندان دورکار این شرکت از خدمات موقعیت مکانی و کارمندان حاضر در شرکت از خدمات پشتیبانی حضوری برخوردار خواهند بود.

اسپاتیفای اعلام کرد: «یک فرهنگ کار انعطاف پذیر مبتنی بر اعتماد، رابطه، همکاری و ارتباط است و تأیید اینکه همه ما شخصیت‌هایی با نیازها و آیین‌های مختلف هستیم، ذهنیت درستی به ما خواهد داد تا از چند حقیقت انتخاب شده گذر کرده و در عوض آنچه را که برای تجارت و اعضای ما درست است پیدا کنیم.»

با توجه به اینکه کارکنان فیس‌بوک به شدت از دورکاری استقبال کرده بودند این شرکت اعلام کرد که پس از همه گیری نیز آنها می‌توانند تا هر زمان که می‌خواهند از راه دور کار کنند.

برین هارینگتون، نایب رئیس تیم منابع انسانی فیس بوک، با اشاره به رشد خوب کارکنان این شرکت گفت اینکه والدین در طول همه‌گیری توانستند زمان بیشتری را با فرزندان خود سپری کنند و رفت‌وآمد نداشته باشند بسیار مفید بوده است.

بلومبرگ گزارش داد که فیس‌بوک در ماه جاری و با ظرفیت ۱۰ درصد، دفاتر سیلیکون ولی خود را بازگشایی می‌کند. کارمندان حاضر در دفتر موظف به استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی هستند. با این حال مارک زاکربرگ ،مدیر عامل، سال گذشته گفت که انتظار دارد نیمی از نیروی کار فیس‌بوک در دهه آینده کاملاً دورکار باشد.

مایکروسافت هم به صورت «نرم» ادامه خواهد داد؛ سی‌بی‌اس نیوز نوشت: این شرکت استقبال از کارمندان خود را در دفاتر ردموند، واشنگتن و سایر پردیس‌ها آغاز کرده اما کارمندان برای بازگشت به دفتر، ادامه کار از راه دور یا حتی کار بین خانه و دفتر امکان انتخاب دارند. تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل، در مصاحبه با پیپل گفت پیش‌بینی می‌کند که یک محیط ترکیبی برای کارمندانش پیاده سازی خواهد شد، البته هنوز در حال بررسی هستند؛ هرچند دریافت اولیه کوک بر تماس نزدیک و معاشرت خلاق با یکدیگر تاکید دارد. 

وی افزود: «نوآوری همیشه یک فعالیت برنامه‌ریزی شده نیست. این که در طول روز با یکدیگر روبرو شویم و ایدهایمان را پرورش دهیم مهم است و شما واقعاً برای انجام این کار باید با هم باشید.» اپل به تازگی پردیس ۱۷۵ هکتاری کوپرتینوی خود را در کالیفرنیا تاسیس کرده و سعی دارد قبل از اجرای هرگونه افتتاحیه، ارزیابی دقیقی از شرایط داشته باشد.

توییتر زمانی که در ابتدای شیوع همه‌گیری اعلام کرد که کارکنانش می‌توانند به طور نامحدود از خانه کار کنند، رفتاری مستقلانه نشان داد اما اکنون و با گذشت بیش از یک سال از این خبر اعلام کرد که در حال بازگشایی تدریجی و دفتر به دفتر است و با ۲۰ درصد ظرفیت خود به صورت حضوری فعالیتش را آغاز خواهد کرد.

به نظر می‌رسد جهان سریعتر و عادی‌تر از پیش‌بینی‌های قبلی به دوران پساکرونا نزدیک می‌شود. زندگی در دوران پساکرونا چه شکلی خواهد داشت؟

شیوه کار شرکت های بزرگ دنیا بعد از پایان کرونا | انتخاب ما دورکاری است کد خبر 599526 برچسب‌ها شرکت اپل شرکت گوگل شرکت مایکروسافت دورکاری تکنولوژی (فناوری) اینترنت - توییتر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل شرکت گوگل شرکت مایکروسافت دورکاری تکنولوژی فناوری اینترنت توییتر کار کنند همه گیری فیس بوک سه روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جنجالی گوگل/ اخراج کارمندان معترض به همکاری با اسرائیل

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از یورونیوز، گوگل ۲۸ کارمند خود را که در اقدامات اعتراضی نسبت به قرارداد «پروژه نیمبوس» در دفاتر این شرکت مشارکت کرده بودند، از کار برکنار کرد.

اخیرا شماری از کارمندان گوگل در حرکتی اعتراضی وارد دفاتر این شرکت در نیویورک و سانی‌ویل شدند و حاضر به خروج نشدند.

مقامات این شرکت می‌گویند که معترضان مانع کار سایر کارمندان شدند و از دسترسی آنها به امکانات جلوگیری کردند و همین باعث شد مدیران با پلیس تماس بگیرند.

گوگل در ایمیلی برای کارکنان نوشت که این اقدام اعتراضی «غیرقابل قبول و به‌شدت مخرب» بوده و کارکنان «احساس خطر کردند».

شرکت گوگل و آمازون مدتی است که قراردادی با نام «پروژه نیمبوس» به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار با دولت و ارتش اسرائیل منعقد کرده‌اند.از همان ابتدای راه‌اندازی «پروژه نیمبوس» در سال ۲۰۲۱ میلادی جمعی از کارمندان گوگل به آن اعتراض کردند.

آنها همان زمان گفتند که این فناوری می‌تواند به نیروهای نظامی اسرائیل در نظارت و آسیب رساندن به فلسطینیان کمک کند.

گوگل تا حد زیادی از انتشار جزئیات قرارداد خودداری کرده است. با این حال وب‌سایت «اینترسپت» در سال ۲۰۲۲ میلادی گزارش داد که اسناد آموزشی پرسنل دولت اسرائیل نشان می‌دهد که نرم‌افزاری که گوگل ارائه می‌کند، می‌تواند چهره افراد را شناسایی کند، حالات عاطفی را از روی حالات چهره اندازه‌گیری کند و اشیاء را در تصاویر ویدئویی ردیابی کند.

سال گذشته نیز پس از آغاز جنگ غزه و همزمان با برگزاری همایش سالانه «سکوی ابری گوگل» جمعی از کارمندان این شرکت با بنر بزرگی با مضمون «پروژه نیمبوس گوگل به آپارتاید اسرائیل دامن می‌زند» در انتقاد به این قرارداد دست به اعتراض زدند.

با این حال گوگل مدعی است که «پروژه نیمبوس» به محموله‌های کاری حساس و طبقه‌بندی شده یا نظامی و سرویس‌های اطلاعاتی ارتباطی ندارد.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897020

دیگر خبرها

  • گوگل کارمندان معترض به همکاری با اسرائیل را اخراج کرد!
  • حرکت جنجالی گوگل/ اخراج کارمندان معترض به همکاری با اسرائیل
  • گوگل ۲۸ کارمند خود را پس از اعتراض به همکاری با دولت اسرائیل اخراج کرد
  • گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
  • اعتراض کارمندان گوگل به همکاری این شرکت با اسرائیل
  • دستگیری 9 کارمند گوگل به دلیل اعتراض به قرارداد با رژیم اسرائیل + عکس
  • موج جدید اخراج‌ها در گوگل
  • گوگل کارمندان مخالف همکاری با رژیم اسرائیل را اخراج کرد
  • گوگل کارمندان بیشتری را اخراج می کند
  • تحصن کارمندان گوگل در اعتراض به همکاری این شرکت با رژیم صهیونیستی