Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@22:40:39 GMT

شرکت فجر انرژی عرضه اکسیژن مایع را آغاز کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۰۳۶۱

شرکت فجر انرژی عرضه اکسیژن مایع را آغاز کرد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی زال خانی مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس گفت: اکسیژن مایع یکی از ماده‌هایی است که طی فرآیندی پیچیده تولید شده و در صنایع پتروشیمی، فولاد، داروسازی و بهداشت و درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس از همه گیری کرونا و نیاز بیماران به اکسیژن، مصرف آن در حوزه بهداشت و درمان بیش از پیش افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با هدف توسعه همزمان بازار و محصول برای ارزش افزایی سهام فجر و کمک به توسعه صنعتی در کشور، توزیع مستقیم محصول اکسیژن مایع در بازار مصرف در شرکت فجر انرژی خلیج فارس در دستور کار قرار گرفت.

زال خانی بیان داشت: مدیران فجر با توجه به نیاز پزشکی به اکسیژن مایع، تصمیم گرفتند خط بارگیری اکسیژن مایع را راه اندازی کنند و پس از ارزیابی‌ها و تحلیل‌های متعدد و جانمایی ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع، این ایستگاه پس از ۶ ماه کار مدیریتی و تیمی و ارزیابی مخاطرات و با رعایت الزمات ایمنی و فنی و همچنین پیشبینی طرح‌های جایگزین راه اندازی شد.

مدیر عامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس تصریح کرد: احداث ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع در واحد تفکیک هوای ناحیه یک در آینده نزدیک، ظرفیت بارگیری اکسیژن مایع از شرکت فجر به بیش از ۴۳ تن در روز افزایش پیدا می‌کند.

این مقام مسئول ادامه داد: واحد تفکیک هوای ناحیه یک و ۲ شرکت فجر انرژی خلیج فارس وظیفه تولید آرگون، نیتروژن و اکسیژن مایع و گاز را برعهده دارند؛ این شرکت پارسال با عرضه آرگون و نیتروژن مایع در بازار بورس و با توجه به عرضه و تقاضای این محصولات در بازار بورس توانسته بود سود چند برابری از فروش این محصولات کسب کند.

او گفت: راه اندازی ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع اولین قدم برای آغاز فروش این محصول پرفروش در بازار بورس است. با این فعالیت هوای تازه‌ای به کالبد محصولات فجر دمیده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اکسیژن درمانی صنایع پتروشیمی بهداشت و درمان شرکت فجر انرژی خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، بهروز احمدی حدید با اشاره به ابلاغ دستورالعمل حضور مشترکان بالای یک مگاوات در معاملات خارج از بازار از سوی وزیر نیرو در اوایل سال گذشته، اظهار کرد: حجم معاملات این بازار از حدود ١١ درصد در سال ١٤٠١ به حدود ١٤.٥ درصد در پایان سال ١٤٠٢ افزایش یافته است.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: میزان معاملات روندی کاملاً صعودی دارد به صورتی که در ماه‌های بهمن و اسفند ١٤٠٢ سهم معاملات صنایع در بورس انرژی به حدود ٢٠ درصد افزایش یافت.

احمدی حدید با تبیین وضعیت موجود گردش نقدینگی صنعت برق در طی سال‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت آن بر تصمیم وزارت نیرو بر ضرورت تغییر روند جاری گردش نقدینگی تاکید کرد.

وی در ادامه به تشریح مدل جدید روابط مالی و گردش نقدینگی در شرکت‌های توزیع پرداخت که بر اساس آن سیستم تخصیص منابع بازنگری شده و ذی‌نفعان زنجیره تأمین برق می‌توانند سهم خود از منابع واریزی به حساب مدیریت منابع را به صورت منظم و در یکشنبه هر هفته دریافت کنند. در این ساز و کار شرکت‌های توزیع هزینه‌های جاری خود را بر اساس میزان وصول مطالبات و بر اساس ضرایب اعلامی وزارت نیرو به صورت هفتگی دریافت می‌کنند. باقیمانده منابع موجود در حساب متمرکز نیز پس از کسر تعهدات قانونی توسط توانیر، به حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز می‌شود که باید نسبت به خرید برق از طریق بورس انرژی (معاملات سلف یا فیزیکی) اقدام کنند.

احمدی حدید با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد فروش برق نیروگاه‌ها از طریق بورس انرژی واریز خواهد شد، افزود: ظرفیت تزریق نقدینگی در حساب خرید برق شرکت‌های توزیع بین ٢٥ تا ٣٠ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه به حضور صنایع بالای یک مگاوات در بورس انرژی با مصرفی در حدود ١٠٠ میلیارد کیلووات ساعت، انتظار می‌رود بیش از ٦٠ درصد از مصرف کشور در سال ١٤٠٣ از طریق بورس انرژی تأمین شود.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران ادامه داد: شرکت‌های توزیع موظفند به شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای خرید برق مورد نیاز خود (که در بورس خریداری نشده است) وکالت می‌دهند تا در صورت عدم خرید برق طی بازه زمانی معین، مانده حساب شرکت‌های توزیع در بورس را برداشت و به حساب تولیدکنندگان برق حاضر در بازار عمده فروشی واریز کند.

وی افزایش سهم معاملات بورس انرژی به ٣٠ درصد در سال جاری و ٦٠ درصد تا پایان سال ١٤٠٦ را از احکام قانونی پیش بینی شده در برنامه هفتم عنوان کرد و خاطرنشان کرد که پیش بینی می‌شود امسال حداقل تا ٤٥ درصد برنامه مذکور محقق شود.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: سال گذشته صنایع کشور بالغ بر ٥٣ میلیارد کیلووات ساعت برق مورد نیاز خود را از نیروگاههای خصوصی در بورس انرژی و معاملات دو جانبه تأمین کردند.

کد خبر 6080722 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • جانمایی پرنده‌فروشان در فاز ۲ بازار پرندگان خلیج فارس/ انتقال واحد‌های پرنده‌فروشی تا نیمه اردیبهشت
  • جانمایی پرنده‌فروشان دربازار پرندگان خلیج فار‌س
  • جانمایی پرنده‌فروشان در فاز دوم بازار پرندگان خلیج فار‌س
  • آغاز ساخت خط انتقال آب به شهرستان بندرخمیر
  • آخرین جزئیات جدید فروش سهام پرسپولیس و استقلال
  • معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزلی در اصفهان
  • چهارشنبه بعد؛ روز تاریخی برای فوتبال ایران | طلسم بزرگ شکسته می شود
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزل در اصفهان