Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@05:13:20 GMT

آمادگی برای یک آزمون فراملی ...

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۰۵۲۸

آمادگی برای یک آزمون فراملی ...

ایسنا/همدان ۴۲ سال از عمر انقلاب اسلامی ایران می گذرد؛ در تمامی این سال ها دشمنان و منافقان داخلی و خارجی از راهبردهای جنگ سخت و نرم، توطئه ها، تحریم ها و ... برای ضربه زدن به بدنه نظام و انقلاب بهره بردند.

از سال ۵۷ که جنگ های داخلی ایجاد شده توسط منافقان و خرابکاران شکست خورد تا هشت سال جنگ تحمیلی و شکست دشمنان در مقابل رهبری مدبرانه امام راحل(ره) و جانقشانی رزمندگان و بعد از آن غائله سال ۸۸ که عده ای با نفوذ و به بهانه "تقلب در انتخابات" قصد براندازی نظام را داشتند، تا موضوع تحریم های چندین ساله آمریکا و هم پیمانانش و مسئله برجام و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همگی با عنایت خدا، رهبری داهیانه، دلسوزانه و عالمانه امام خامنه ای(مدظله العالی) و با حضور استراتژیک مردم در میدان، به شکست منتهی شد.

اکنون که این نهال تنومند به بار نشسته و وارد ۴۲ سالگی عمر با برکت خود شده، آزمونی دیگر پیش روی مردمان دیار قرار دارد، ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در فضایی حساس تر از قبل برگزار می شود چراکه امروز دشمنان پا را فراتر نهاده اند و در اندیشه راه اندازی جنگ ترکیبی در سایه فشار اقتصادی وارده بر مردم هستند.

بنابراین می طلبد اقشار مخالف مرم همچنان با بصیرت و آگاهی در این آزمون سرنوشت ساز شرکت کنند تا ملت افق های روشن را به نظاره بنشینند و دشمنان و کوردلان ناامید شوند. در همین راستا از ماه های قبل به تبع دستور وزارت کشور، ستاد انتخابات در ملایر شکل گرفته و این شهرستان می رود تا انتخاباتی پور شور را شاهد باشد.

برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم؛ اولویت مجریان انتخابات

به گزارش ایسنا، رئیس ستاد انتخابات شهرستان ملایر گفت: برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و بدون هرگونه حاشیه با حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی، یکی از اولویت‌های مهم پیش ‌رو است که از همه توان‌مان باید برای فراهم کردن زمینه حضور مردم در انتخابات ۲۸ خرداد استفاده کنیم.

حسین فارسی در جلسه ستاد انتخابات شهرستان ملایر، افزود: حفظ سلامت مردم، مجریان، عوامل اجرایی و دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات در این شهرستان طبق دستورالعمل های بهداشتی از اولویت‌های مهم ستاد انتخابات این شهرستان است.

وی با بیان اینکه تمامی شعبه‌های اخذ رای یک روز قبل از انتخابات ضدعفونی می‌شود و مردم اطمینان کامل از حضور پای صندوق های رای و سلامت شعبه ها داشته باشند، اظهار کرد: با تعیین اعضای شعب اخذ رای، علاوه بر سطح شهر، بخشداران نسبت به تعیین ۱۰ تا ۱۵ درصدی اعضای ذخیره شعب اخذ رای اقدام کنند.

فارسی ادامه داد: با توجه به به افزایش هشت درصدی تعداد شعب اخذ رای در سطح استان همدان، باید محل شعبه‌های جدید اخذ رای در سطح شهر، بخش و روستاهای مورد نظر تعیین شده و نسبت به تامین زیرساخت‌ها، امکانات، دسترسی آنها به اینترنت و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی اقدام شود.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ملایر با اشاره به اینکه بخشداران باید از امکانات و ظرفیت ادارات سطح بخش، دهیاری ها و شهرداری های تابعه برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات استفاده کنند، گفت: بخشداران همچنین نظارت و مراقبت‌های لازم را از تبلیغات غیرقانونی و قول و وعده‌های غیرواقعی داوطلبان به عمل آورند و با استفاده از ظرفیت دهیاران، اشراف کامل اطلاعاتی به سطح بخش و روستاهای تابعه داشته باشند.

امنیت ملی در گرو مشارکت حداکثری مردم

به گزارش ایسنا، مسئول سازمان بسیج رسانه استان همدان با تأکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ضریب امنیت ملی کشور را بالا می برد، گفت: حضور آگاهانه و با بصیرت مردم در انتخابات خردادماه سال جاری، نشانه ماهیت اجتماعی دین اسلام است.

ناصر قوامی منش در نشست صمیمی با اعضای کانون بسیج رسانه ملایر، با بیان اینکه انتخاباتی که در بستر نظام جمهوری اسلامی ایران شکل می گیرد، جزء با اهمیت ترین مسائل کشور است، افزود: این انتخابات، نماد مردم سالاری دینی است.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما، مردم رکن اصلی محسوب می شوند، به همین علت دشمنان درصدد هستند تا مردم سالاری را در کشور ضعیف کنند، اظهار کرد: ملت ایران همچنان با بصیرت و آگاهی انتخاباتی پر شور را رقم می زنند.

رای مردم در تمام انتخابات اصل بوده است

به گزارش ایسنا؛ امام خمینی(ره) در رابطه با امر مهم انتخابات توصیه داشتند: "نگویید که دیگران رای می دهند، پس من هم باید رای بدهم... تو هم باید رای بدهی، آن روستایی هم که در کنار مزرعه خودش کار می کند باید رای بدهد، این یک تکلیف شرعی و ملی است."

ایشان در جای دیگری فرمودند: "کسانی را انتخاب کنید که مسائل کشوری و حکومتی را خوب را تشخیص دهند، نه از افرادی باشند که اگر آمریکا یا قدرت دیگری تشری زد بترسند، بلکه مسئولان کشور باید قوی باشند، بایستند و مقابله کنند."

رهبر معظم انقلاب نیز با بیان اینکه "حضور مردم در انتخابات، حضوری پرشور و دشمن شکن خواهد بود"، تاکید کردند: "همه مسئولان و نامزدها وظیفه دارند با پایبندی کامل به قانون، زمینه برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی را ایجاد کنند."

ایشان با تاکید بر "لزوم برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی و پرهیز از تهمت زنی" خاطرنشان کردند: "رقابت، دادن وعده های خلاف قانون، برای جلب نظر مردم نیست."

ایشان همه مجریان، مسئولان و نامزدها را به رعایت آداب و شروط انتخابات سالم فراخوانده و افزودند: "مجریان برگزاری انتخابات اعم از دولت و وزارت کشور و همچنین شورای نگهبان باید تمام تلاش خود را برای امانتداری رأی مردم و برگزاری انتخاباتی سالم انجام دهند و همه بدانند هیچ چیزی بالاتر از قانون نیست."

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها انتخابات رياست جمهوري انتخابات انتخابات 1400 انتخابات شورای ششم انقلاب اسلامي ايران برگزاری انتخاباتی برگزاری انتخابات مردم در انتخابات ستاد انتخابات اخذ رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه، رقابت انتخاباتی دشوار در استانبول و آنکارا

ارائه پیش بینی قاطعانه در مورد فرد برنده در هر دو کلانشهر حساس و مهم آنکارا و استانبول دشوار است و اردوغان، با نگرانی فزاینده نتایج نظرسنجی‌ها را دنبال می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روز یکشنبه هفته آینده، مردم ترکیه پای صندوق‌های رای می‌روند تا شهرداران خود را انتخاب کنند.

با توجه به جایگاه ویژه شهرداران در ترکیه و اختیارات گسترده آنها در مدیریت شهری، تخصیص بودجه، استخدام و سایر حوزه‌ها، انتخاب شهردار در بسیاری از موارد، حتی از انتخاب نمایندگان پارلمان نیز مهمتر و حساس‌تر است. آن هم در شرایطی که در چند سال اخیر، چند قلعه استراتژیک و مهم مانند استانبول، آنکارا و آدانا، برخلاف روال معمول، در دست مخالفین اردوغان بوده است. 

حالا و در شرایطی که تنها 3 روز به انتخابات مانده، ارائه پیشبینی قاطعانه در مورد فرد برنده در هر دو کلانشهر حساس و مهم آنکارا و استانبول دشوار است و اردوغان، با نگرانی فزاینده نتایج نظرسنجی‌ها را دنبال می‌کند. چرا که از دید اردوغان، قبول شکست در استانبول و آنکارا، به این معنی است که راه برای به قدرت رسیدن یک سیاستمدار مخالف در انتخابات ریاست جمهوری سال 2028 میلادی، هموار خواهد و حزب عدالت و توسعه که از سال 2002 میلادی قدرت را به صورت یک قبضه و یک کاسه در اختیار داشته، از صحنه کنار برود.

مراد کوروم که قبلاً به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی در کابینه اردوغان حضور داشته، برنامه 6 ماهه خود برای اداره استانبول را اعلام کرده و وعده‌های فراوانی برای عمران و توسعه این شهر داده است.

او همچنین در چند سخنرانی احساسی و حماسی ادعا کرده که مظلومین غزه، چشم به نتایج استانبول دوخته‌اند و در صورتی که او برنده شود، دل همه شهروندان غزه پر از امید خواهد شد. چرا که حاضر است چند کشتی مواد غذایی به غزه بفرستد.

مخالفین نیز می‌گویند: ارسال کمک‌های غذایی و مالی به غزه، نباید به عنوان یک موضوع سیاسی و حزبی مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

بی.بی.سی، حزب حاکم را امیدوار کرد

انتشار یک تحلیل سیاسی در بخش ترکی بی.بی.سی، رسانه‌های تحت امر حزب عدالت و توسعه و مشاورین اردوغان را خشنود و امیدوار کرد.

این رسانه انگلیسی اعلام کرده که شانس پیروزی برای اکرم امام اوغلو نامزد مورد حمایت مخالفین در خطر است، اما مراد کوروم مهندس جوان مورد اعتماد اردوغان، اوضاع بهتری دارد.

بی.بی.سی با تاکید بر اینکه مدیریت شهرداری کلان شهر استانبول کلید آینده ترکیه است، این کلانشهر را موتور محرکه و«دینام اقتصادی و اجتماعی ترکیه» دانست.

بی.بی.سی بر این باور است که مهمترین خطراتی که امام اوغلو را تهدید می‌کند، عبارتند از: 1.اختلاف و تشتت در جبهه گسترده مخالفین اردوغان. 2.عدم حمایت کردها از امام اوغلو.

با توجه به این که دست کم 4 میلیون نفر کُرد در استانبول زندگی می‌کنند، حمایت آنها از امام اوغلو، می‌تواند ورق را برگرداند. اما حزب دموکراسی و برابری یا دم پارتی، به عنوان نهاد اقماری پ.ک.ک، نامزد مستقلی به میدان آورده و از امام اوغلو حمایت نکرده است.

از دیگر سو موسسه نظرسنجی غیردولتی متروپول موسوم به  Metropoll Research بر اساس یک نظرسنجی میدانی اعلام کرده که  اکرم امام اوغلو پیشتاز است.

پروفسور اوزر سنجار صاحب موسسه مزبور اعلام کرده که بر اساس تازه ترین نظرسنجی که با جامعه هدف 2 هزار و یکصد نفر و در 39 منطقه استانبول بین 24 تا 26 مارس 2024 انجام شده، اکرم امام اوغلو، نامزد حزب جمهوری خلق، با 39.5 درصد برتری خود را حفظ کرده  و مراد کوروم نامزد حزب عدالت و توسعه با 30.0 درصد آرا همچنان در رتبه دوم است.

در آنکارا چه خبر است؟

این فقط استانبول نیست که برای اردوغان و حزب او اهمیت حیاتی دارد. آنکارای پایتخت نیز یک قلعه حیاتی است و اردوغان از این که کلید این قلعه، به دست منصور یواش افتاده، بسیار خشمگین و گله‌مند است. چرا که همه نظرسنجی‌ها نشان دهنده این است که منصور یواش، یک سیاستمدار مردمی و محبوب است و از دید ظرفیت‌های رهبری نیز، کاریزما و اعتبار بالایی دارد.

بنابراین، پیروزی در پایتخت نیز برای اردوغان مهم است.


آلتینوک نامزد مورد حمایت اردوغان در آنکارا، یک سیاستمدار شناخته شده نیست و همه او را با لیست چند صفحه‌ای اموال و دارایی هایش می‌شناسند.

انتشار اطلاعات مالی او نشان داد که بیش از پنجاه قطعه زمین و ده‌ها ساختمان، عمارت و ویلا، از پدرش به او به ارث رسیده و تنها با اتکا به ثروت کلان خود به میدان رقابت سیاسی آمده است.

اما منصور یواش، رابطه خوبی با مردم پایتخت دارد و نظرسنجی انجام شده توسط AREA Research نشان داده که او پیشتاز است.

در نظرسنجی حضوری که بین 23 تا 26 مارس 2024 انجام شد، از 3 هزار و 9 نفر از شهروندان ساکن در تمام مناطق آنکارا در مورد رای آنها برای انتخاب شهردار کلانشهر سؤال شد.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، 60.1 درصد از رای دهندگان آنکارا اظهار داشتند که به منصور یواش، نامزد حزب جمهوری خلق (CHP) و شهردار فعلی شهرداری آنکارا رای خواهند داد. ولی نزدیکترین رقیب او، نامزد حزب عدالت و توسعه (AK Party) آلتینوک با 30.5 درصد آرا در رتبه دوم قرار گرفت.

آیا اردوغان یک نقشه دارد؟

یکی از حربه‌ها و تاکتیک‌های مهم اردوغان برای دستیابی به پیروزی در رقابت‌های انتخاباتی، استفاده از راهبرد «امنیتی سازی» و همچنین دمیدن بر آتش دوقطبی اجتماعی، قومی و دامن زدن به اختلافات محافظه کاران و سکولارها است.

ولی کارشناسان معتقدند که این بار و در انتخابات شهرداری ها، این سناریوها نمی تواند پاسخگو باشد. چرا که مخالفین اردوغان، با کردهای هوادار پ.ک.ک عقد اخوت و ائتلاف نبسته‌اند و طرح اتهام حمایت از ترور برای نامزدهای برجسته استانبول و آنکارا دشوار است.


ترکیه در حالی به استقبال انتخابات می‌رود که قیمت هر یک دلار آمریکا که در انتخابات اردیبهشت ماه سال گذشته در حد 20 لیره بود، حالا از 32 لیره فراتر رفته و تحلیلگران انتظار دارند که در فردای انتخابات، اوضاع اقتصادی این کشور، به مراتب نا به سامان‌تر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" و معاونش خانم شاناهان! (+عکس)
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" با 20 درصد آراء!
  • ستاد انتخابات کشور: در روز انتخابات ۱۲۵۴ نفر دستگیر شدند / حدود ۱۲۰۰ نفر آن‌ها در پایان روز اخذ رأی، با اخذ تعهد یا وثیقه آزاد شدند
  • انتخابات مجلس در فضایی امن و توأم با آرامش و با مشارکت خوب مردم برگزار شد
  • ترکیه، رقابت انتخاباتی دشوار در استانبول و آنکارا
  • نگاهی به قوانین جالب انتخاباتی در ترکیه
  • روایت محمد مهاجری از دو شبهه انتخاباتی
  • برگزاری آزمون درجه داوری آسیایی کاراته در کشور ازبکستان
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟