Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل معاون هماهنگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: آمادگی کامل داریم تا از ظرفیت سالن های 9 دی و صالحین سپاه برای انجام واکسیناسیون فراگیر مناطق شهری و روستایی استفاده کنیم.

شکرالله عبدی در جلسه قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در اردبیل اظهار کرد: عملیات واکسیناسیون برای گروه های سنی مختلف در دستور کار قرار گرفته و به هیچ وجه واکسیناسیون در درب منازل انجام نمی شود و ما آمادگی خود را برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی در اجرای این طرح اعلام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به راه اندازی سامانه 4030 برای انجام واکسیناسیون در مراحل مختلف و برای گروه های سنی 40 تا 80 سال اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود تا دو ماه آینده این روند واکسیناسیون سرعت بیشتری به خود بگیرد.

معاون هماهنگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به آغاز مرحله جدید اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با انجام مأموریت نظارتی بر قرنطینه هوشمند خانگی اشاره کرد و افزود: در قالب این طرح آگاه سازی، آموزش، بیماریابی، جداسازی و قرنطینه هوشمند به همراه تشخیص و درمان بیماران کرونایی مورد توجه قرار گرفته است.

عبدی به اجرای مرحله اول طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان اشاره کرد و ادامه داد: در سه پیک گذشته مراحل مختلفی را در کنترل کرونا شاهد بودیم که در پیک سوم و الان نیز در پیک چهارم کرونا شرایط با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی متفاوت تر از گذشته است.

وی از تدارک 24 نقاهتگاه با یک هزار و 715 تخت و همچنین کمک معاونت درمان و بهداشت سپاه استان برای مهار بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: همچنان تاکید ما بر رعایت پروتکل های بهداشتی و پرهیز از عادی انگاری شیوع کروناست که امیدواریم به کنترل این بیماری در پیک چهارم در هفته های آینده دست پیدا کنیم.

عبدی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در قالب این طرح که مجموعه بسیج و سپاه ورود پیدا کرده، به شکل محله محور عملیات غربالگری و بیماریابی انجام می شود به طوریکه 394 هزار و 770 خانوار استان مورد سرکشی و غربالگری قرار گرفتند.

وی جمعیت تحت پوشش را یک میلیون و 280 هزار نفر اعلام کرد و افزود: شش هزار و 560 تیم حمایتی، 45 تیم مراقبتی و 47 هزار تیم نظارتی در این یک سال گذشته فعالیت مثبتی را در این حوزه انجام داده و در مجموع 250 هزار نفر روز کار بدون مزد و ایثارگرانه در مجموعه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و طرح محله محور به انجام رسیده است.

معاون هماهنگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در مورد توزیع بسته های معیشتی به تعداد 267 هزار بسته در یک سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: 19 هزار بسته لوازم التحریر، بیش از یک هزار و 300 تبلت و ده ها جهیزیه نوعروسان به همت مجموعه سپاه استان تهیه و تقدیم خانواده های نیازمند شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون سراسری کرونا سالن های ورزشی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استانی اجتماعی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • برگزاری مسابقات ورزشی پیشکسوتان سپاه در بندرعباس
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز
  • بهره برداری از سالن ورزشی هنرستان دخترانه نور
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • بسترسازی برای اعتلای ورزش اردبیل