Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در توضیح آخرین وضعیت بیماری کرونا در کشور، ضمن تاکید بر لزوم هر چه بیشتر رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور گفت: در کشور به قله بیماری رسیدیم و داریم از آن عبور می کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رییسی گفت: در کشور به قله بیماری رسیدیم و داریم از آن عبور می کنیم که این موضوع ناشی از تلاش و همکاری و دقتی است که همه مردم در رعایت پروتکلها انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم این رعایت پروتکلها و تلاش ها ادامه یابد و میزان بیماری کمتر شود وبیمارستانها تختهای خالی بیشتری پیدا کنند.

وی گفت: در مجموع گرچه روند بیماری نزولی شده اما میزان بیماران بستری بیمارستانها زیاد است. اما در مجموع ورودی به بیمارستانها کم شده است.

رییسی درباره وضعیت رنگبندی شهرها گفت: تعداد شهرهای قرمز به ۴۶، نارنجی به ۲۶۳ و زرد به ۱۳۹ شهر رسیده است و روند بیماری رو به کاهش است.

وی ادامه داد: به این ترتیب روند بیماری در ۲۶ استان کاملا نزولی شده و در حدود پنج استان گرچه به قله نزدیک شدیم، اما روند نزولی سرعت نگرفته و امیداوارم در هفته آینده این روند به سرعت کاهشی شود و تعداد شهرهای قرمز کمتر شود.

رییسی همچنین گفت: شهرهای خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، هرمزگان و تهران به دقت و مراقبت بیشتری نیاز دارند و گرچه تقریبا به اوج بیماری رسیده اند، فعلا روند صعودی متوقف شده و دارد رو به کاهش می رود. امیدوارم به زودی این استانها هم از این وضعیت خارج شوند.

وی ادامه داد: به این ترتیب روند بیماری در ۲۶ استان کاملا نزولی شده و در حدود پنج استان گرچه به قله نزدیک شدیم، اما روند نزولی سرعت نگرفته و امیداوارم در هفته آینده این روند به سرعت کاهشی شود و تعداد شهرهای قرمز کمتر شود.

رییسی همچنین گفت: شهرهای خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، هرمزگان و تهران به دقت و مراقبت بیشتری نیاز دارند و گرچه تقریبا به اوج بیماری رسیده اند، فعلا روند صعودی متوقف شده و دارد رو به کاهش می رود. امیدوارم به زودی این استانها هم از این وضعیت خارج شوند.

وی همچنین درباره واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال نیز گفت: از امروز ساعت ۱۴ سامانه مربوطه در وزارت بهداشت (salamat.gov.ir) راه اندازی می شود و سالمندان بالای ۸۰ سالی که برای واکسیناسیون با آنها تماس گرفته نشده، می توانند به سامانه مراجعه کرده و ثبت نام کنند.

وی گفت: تاکید می کنم که نیازی به مراجعه حضوری نیست. همکاران ما با آنها تماس می گیرند و اعلام می کنند که در چه روز و چه ساعتی باید به کدام مرکز مراجعه کنند.

رییسی همچنین گفت: واکسن به تعداد کافی موجود است و افراد عجله ای نداشته باشند و به هیچ وجه این طور نیست که نوبت شان بسوزد.

بیشتر بخوانید: دکتر مردانی: برخی شهرها در ابتدای موج چهارم هستند روحانی: کسی که واکسن زده بداند که صددرصد مصون نیست لینک کوتاه: asriran.com/003Hhv

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روند بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • ادامه روند نزولی قیمت طلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس
  • وضعیت قرمز بازار گوشت