Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@23:47:39 GMT

رونق تولید با مصرف پنج هزار و ۷۰۰ مگاوات برق در صنایع

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۳۳۹۴

رونق تولید با مصرف پنج هزار و ۷۰۰ مگاوات برق در صنایع

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، هنگامی که برق در بخش های مولد کشورمانند بخش صنعت و تولید به مصرف می رسد به گفته متولیان صنعت برق این امر نشانگر آن است که برق در جای درست خود که می تواند اشتغال زا و توسعه به همراه داشته باشد مصرف شده است.

چنانکه چندی پیش "مصطفی رجبی مشهدی " سخنگوی صنعت برق ایران گفت :امسال رشد مصرف ۲۲ درصدی را داشته‌ایم که عدد قابل توجهی است در حالی که هر ساله این میزان پنج تا هفت درصد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، یکی از مهمترین دلایل این رشد مصرف را شروع خوب و پرقدرت صنایع در سال جاری دانست.

اکنون و براساس گزارش تازه شرکت مدیریت شبکه برق ایران، روز گذشته در ساعت ۱۳ و ۵۵ دقیقه میزان مصرف برق صنایع با وجود آنکه روز تعطیل بود به رقم ۵ هزار و ۷۰۰ مگاوات رسید.

روند مصرف اما به هنگام عصر در این بخش کمی کمتر شده به گونه ای که در ساعت ۲۱ و ۳ دقیقه به رقم پنج هزار و ۲۹۴ مگاوات کاهش یافت.

نگاهی به روند مصرف برق این بخش در هفته منتهی به ۱۷ اردیبهشت ماه نشان می دهد همواره میزان مصرف بین پنج هزار  و ۱۷۱ مگاوات تا پنج هزار و ۷۰۰ مگاوات در نوسان بوده که بیانگر تداوم پرقدرت تولید در کشور است.

در عین حال میزان مصرف برق در سایر بخش ها مانند خانگی و تجاری که در روزهای ابتدایی اردیبهشت ماه تا حدود ۴۸ هزار مگاوات رسیده بود طی روز های بعد روند کاهشی با توجه به تلطیف شدن هوا در پیش گرفت به گونه ای که روز گذشته در ساعت ۱۳ و ۵۵ دقیقه به رقم ۴۲ هزار و ۸۶ مگاوات رسید.

این میزان مصرف گرچه نسبت به ابتدای اردیبهشت ماه مصرف کمی محسوب می شود اما در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۳۹ هزار و ۵۵۸ مگاوات برق مصرف شده بود رشد حدود سه هزار مگاواتی یافته است.

روند مصرف این بخش برعکس مصرف در بخش صنعت به هنگام عصرگاهی با افزایش همراه شده به گونه ای که درساعت ۲۱ و سه دقیقه به عدد ۴۳ هزار و  ۷۲۳ مگاوات رسید. 

روز گذشته چهار هزار و ۵۷۸ مگاوات برق کشور از محل انرژی های تجدید پذیر تامین شد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق مدیرعامل شرکت توانیر مصرف بهینه برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران بهینه سازی مصرف انرژی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق مدیرعامل شرکت توانیر وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق مدیرعامل شرکت توانیر مصرف بهینه برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران بهینه سازی مصرف انرژی برق اخبار کنکور میزان مصرف پنج هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۳۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بر اهتمام جدی دولت سیزدهم در تحقق راهبرد «جهش تولید» از طریق تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و حمایت قاطع از واحدهای تولیدی تأکید کرد.

وی در نشست تخصصی با مدیریت صنایع پایین‌دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بیان کرد: افزون بر هدف‌گذاری‌های انجام‌شده برای تکمیل زنجیره متانول، پلیمر و پلی‌پروپیلن باید به زنجیره تولید اتیلن نیز توجه شود.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید شهرک‌های تخصصی پتروشیمیایی به‌طور تخصصی احداث شوند، گفت: افزون بر تأمین نیازهای کشور، توسعه صادرات نیز در تکمیل زنجیره محصولات مختلف باید در نظر گرفته شود.

شاهمیرزایی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ را دستاوردی بزرگ دانست و افزود: همکاری مطلوب هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی در فروش اعتباری، سبب رونق تولید و اقتصاد واحدهای کوچک در حوزه صنایع تکمیلی شد.

پتروشیمی؛ پیشران صنایع کشور

وی همچنین در نشست تخصصی با مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با تأکید بر لزوم رشد تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی بیان کرد: باید از همه ظرفیت‌های موجود در صنعت پتروشیمی برای تحقق این هدف استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اهمیت همگرایی و همکاری میان هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق رشد تولید گفت: مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی نقشی مهم، تأثیرگذار و راهبردی در زمینه افزایش همکاری ارکان مختلف صنعت دارد.

شاهمیرزایی افزود: صنعت پتروشیمی پیشران صنایع مختلف کشور است و توسعه این صنعت ارزش‌آفرین سبب رشد و ارتقای دیگر صنایع نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: بومی‌سازی کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت گامی بزرگ برای تولید پایدار مجتمع‌های پتروشیمی است، که این مهم با تلاش شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان همکار می‌تواند صنعت پتروشیمی ایران را به‌طور کامل از واردات کاتالیست‌ها بی‌نیاز کند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

شاهمیرزایی از مدیریت کنترل تولید این شرکت خواست ضمن حمایت قاطع از واحدهای تولیدی، با پیگیری اجرای سیاست و راهبرد تکمیل زنجیره ارزش، برنامه منسجم و اثربخشی را به‌منظور تحقق هدف جهش تولید پیاده‌سازی کند.

ضرورت تقویت زیرساخت‌های صادراتی

وی در ادامه در نشست تخصصی با مدیریت طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: توسعه و نوسازی بنادر و اسکله‌های صادراتی محصولات پتروشیمی باید با شتاب بیشتری انجام شود تا طرح‌هایی که عملیاتی می‌شوند بتوانند با سهولت بیشتری صادرات داشته باشند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه امسال ۱۲ طرح تازه به جمع تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی افزوده می‌شود، گفت: مدیریت طرح‌ها باید نظارت دقیقی بر عملیات اجرای طرح‌های پتروشیمی داشته باشد تا افزون بر رفع مشکلات و چالش‌های پیش‌ِ رو، زمینه تولید پایدار نیز فراهم شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر استفاده از کالاها، تجهیزات و قطعه‌های ساخت داخل در طرح‌های پتروشیمی بیان کرد: شرکت‌ها و سازندگان توانمند ایرانی ظرفیت‌های بسیار مطلوبی برای تأمین نیازهای طرح‌ها دارند. باید خودمان را توانمند و به حمایت از ساخت داخل بیش از پیش توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است