Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@14:16:27 GMT

بهترین راه مقابله با کم آبی و خشکسالی کدام است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۳۵۳۴

بهترین راه مقابله با کم آبی و خشکسالی کدام است؟

کاهش بارش ها در سال آبی جاری که کم شدن ۱۹ درصدی حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور را به دنبال داشته است زنگ خطر کم آبی و خشکسالی را د رکشور به صدا درآورد، در این راستا اداره کل پژوهش و بررسی های خبری نظرسنجی  آنلاین هفته اخیر  خود را به موضوع انتخابات ۱۴۰۰  اختصاص داد.  پرسش های این نظرسنجی در روزهای ۸  تا ۱۵ اردیبهشت  ماه جاری بر روی سایت ایرنا قرار گرفت و نزدیک به ۶ هزار نفر در این نظرسنجی آنلاین شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری جمهوری اسلامی در افکار سنجی آنلاین خود از مخاطبانش خواست تا میزان نگرانی خود را از آثار کم آبی و خشکسالی در سال جاری را اعلام کنند. ۶۶.۹ درصد مخاطبان نگرانی خود را  «زیاد » ، ۲۲.۸ درصد « تاحدی» و ۱۰.۳ درصد «کم » اعلام کردند.   

 در این افکار سنجی، چهار  پرسش « پیشنهاد شما برای مقابله با بحران کم آبی در کوتاه مدت چیست؟ ، کدام یک از روش های زیر برای مقابله با بحران کم آبی می تواند نقش بیشتری داشته باشد؟ ، به نظر شما کدام بخش باید در اولویت تامین آب باشد؟ و تا چه میزان نگران آثار کم آبی و خشکسالی در سال جاری هستید ؟ » مطرح شد .

نتایج این گزارش نشان داد؛ « استفاده از فناوری باروری ابرها »  با ۴۰.۲ درصد و « جلوگیری از کشت محصولات آب بر » با ۲۷ درصد از سوی پاسخگویان به عنوان پیشنهاد برای مقابله با بحران کم آبی در کوتاه مدت انتخاب شده است . همچنین « محدود کردن فعالیت صنایع آب بر » با ۱۴.۴ درصد ، « قطع آب مشترکان پر مصرف » با ۱۳.۲ درصد » و « افزایش بهای آب» با ۵.۲ از دیگر انتخاب پاسخگویان به عنوان پیشنهاد برای مقابله با کم آبی در کوتاه مدت است.

براساس این بررسی، « شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به مناطق بحران زده » با ۳۲.۷ درصد ، « تغییر الگوی کشت و ارتقای شیوه های کشاورزی » با ۲۸.۴ درصد به عنوان روش هایی که می تواند نقش بیشتری در مقابله با بحران کم آبی داشته باشد از سوی پاسخگویان انتخاب شده است. « آموزش و اصلاح الگوی مصرف » با ۱۹.۲ درصد ، « تصفیه و بازیافت آب » با ۱۱.۵ درصد ، « محدود تر کردن فعالیت های صنایع آب بر خصوصا در مناطق خشک » با ۸.۲ درصد از دیگر انتخاب های پاسخگویان به عنوان روش های مقابله با بحران کم آبی  است .

 پاسخگویان در پاسخ به سوال « به نظر شما کدام بخش باید در اولویت تامین آب باشند؟» با ۶۱.۵ درصد « بخش خانگی» را انتخاب کردند . « کشاورزی» با ۲۲ درصد ، « طبیعت » با ۱۲.۵ درصد و « صنایع » با ۴ درصد از سوی پاسخگویان در اولویت های بعدی قرار گرفتند.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) به منظور اطلاع‌رسانی و کسب آرای عمومی در مورد موضوع‌ها و مسائل مختلف جامعه از ۲۹ مهرماه برنامه «افکارسنجی» آنلاین را برای نخستین‌بار در تارنمای اصلی خود راه‌اندازی کرد.

ایرنا ضمن قدردانی از مشارکت مخاطبان در این رویکرد پژوهشی تا کنون توانسته دیدگاه‌ها و مطالبات عمومی را در ۲۸ نظرسنجی برگزار شده در مورد موضوع‌های مختلف از جمله همه‌گیری ویروس کرونا، محدودیت‌های کرونا، خرید آنلاین و وضعیت بورس، خودرو، بازار مسکن، آلودگی هوا، افزایش نرخ ارز، ادامه محدودیت‌های کرونایی، هتک حرمت مسئولان، افزایش پهنای باند، انتخابات ۱۴۰۰، بازارهای مالی، انتخابات شوراها ، چهارشنبه آخر سال، سفرهای نوروزی ، نگاه مردم به سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ ، روز طبیعت، فعالیت در شبکه های اجتماعی ، چالش های رونق تولید، ارزهای دیجیتال ، انتخابات ریاست جمهوری و بحران کم آبی  مطرح کند.

برچسب‌ها نظرسنجی آنلاین کم آبی ایرنا پرسش از خبر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نظرسنجی آنلاین کم آبی ایرنا نظرسنجی آنلاین کم آبی ایرنا پرسش از خبر اخبار کنکور مقابله با بحران کم آبی کم آبی و خشکسالی برای مقابله ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی فیلم؛ فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی و تهیه کنندگی عطا پناهی از جمعه 7 اردیبهشت ماه ساعت 8 صبح در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

«پرویزخان» از 23 اسفندماه در سینماهای سراسر کشور اکران خود را آغاز کرده بود که با استقبال مخاطبان رو به رو شد.

این فیلم سینمایی در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر توانست نظر منتقدان و اهالی رسانه را به خود جلب کند و موفق به نامزدی در 9 رشته شد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول، سیمرغ بلورین بهترین تدوین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.

سعید پورصمیمی، حمیدرضا پگاه، بهنام تشکر، علی باقری، المیرا دهقانی،  خسرو احمدی، مهدی قربانی، یاسین مسعودی، محمد صادق ملک، نیما نادری، روزبه رئوفی، یدالله شادمانی، مهدی فریضه، منوچهر علیپور، امیر دانشجو، سید ابوالفضل موسوی، نصیر ساکی، امیرمهدی کوشکی، علی فرحناک، اسکندر کوتی و مریم سعادت بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فلیم سینمایی «پرویزخان» که محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج با حمایت وزارت ورزش و جوانان است، درباره پرویز دهداری یکی از متفاوت‌ترین مربیان بزرگ تیم ملی فوتبال ایران است.

عوامل فیلم سینمایی «پرویز خان» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: وحید ابراهیمی، مدیر صدابرداری: میثم یاردیلو، طراح صحنه: محسن خدابخشی، طراح لباس: آزاده قوام، طراح چهره پردازی: امید گلزاده، تدوین: حسن حسندوست، طراح جلوه‌های بصری: سید هادی اسلامی، مدیر تولید: رضا زنجانیان، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، آهنگساز: بامداد افشار، اصلاح رنگ ونور: فربد جلالی، دستیار اول کارگردان: علی غیاثوند، مدیر تدارکات: امیر مرایی، برنامه‌ریز: سحر زرندی، عکاس: حبیب مجیدی، روابط عمومی: علی سلمان زاده، مجری طرح: استودیو بادبان.

دیگر خبرها

  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟
  • «پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد
  • «پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • سفارش غذای شرکتی آنلاین در کترینگ دنا
  • خشکسالی در کمین این استان‌ها