Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از  سایت فدراسیون فوتبال، هفته گذشته رئیس فدراسیون فوتبال به همراه برخی از اعضای هیات رئیسه نشستی را با سرمربی، مدیر و مربی دروازبانان تیم ملی فوتسال بزرگسالان برگزار کرد.

سید محمد ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال بزرگسالان درباره این نشست گفت: نشست بسیارخوبیرا با عزیزی خادم در ارتباط با برنامه های تیم ملی فوتسال  برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه نگاه رئیس فدراسیون نسبت به برنامه های ما مثبت بود.

وی در ادامه برگزاری اردوها، عدم پرداخت پاداش تیم ملی، مشکلات مالی و عدم اجرای برخی از برنامه های فوتسال را از مهمترین مشکلات تیم ملی دانست و افزود: مشکلاتی که در ارتباط با تیم ملی فوتسال وجود داشت را طبق درخواست خودشانبه صورتکامل بیان کردیم. همانطور که می‌دانید عدم پرداخت پاداش‌ها، مشکلات مالی، برگزاری بازیهای تدارکاتی، حضور در تورنمنت‌های مختلف از بزرگترین مشکلات تیم ملی فوتسال است.

ناظم الشریعه درباره برنامه‌هایش پیش روی تیم ملی فوتسال هم اعلام کرد: کارهای مربوط به حضورمان در تورنمنت ژاپن از قبل انجام شده است. قرار است تا یک تورنمنت هم در شیراز برگزار کنیم که احتمالا از 8 تا 15 تیر ماه خواهد بود. در حال رایزنی با کشورهای مختلف برای حضور در این تورنمنت هستیم و فعلا حضور تیمونزوئلادر این تورنمنت قطعی شده است.

سرمربی تیم ملی فوتسال درباره اتفاقاتی که باعث رشد و توسعه این رشته می‌شود هم تاکید کرد: زمانی تیم ملی فوتسال در مسیر رشد و توسعه قرار می‌گیرد که لیگ پویا  در تمامی رده های سنی داشته باشیم. اگر می‌خواهیم قهرمان آسیا باشیم، باید رده های مختلف پایه را در باشگاههای فوتسال راه اندازی کنیم. زمانی که لیگ های پایه راه اندازی شود بدون شک تیم های ملی فوتسال نیز فعال تر شده و می‌توان بازیکن مستعد و جوان تربیت کرد.  اگر مسابقات در لیگ امید و پایه داشته باشیم، آنها با انگیزه می‌شوند و ثمرهکار و تلاشباشگاه‌ها به اردوهای تیم ملی راه پیدا می‌کنند.

ناظم‌الشریعه از برنامه ریزی کامل در راستای برگزاری اردوهای تدارکاتی تیم ملی "ب" هم خبر داد و گفت: تیم رده‌های نوجوانان، جوانان و زیر 20 سال، آینده تیم ملی را تامین می‌کنند. ما نیز برنامه ریزی‌های مختلفی را برای آغاز اردوهای تدارکاتی تیم ملی فوتسال "ب" در دستور کار خود قرار داده‌ایم و قدم به قدم پیش خواهیم رفت تا موفق شویم. در همین راستا نشستی را با رئیس کمیته فوتسال در هفته آینده برگزار خواهیم کرد تا به بررسی مسابقات تیم های ملی و برنامه های خود بپردازیم.

وی در خصوصجوانگراییدر تیم ملی فوتسال گفت: برای حضور در جام جهانی بدون شک با ترکیبی از بازیکنان باتجربه و جوان به میدان خواهیم رفت. تیم ملی وقتی جوان می‌شود که لیگ جوانی داشته باشیم. تیم های صدر جدول لیگ را ببینید. آمار بگیرید چند بازیکن جوان دارند که چهره شده و از دید ما دور ماندند؟ تمام بازیکنان لیگ زیر ذره بینکادرفنی تیم ملی فوتسال هستند. ازخانوادهفوتسال، پیشکسوتان و مسئولین فدراسیون می‌خواهم که ما را حمایت کنند تا بتوانیم در آسیا و جهان موفق باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال شهاب عزیزی خادم فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتسال ناظم الشریعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۳۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زندگی پس از زندگی هنوز پربیننده است؟

نظرسنجی‌های به دست‌آمده نشان می‌دهد «زندگی پس از زندگی» را امسال هم می‌توان به عنوان پربیننده‌های تلویزیون شناخت. عباس موزون اجرا و تهیه‌کنندگی این برنامه را بر عهده دارد و در این مجموعه به گفتگو با افرادی می‌پردازد که تجربه‌هایی نزدیک به مرگ داشته‌اند. «زندگی پس از زندگی» به اعتبار محتوای آنکه در همین چند فصل به یک برند تبدیل شده است از ابتدای ماه رمضان پربیننده‌ترین برنامه افطار تلویزیون با اختلافی میلیونی بوده است.

«زندگی پس از زندگی» در فضایی فعالیت می‌کند که کماکان بسیاری از برنامه‌سازان و سریال‌سازان دنبال سری‌دوزی و کمتر به دنبال ایده‌های نو می‌روند. البته امسال در میانِ چند برنامه رمضانی توجه به سوژه و ایده‌پردازی دیده می‌شود، اما رویِ‌هم رفته کارِ خارق‌العاده‌ای از آب درنیامده است. 

 «زندگی پس از زندگی» بدون دکورِ آنچنانی، سلبریتیِ خاصی و هیاهوی رسانه‌ای کماکان جزو پربیننده‌های تلویزیون است. این استقبال‌ها نشان می‌دهد مخاطبان علاقه‌مند مفهوم مرگ، تجربه مرگ و یا به قولی مفهوم معادند. شاید در کشور‌های دیگر و حتی تک و توک در میان برنامه‌های خودمان درباره تجربه‌های کسانی که یک بار مرگ را درک کرده‌اند صحبت شده باشد، اما به واسطه ناشناخته بودن آن شرایط، هنوز هم جذابیت دارند.

در ایام ماه مبارک رمضان ساخت برنامه‌ای درباره مفهوم مرگ، تجربه مرگ و یا به قولی "زندگی پس از زندگی" بسیار بجا بوده است. برنامه‌ای که با ساده‌ترین لوکیشن نسبت به برخی از برنامه‌ها و شبکه‌ها، باز هم توانست به جایگاه پربیننده‌های تلویزیون تکیه بزند.

"زندگی پس از زندگی" برنامه‌ای درباره مرگ و عالم ماورا است که هر روز قبل از افطار روی آنتن می‌رود و روایت افرادی است که در تجربه مرگ تقریبی از کالبد جسم خارج شدند و عالم برزخ را درک کردند و بازگشتند. امسال این برنامه تلویزیونی تجربه‌گرانی را روی آنتن آورده که همچون سالِ گذشته بازتاب‌های فراوانی داشته و در فضای‌مجازی بخش‌هایی از صحبت‌های این تجربه‌گران، قابل مشاهده است.

«زندگی پس از زندگی» برنامه افطار شبکه چهار سیما با اجرای عباس موزون برنامه پربیننده سال‌های اخیر بوده است که حالا با اختلافی اندک از «محفل» این برنامه هم بیش از ۳ میلیون بازدید دارد. برنامه سحر این شبکه نیز حدود ۳۵ هزار بازدید دارد. این برنامه تلویزیونی با آیتم‌های جدید و متفاوت‌تر و تجربه‌گران جدید و سوژه‌های شگفت‌انگیزتر از فصل‌های قبلی همراه شدند.

آنچه که در این فصل بیشتر به چشم خورد توجه به موارد علمی موضوع ماورایی روایت آدم‌ها بود، روایت قصه‌های انسان‌هایی که بر اثر وقوع حادثه در شرایط برزخی قرار گرفتند و در واقع شاهد خروج روح از بدن‌شان بودند با ظرافت‌های ویژه برای مخاطبان بازگو شد و در این میان هم عباس موزون مجری کارشناس برنامه " زندگی پس از زندگی " تلاش کرد که با پرسش‌های تأکیدی‌اش فضای دینی و معنوی را برای تجربه‌گران مرگِ موقت رقم بزند و روایت قصه تجربه‌گران را عینی‌تر برای مخاطبان به تصویر بکشد. از طرفی هم فضاسازی و دکور جدید این برنامه که متفاوت‌تر از قصل‌های قبلی بود توانست به فضای معنوی و ماورایی این برنامه کمک کند.

 به هرحال روایت شرح و حال موضوع مرگ آدم‌ها و بازگشت مجدد آنها به زندگی در این برنامه هم از نظر علمی و هم از نظر دینی و فقه اسلامی مورد ارزیابی، تحقیق و بررسی قرار می‌گیرد؛ همان‌طور عباس موزون تهیه‌کننده و کارگردان این برنامه همواره در تلاش بوده علی‌رغم توجه به موضوع جهان پس از زندگی و برزخ از نگاه دینی و مذهبی، به موضوع علمی، تجربی قضیه هم نگاه ویژه‌ای داشته باشد. در بخش‌هایی از برنامه هم از متخصصان، روانشناسان و کارشناسان علمی ایران و سایر کشور‌های جهان بهره برده تا موضوع مرگ و زندگی، خروج روح از بدن، ماندن در دوره برزخ، بازگشت دوباره به زندگی را با روایت‌های واقعی که از سوی تجربه‌گران مرگ مطرح می‌شود را به گونه‌ای علمی برای مخاطبان برنامه تشریح کند.

روایت تجربه مرگ و بازگشت دوباره به زندگی اگرچه به آسانی قابل باور برای همه نیست، اما حضور میهمانانی که خود تجربه‌گر مرگ بودند و همه فضای حاکم بر دنیای پس از مرگ را تجربه کرده‌اند به نوعی پرده از خیلی از مسائل ابهام‌آمیز برمی‌دارد و در واقع تجربه مرگ و بازگشت مجدد به زندگی برای بیننده‌های این برنامه باورپذیرتر می‌شود و در حقیقت «زندگی پس از زندگی» تلنگر به افرادی است که هنوز در خواب‌اند و از بسیاری از مسائل حاشیه‌ای زندگی‌شان غافل هستند؛ بنابراین می‌توان گفت که «زندگی پس از زندگی» برای آن دسته از افرادی که در دنیای مادی به گناه و معصیت آلوده‌اند و هرگز به دنیای ماورایی خود نمی‌اندیشند هشداری است که از خواب بیدار شوند و برای دور شدن از گناه و معصیت اقدام کنند.

به هرحال نگاه برنامه «زندگی پس از زندگی» عبرت گرفتن از تجربه آدم‌هایی است که نتیجه اعمال خود را در برزخ دیده‌اند و فرصتی دوباره برای جبران از خدا می‌خواهند و این نگاه موجب می‌شود که خیلی از آدم‌ها که هنوز غفلت بار به زندگی گناه آلود خود ادامه می‌دهند متنبه شوند و به سوی خدا برگردند و از بار گناهان‌شان کم کنند؛ به هر صورت «زندگی پس از زندگی» صرفاً یک برنامه دینی نیست و در عین حال که برنامه‌ای مذهبی و دینی است بلکه برنامه‌ای تخصصی و علمی است که موشکافانه به موضوع دنیای برزخ می‌پردازد و تصویری واقعی را از مرگ و زندگی روایت می‌کند.

البته تلاش عوامل و دست اندرکاران تولید این برنامه ارائه تصویری درست از تجربه‌گرانی است که واقعیت‌ها را بدون واسطه برای مخاطبان روایت می‌کنند و یقیناً این نوع تصویرگری به باورپذیری بیشتر بیننده تلویزیونی کمک می‌کند و شاید حضور متخصصان و کارشناسان علمی در این برنامه شرایطی را فراهم می‌کند که روایت‌های تجربه‌گران منطقی‌تر به مخاطبان منتقل شود.

 به هر حال «زندگی پس از زندگی» جزو برنامه‌های ویژه ایام ماه مبارک رمضان رسانه ملی بود که با وجود همه سختی‌های تولید این برنامه بالأخره فصل جدیدش تولید و به پخش رسید؛ این امیدواری وجود دارد چنین برنامه‌هایی برای استمرار مرگ‌آگاهی در جامعه و فرهنگ درست زیستن در فضای‌مادی و دنیایی، در طول سال هم ویژه‌هایی را روی آنتن داشته باشد. «زندگی پس از زندگی» برنامه خوبی برای هشدار دادن، فرهنگسازی و طیِ طریق درست در زندگی دنیایی است و می‌تواند با یک برنامه‌ریزی مناسب تنها ویژه برنامه ایام ماه مبارک رمضان نباشد.

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • همیشه بازی اول در تورنمنت‌های رسمی سخت است
  • پایان مسابقات فوتسال لوداب با قهرمانی تیم جوانان عزیزی
  • درخشش پسر دهه هشتادی شمسایی
  • همه چیز درباره دلفیناریوم استانبول
  • ترکیب تیم ملی فوتسال برای بازی با افغانستان مشخص شد
  • سلفی عیسی با آینده‌های پرسپولیس (عکس)
  • تکذیب خبر مرگ دختر جوان در وزرا / پشت پرده خبر مرگ دختری در طرح نور چه بود؟
  • یک اوباش در «وزرا» سکته کرد، نه یک خانم جوان!
  • چرا زندگی پس از زندگی هنوز پربیننده است؟
  • خاص‌ترین رقابت تیم ملی والیبال: تجربه مقابل جوانی