Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در سال آبی گذشته به دلیل کمبود بارش حدود ۳۵ درصد از ظرفیت نیروگاه‌های آبی را کمتر خواهیم داشت، اگر سال گذشته می‌توانستیم از ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های آبی استفاده کنیم امسال کمتر از ۷ هزار مگاوات از آن را می‌توانیم استفاده کنیم.

مهدی ثقفی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: امسال در تابستان وضعیت بحرانی‌تری نسبت به سال گذشته داریم زیرا در شرایطی قرار گرفته‌ایم که در سال آبی گذشته به دلیل کمبود بارش ۳۵ درصدی که به طور متوسط کل کشور با آن مواجه بود حدود ۳۵ درصد از ظرفیت نیروگاه‌های آبی را کمتر خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین اگر سال گذشته می‌توانستیم از ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های آبی استفاده کنیم امسال کمتر از ۷ هزار مگاوات از آن را می‌توانیم استفاده کنیم.

وی افزود: این در حالی است که در سال گذشته در کل کشور حدود چهار هزار مگاوات مدیریت مصرف انجام شد، بنابراین امسال هفت هزار مگاوات برق باید در کل کشور صرفه‌جویی شود. اگر بخواهیم در فاصله زمانی خرداد تا آخر مردادماه از خاموشی‌ها جلوگیری کنیم باید در ساعات اوج بار (۱۲ ظهر تا ۵ بعد از ظهر) بیش از سال گذشته مشترکان مصرف خود را کاهش دهند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در استان اصفهان نیز که پتانسیل بالایی وجود دارد از همه مشترکان خواستاریم در این ساعات اوج مصرف مصرف وسایل برقی را به حداقل میزان ممکن کاهش دهند و از وسایل برقی پخت و پز، ماشین لباسشویی و یا جارو برقی استفاده نکرده و سعی کنند در این ساعات از وسایل سرمایشی به کمترین مقدار ممکن استفاده کنند، دمای آسایش را بر ۲۴ درجه سانتی گراد به گونه‌ای تنظیم کرده که از آن کمتر نشود و هر یک ساعت یک بار، در حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کولر را خاموش کنند.

ثقفی افزود: از تمام صنایع و کشاورزان که مصارف برق بالایی دارند درخواست می‌شود، برنامه‌ریزی کنند بخش عمده‌ای از مصارفشان را در خارج از این ساعت انجام دهند به طوری که بار مصرف صنایع به سایر ساعات شبانه روز منتقل شود، از صنعت نمی‌خواهیم در سال تولید و مانع زدایی‌ها تولید را کاهش دهند اما درخواست داریم که ساعات کاری خود را در فاصله خرداد تا انتهای مرداد ماه از ۵ صبح تا یک بعد از ظهر تعریف کنند.

وی ادامه داد: صنایع تک شیفت می‌توانند این کار را به راحتی انجام دهند و در صورتی که این طرح را پیاده سازی کنند هزینه تهیه نهار کارمندان را نیز نخواهند داشت. بخش زیادی از مصرف برق استان در بخش صنعت است، بیشتر صنایع نیز تک شیفت بوده که می‌توانند با تغییر ساعات کاری خود و جبران کاهش ساعات کاری در سایر فصول، کمک شایانی به مدیریت مصرف برق کنند، همکاری صنایع منجر می‌شود که به راحتی از اوج بار بدون خاموشی، عبور کنیم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در وزارت نیرو برای هر استان سقف پیک بار مشخص شده است هر استانی از این سقف عبور کند، خاموشی سراسری در آن اعمال می‌شود اگر همشهری‌های ما می‌خواهند خاموشی نداشته باشند، باید عموم مردم در منازل مسکونی، اصناف و مصرف برق را مدیریت کنند

ثقفی افزود: همه اصناف ساعت ۱ عصر تعطیل کرده و ۶ عصر مجدد شروع به کار کنند تا در این فاصله بخشی از مصرف برق کاسته شود. صنایع سه شیفت نیز لازم است در این ساعات مصارف خود را به حداقل برسانند. چاه‌های آب کشاورزی نیز می‌توانند با شرکت در طرح برق رایگان و خاموش کردن موتور چاه از ساعت ۱۲ تا ۱۷، در سایر ساعات برق رایگان دریافت کنند.

وی با بیان اینکه لازم است این اقدامات حتماً انجام شود تا در این تابستان خاموشی نداشته باشیم، ادامه داد: ابتدا درخواست کاهش مصرف از مشترکان به صورت داوطلبانه انجام می‌شود، اما اگر این اتفاق که شامل همه کشاورزان و صنایع می‌شود انجام نشود، ناچار به اعمال خاموشی خواهیم شد و در این شرایط مشترکانی که همکاری لازم را نداشته‌اند ابتدا شامل خاموشی خواهند شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: سقف پیک بار استان اصفهان حدود چهار هزار مگاوات است که در شهرستان‌های تحت پوشش شرکت توزیع برق استان اصفهان در حدود هزار و ۸۰۰ مگاوات است بنابراین در سال جاری فقط به همین اندازه برق در ساعات اوج مصرف می‌توان مصرف کرد.

ثقفی تصریح کرد: سال قبل شرکت مشترکان توزیع برق استان اصفهان حدود ۳۰۰ مگاوات صرفه‌جویی در مصرف برق انجام دادند.

کد خبر 491915

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تولید برق برق برق رسانی پیک مصرف برق خاموشی برق صنعت برق مصرف برق مدیریت مصرف برق شرکت توزیع برق استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ظرفیت نیروگاه های آبی استفاده کنیم هزار مگاوات سال گذشته مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، ناصر اسکندری با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تأمین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحدها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.

وی فصول گرم سال را به عنوان روزهای اوج مصرف برق کشور معرفی کرد و گفت: همه ساله پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهرماه فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی آغاز شده و بایستی تا قبل از خردادماه سال بعد به پایان برسد. چرا که از خردادماه با افزایش مصرف برق کشور بایستی نیروگاه‌ها آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

اسکندری تاکید کرد: در همین راستا از ابتدای مهرماه سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحدها برای تولید انرژی پایدار در فصول گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحدهای نیروگاهی را برای تأمین برق پایدار روزهای اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی یادآور شد: سال گذشته برای نخستین بار حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی را پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رساندیم.

وی در پایان گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در تلاشیم تا نیمه اردیبهشت نیز با انجام ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی بتوانیم رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به ثبت برسانیم و برق مطمئن و پایداری را برای مشترکان سراسر کشور فراهم کنیم.

کد خبر 6086727 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • گران‌ترین پاداش صرفه جویی در مصرف برق مشخص شد | ۴۷ میلیون جایزه برای مشترکان خانگی
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند
  • افزایش ۲۰۳۶ مگاواتی ظرفیت تولید برق در سال ۱۴۰۲