Web Analytics Made Easy - Statcounter

آی اچ اس مارکیت می‌گوید در رتبه بندی کشورها از نظر بازار سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر، ایالات متحده همچنان جذاب ترین کشور برای این نوع سرمایه گذاری هاست.

به گزارش «انرژی امروز» از وورلد اویل، جو بایدن در تلاش است با «برنامه مشاغل آمریکایی» میزان سرمایه گذاری فدرال را در انرژی های تجدیدپذیر افزایش دهد اما ایالات متحده پیش از این هم بر اساس رتبه بندی IHS Markit به عنوان جذاب ترین کشور برای سرمایه گذاری در این زمینه شناخته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رتبه بندی انرژی های تجدیدپذیر غیرآبی درنظر گرفته شده است که شامل انرژی بادی فراساحلی، انرژی بادی ساحلی و صفحات خورشیدی است و این رتبه بندی ایالات متحده را در بازه زمانی منتهی به دسامبر 2020 در جایگاه اول دنیا قرار می دهد.

سرزمین اصلی چین در سال گذشته توانسته است نیمی از کل انرژی های تجدیدپذیر غیرآبی اضافه شده را از آن خود کند و در جایگاه سوم رتبه بندی جذابترین کشورها بعد از آلمان قرار گیرد.

در «رتبه بندی جذاب ترین بازارهای جهانی انرژی های تجدیدپذیر IHS Markit» از روش اختصاصی یکپارچه‌ای استفاده شده است که در آن 35 بازاری بررسی شده‌اند که انتظار می رود تا سال 2030 حدود 90 درصد انرژی های تجدیدپذیر غیرآبی را تولید کنند.

هفت زیررده در این رتبه بندی استفاده شده است: چارچوب سیاستگذاری‌های فعلی، زیرساخت‌های بازار، مساعدت‌های سرمایه گذار، آمادگی زیرساخت‌ها، ریسک درآمدها و پیش‌نگری‌های بازگشت سرمایه، سهولت رقابت و میزان فرصت‌های کلی برای هر بازار.

هر بازار در هر زیر رده یک امتیاز مخصوص به خود برای هر کدام از انرژی های تجدیدپذیر از جمله صفحات خورشیدی، انرژی بادی ساحلی، انرژی بادی فراساحلی و امتیاز کلی انرژی های تجدیدپذیر می گیرد.

رتبه نهایی هر کشور ترکیبی از رتبه‌های به دست آمده برای این انرژی هاست.

ادوارد سالا د ودرونا، مدیر اجرایی بخش جهانی انرژی های تجدیدپذیر و تکنولوژی های انرژی های پاک در IHS Markit می‌گوید: انرژی های بادی فراساحلی، بادی ساحلی، و صفحات خورشیدی تا سال 2030 بیش از 80 درصد از کل ظرفیت اضافه شده انرژی را از آن خود خواهند کرد. در حالی که در سال 2020 بالاترین میزان سرمایه گذاری مربوط به دو بازار بود: چین و ایالات متحده. و نزدیک به 50 بازار توانستند در سال گذشته رشد خود را دو برابر کنند.

فرانسه و اسپانیا بر اساس زیرساخت های قوی بازار که در آنها مکانیسم تامین آماد به صورت باثباتی در جریان است و اهداف انرژی های پاک بلند مدت است، در این رتبه بندی رده های چهارم و پنجم ار اشغال کرده اند. فاکتورهای مشابهی هم ژاپن را در رده هشتم و هلند را در رده نهم قرار داده است. در این کشورهای انرژی بادی فراساحلی نقش ویژه ای بازی می کند.

در هند هم اهداف قوی و ابتکارات تامین باثبات خدمات و آماد رتبه این کشور را به 6 رسانده است درحالی که در استرالیا مساعدت سرمایه گذاری است که این کشور را در رتبه هفتم دنیا قرار داده است.

لازم به ذکر است که «رتبه بندی جذاب ترین بازارهای جهانی انرژی های تجدیدپذیر IHS Markit» هر دو سال یکبار به روز رسانی می شود.

برچسب هاآلمان آی اچ اس مارکیت(IHS Markit) اسپانیا انرژی امروز ایالات متحده آمریکا توربین بادی فراساحلی شناور چین ژاپن صفحات خورشیدی فرانسه مزرعه بادی فراساحلی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آلمان اسپانیا انرژی امروز ایالات متحده آمریکا چین ژاپن صفحات خورشیدی فرانسه مزرعه بادی فراساحلی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو انرژی های تجدیدپذیر بادی فراساحلی صفحات خورشیدی رتبه بندی ایالات متحده سرمایه گذاری انرژی بادی ترین کشور جذاب ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمید طریفی حسینی عصر چهارشنبه در جلسه با مدیران مدارس غرب استان سمنان به میزبانی کانون فرهنگی لقمان حکیم گرمسار ضمن بیان اینکه مهمترین رویداد حوزه وزارت آموزش و پرورش به سرانجام رسیدن طرح رتبه بندی معلمان بوده است، ابراز داشت: بر پایه طرح مذکور برای معلمان ورودی سال ۱۴۰۳ باز. منابع مالی در نظر گرفته شود.

وی ضمن بیان اینکه معلمان در صورت کسب شرایط لازم هر چهار سال ارتقای رتبه خواهند داشت، افزود: برای رتبه بندی معلمان ۵۰ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بابیان اینکه این میزان هزینه کرد برای رتبه بندی معلمان در شرایطی که کل بودجه سازمان نوسازی مدارس طی سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان بود، ابراز داشت: رتبه‌بندی معلمان در واقع به دنبال ارتقا معیشت معلمان و کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت است.

طریفی حسینی ضمن بیان اینکه ۸۵۰ هزار معلم رتبه بندی شدند، تصریح کرد: دولت سیزدهم نیز بر این موضوع اهتمام دارند که برای ۱۴۰۳ پیگیری بیشتری خواهد شد.

وی از جذب ۷۲ هزار معلم طی سال جاری از طریق آزمون استخدامی خبر داد و افزود: ۱۹ هزار مربی پرورشی، تربیت‌بدنی و مربی سلامت نیز از اول مهر کار خود را در مدارس آغاز می‌کنند.

کد خبر 6081158

دیگر خبرها

  • هفت کشوری که تمام برق خود را از منابع تجدیدپذیر تولید می‌کنند
  • تولید انرژی با توربین‌های بادی خیابانی/ کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • شکست بزرگ‌ترین پروژه انرژی تجدیدپذیر تاریخ
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود