Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاز نخست پروژه توسعه تولید تایرهای موتوری نسل دوم ایران یاسا صبح امروز (شنبه) با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل هلدینگ صباانرژی و مدیران و کارکنان شرکت ایران یاسا تایر و رابر در تهران برگزار شد.

به گزارش برنا؛ اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این مراسم، ایران یاسا را یکی از شرکت های چابک و منظم صندوق بازنشستگی توصیف کرد و با اشاره به شعار امسال گفت: شاید در برخی دستگاه ها شعار «جهش تولید» یا «تولید، پشتیبانی ها و مانع‌زدایی‌ها» محسوس یا قابل دستیابی نباشد، اما در صندوق بازنشستگی کشوری به واسطه فعالیت های اقتصادی شرکت های تابعه، این امر بسیار مهم و قابل لمس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخاری با بیان اینکه «هرچه در شرکت های تابعه ما تولید می شود، در صندوق بازنشستگی به صورت مستقیم مصرف می شود» اظهار داشت: تولید شرکت ها برای صندوق بازنشستگی همان «سودآوری و آورده های مالی شرکت ها است» و موارد مصرف این تولید، همان پرداخت حقوق، بیمه تکمیلی و طرح های رفاهی است؛ بنابراین ثمره تلاش شما عزیزان در زندگی و معیشت بازنشستگان خود را نشان می دهد.

او تصریح کرد: رشد ۱۳۵ درصدی میانگین حقوق بازنشستگان کشوری از بهمن ۹۸ تاکنون، افزایش ۳۰ درصدی قدرت خرید بازنشستگان به واسطه اجرای طرح های رفاهی، افزایش ۱۰۰درصدی پوشش های بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و خدماتی که برای فرزندان بازنشستگان انجام شده یا درحال انجام است همه به واسطه اتفاقات مهم و تلاش هایی است که در حوزه اقتصادی صندوق بازنشستگی انجام شده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تقدیر از نقش شرکت ایران یاسا در تامین منابع مالی حقوق بازنشستگان کشوری، گفت: این شرکت یکی از برترین شرکت های صندوق در سال ۹۹ بود که البته به دلیل دارایی های در اختیار و قدمتی که این شرکت دارد، انتظار ما از تولید و سودآوری این شرکت بسیار بیشتر از وضعیت فعلی است.

افتخاری اضافه کرد: افزایش سودآوری شرکت های تابعه صندوق از ۳۵۰۰ میلیارد تومان به ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یک جهش موفق بوده که نتیجه آن کاهش وابستگی منابع صندوق بازنشستگی به بودجه دولت برای نخستین بار است.

او تصریح کرد: در ۱۵ سال به صورت مستمر وابستگی منابع صندوق به دولت افزایش یافته بود تا جاییکه سال ۹۸ به بیش از ۷۵درصد رسید و اگر همان روند در سال گذشته ادامه می یافت، میزان وابستگی ما به دولت به ۸۸ درصد می رسید؛ اما با اقدامات مدیریتی و تعریف ادبیات مشترک و ویژه در خصوص جهش تولید و سودآوری شرکت ها، امسال برای اولین بار میزان وابستگی صندوق با وجود اجرای طرح بزرگ همسان‌سازی، شیوع گسترده بیماری کرونا و همچنین تحریم ها و فشارهای اقتصادی به کمتر از ۷۰درصد رسیده است.

افتخاری تاکید کرد: بنابراین خدمت کارکنان و کارگران شرکت های تابعه صندوق فقط یک جنبه مادی و شخصی ندارد، بلکه اثر آن معنوی بوده و ناشی از آورده‌ای است که به طور مستقیم در زندگی بازنشستگان عزیز ظهور می یابد.

او بازنشستگان را صاحبان اصلی سرمایه ها و دارایی های صندوق بازنشستگی و شرکت های تابعه آن عنوان کرد و گفت: تلاش ما بهبود زندگی بازنشستگان است و هرچه تلاش شرکت های تابعه برای بهبود تولید و افزایش سودآوری بیشتر باشد، به ما در این مسیر کمک خواهد کرد. برای صندوق مبنای محاسبه و برنامه ریزی، ارزش افزوده اقتصادی شرکت ها و نه سود حسابداری آن ها است.

لزوم تمرکز ایران یاسا بر صادرات به کشورهای همسایه و بازارهای جدید

در ادامه این مراسم، محسن بازارنوی مدیرعامل هلدینگ صباانرژی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در سخنانی تولید محصول با ارزش افزوده بالاتر، شناسایی و نفوذ در بازارهای جدید، تولید محصول جدید با کیفیت بالا، قیمت رقابتی و تنوع را در افزایش تولید مهم دانست و افزود: ایران یاسا یکی از شرکت های قدیمی در حوزه تولید تایر در کشور است و باید ضمن پرداخت به بازار داخل، بیش از گذشته به حضور موثر در بازارهای خارجی توجه کند.

بازارنوی تاکید کرد: حجم و سهم ایران یاسا در بازار داخل مناسب است و باید بیشتر هم شود، اما بازارهای بین المللی، از کشورهای همسایه گرفته تا سایر کشورها نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

او اضافه کرد: هرچه میزان صادرات شرکت ها افزایش یابد، قطعا افزایش تولید، قیمت رقابتی تر، بهبود تولید و درنهایت سودآوری افزایش می یابد. قطعا برای سرمایه گذاران، رسیدن سود مناسب یک اصل است که سرمایه گذاری آن ها را توجیه می کند.

افزایش ۲۴۵درصدی سودآوری ایران یاسا در سال گذشته

در این مراسم، ارسلان امتعلی مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت ایران یاسا تایر و رابر با اشاره به فاز نخست پروژه توسعه تولید تایرهای موتوری نسل دوم اظهار داشت: با اجرای این پروژه، سالانه بیش از یک هزار و ۶۳۹ تن معادل ۴۵۸ هزار و ۶۳۵ حلقه شامل بیش از ۵۱ نوع محصول تایر موتوری نسل دوم توسط ایران یاسا تولید خواهد شد.

او با بیان اینکه در فاز نخست این پروژه برای ۲۹ نفر اشتغال ایجاد شده است، گفت: با فاز نخست این پروژه ۹۵درصد بازار داخل در حوزه تایرهای موتوری نسل دوم در اختیار ایران یاسا قرار خواهد گرفت، ضمن اینکه این شرکت به اولین و بزرگترین شرکت تولیدکننده تایرهای موتوری تیوبلس و آفرود تبدیل خواهد شد.

امتعلی با اشاره به کشورهایی که هدف صادرات این نوع محصولات خواهند بود، گفت: این محصولات علاوه بر بازار داخلی، به کشورهایی چون ترکیه، گرجستان، اوکراین، عراق، افغانستان و نیجریه و چند کشور دیگر صادر خواهد شد.

او فاز دوم این پروژه را تولید تایرهای رادیال عنوان کرد و گفت: با اجرای فاز دوم پروژه با سرمایه گذاری ۵۶ میلیارد تومان، ۶۲ نوع انواع تایر توسط ایران یاسا تولید می شود. افزایش ظرفیت تولید تایرهای موتوری تیوبلس به ۲۵۰۰ تن معادل یک میلیون حلقه در سال خواهد رسید و برای ۲۵ نفر اشتغال ایجاد می شود.

امتعلی با اشاره به درصد سهم شرکت ایران یاسا از بازار داخلی کشورمان گفت: درحال حاضر ۶۹درصد سهم تایر، ۶۰درصد سهم تیوب و ۱۰۰درصد سهم بازار انواع شیلنگ های گاز و آب متعلق به ایران یاسا است.

مدیرعامل ایران یاسا، رشد ۲۴۵درصدی سودآوری این شرکت در مقایسه با سال گذشته، افزایش تولید انواع محصول به ۱۶ هزار و ۲۳۱ تن معادل ۱۳ میلیون حلقه تایر، افزایش ۱۲۱درصدی حقوق مالکانه شرکت و رشد قیمت و تعداد سهام را از مهم ترین اقدامات و دستاوردهای ایران یاسا در سال ۱۳۹۹ عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازنشستگی ایران رشد حقوق پوشش درمان منابع مالی بودجه دولت ادبیات سرمایه سرمایه گذاری اشتغال افغانستان گاز سهام ایران بازنشستگی حقوق درمان رشد بیمه تکمیلی حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری حقوق بازنشستگان شرکت ایران یاسا شرکت های تابعه تولید تایرهای ایران یاسا تولید تایر فاز نخست شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان

به گزارش تابناک، یدالله راشدی گفت: بازنشستگان واجد شرایط می‌توانند از روز اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت صندوق فولاد، به نشانی www.irsbf.ir برای دریافت وام به صورت الکترونیکی ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته تفاهم‌نامه‌ای با بانک ملی منعقد شد تا حدود ۲۹ هزار بازنشسته‌ای که حساب حقوقی آن‌ها در بانک ملی است وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد و اقساط ۲۴ ماهه دریافت کنند.

 وی افزود: بازنشستگان واجد شرایط می‌توانند از روز اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت صندوق فولاد، به نشانی www.irsbf.ir برای دریافت وام به صورت الکترونیکی ثبت‌نام کنند.

به گزارش گسترش نیوز، همچنین چندی پیش جعفر امیرآبادی‌زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری گفت: حقوق فروردین ماه بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق طبق مصوبه هیات دولت همراه با ۲۰ درصد افزایش، دیروز پرداخت شد.

ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی به صراحت «افزایش سالیانه مستمری بازنشستگان به اندازه هزینه‌های زندگی» را تکلیف کرده است و ماده ۱۱۱ این قانون تاکید دارد که افزایش حداقل مستمری نباید از افزایش حداقل دستمزدِ مصوب شورایعالی کار کمتر باشد بنابراین مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی باید به اندازه هزینه‌های زندگی و بیشتر از افزایش دستمزد کارگران شاغل زیاد شود.

با این حال، اراده‌ی چندانی برای عمل به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی دیده نمی‌شود؛ بازنشستگان در هفته‌های اخیر با پیوستن به کارزارهایی در فضای مجازی و با برگزاری تجمعاتی مقابل سازمان تامین اجتماعی، خواستار اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی و افزایش حقوق مطابق با سبد معیشت حداقلی شده‌اند اما آیا این مطالبه از سوی مدیران سازمان تامین اجتماعی جدی گرفته می‌شود؟

بازنشستگان تامین اجتماعی انتظار دارند در شرایط تورمی فعلی که نرخ سبد حداقلی هزینه‌های زندگی از ۳۰ میلیون تومان فراتر رفته است؛ افزایش حقوق‌شان به ۳۵ و ۲۲ درصد مصوب شورایعالی کار محدود نماند اما محمد اسدی (رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور)، از بی‌نتیجه ماندن نشستی خبر می‌دهد که در روزهای گذشته برای بررسی میزان افزایش حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی برگزار شده است.

هنوز تکلیف افزایش مستمری‌ها مشخص نیست
اسدی در این رابطه گفت: در روزهای گذشته، نشستی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و معاونان ایشان در مورد افزایش مستمری بازنشستگان و نرخ این افزایش داشتیم که به جمع‌بندی نرسیدیم؛ این نشست نتیجه‌ای نداشت و قرار شد هفته آینده مجدداً نشستی برگزار و در مورد میزان افزایش مستمری ۱۴۰۳ تصمیم‌گیری شود.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی در مورد پیشنهادات این تشکل عالی و مطالبات فعالان صنفی بازنشستگان گفت: خواسته‌ی ما، اجرای دقیق مر قانون است؛ ما به صراحت خواستار اجرای قانون هستیم؛ به طور مشخص بایستی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی اجرایی شده و مستمری بازنشستگان به اندازه‌ی میزان افزایش هزینه‌های زندگی افزایش یابد.

به گفته اسدی، انتظار می‌رود نرخ افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در نشست هفته آینده با مدیرعامل و مدیران و کارشناسان سازمان تعیین تکلیف شود.

آیا مستمری بازنشستگان از اردیبهشت افزایش می‌یابد؟
اسدی در پاسخ به این سوالات گفت: ما طرفِ مطالبه‌گر قضیه هستیم و مسئله را با تمام توان پیگیری می‌کنیم اما همه چیز به همت و اراده‌ی طرف مقابل بستگی دارد. انتظار داریم که این اتفاق بیفتد یعنی تا اردیبهشت مراحل اداری کار به پایان برسد و افزایش مستمری برای بازنشستگان کارگری اجرایی شود.

او تاکید کرد: انتظار بازنشستگان و فعالان صنفی آن‌ها این است که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در زمینه افزایش مستمری بازنشستگان و ابلاغ آن، همکاری لازم را داشته باشد و مستمری بازنشستگان در اردیبهشت افزایش یابد؛ ضمن اینکه مابه‌التفاوت فروردین نیز همراه با مستمری اردیبهشت به حساب مستمری‌بگیران واریز شود.

این فعال صنفی بازنشستگان با بیان اینکه «در هفته‌ها و ماه‌های اخیر هزینه‌های زندگی به میزان قابل توجهی افزایش یافته و بازنشستگان با مستمری دریافتی نمی‌توانند از پس این هزینه‌ها بربیایند» تاکید کرد: هرچه زودتر تکلیف افزایش مستمری بازنشستگان مشخص شود، بهتر است؛ بازنشستگان با مستمری دریافتی قادر به تامین هزینه‌های ماهانه نیستند و مشکلات معیشتی آن‌ها به مراتب بیشتر از گذشته است؛ بنابراین تعجیل در روند افزایش مستمری‌ها، یک ضرورت غیرقابل انکار است و امیدواریم مدیران تامین اجتماعی به این مهم توجه داشته باشند.

مبلغ وام بازنشستگان در سال جدید مشخص نیست
یک مسئله مهم دیگر برای بازنشستگان، خدمات رفاهی و مبلغ وام ضروری‌ست؛ مبلغ وام بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲، رقم ۲۰ میلیون تومان بود که بازنشستگان نسبت به ناچیز بودن این رقم اعتراض داشتند؛ ۲۰ میلیون تومان برای خرید ساده‌ترین مایحتاج زندگی هم کافی نیست؛ این در حالیست که در سال جاری هنوز سامانه ثبت نام وام برای بازنشستگان تامین اجتماعی باز نشده است و مشخص نیست مبلغ وام ضروری چقدر افزایش می‌یابد؛ آیا تامین اجتماعی به افزایش مناسبِ مبلغ وام رضایت می‌دهد؟

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته کشور در رابطه با وام و خدمات رفاهی بازنشستگان گفت: هنوز در ابتدای سال هستیم و جلسات مربوط به طرح کرامت و مبلغ وام برگزار نشده است؛ ما پیگیر افزایش سهمیه و مبلغ وام ضروری بازنشستگان هستیم و امیدواریم در سال جدید به اندازه کافی برای وام بازنشستگان سهمیه بدهند.

اسدی در ارتباط با مبلغ وام و افزایش آن در سال جدید گفت: هنوز مبلغ وام مشخص نیست؛ تا امروز هیچ جلسه‌ای در این خصوص نداشتیم اما امیدواریم مبلغ وام ضروری به میزان قابل توجهی افزایش یابد؛ وام ضروری باید به اندازه‌ای باشد که بازنشستگان بتوانند با آن مشکلات خود را برطرف کرده و در صورت نیاز، ضروریات زندگی را تامین کنند.

دیگر خبرها

  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • واریزی ۴ میلیونی برای این دسته از بازنشستگان
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳