Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@12:24:46 GMT

نمایشگاه مجازی قرآن تا ۲۹ رمضان تمدید شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۰۳۲۱

نمایشگاه مجازی قرآن تا ۲۹ رمضان تمدید شد

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم که قرار بود تا روز دوشنبه ۲۷ ماه رمضان برگزار شود به مدت دو روز دیگر تمدید شد و تا روز چهارشنبه ۲۲ اردیبشهت برابر ۲۹ ماه رمضان تمدید شد.

مرتضی خدمتکار، معاون اجرایی نخستین نمایشگاه مجازی قرآن با حضور در برنامه افقرادیوقرآن با ارائه گزارشی از روند برگزاری نمایشگاه و میزان استقبال از آن، گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم هر ساله در مصلای حضرت امام خمینی(ره) برگزار می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست‌وهفت دوره سابقه برگزاری این رویداد قرآنی است که سال گذشته برگزاریآن رابه خاطر شیوعکرونانداشتیم.

برگزاری بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاهبه صورتمجازی

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی و اهتمام ما برگزاری بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه بود، اما مقدر نشد و برای اینکه به نوعی بتوانیم این نمایشگاه را در فضای مجازی مشابه‌سازی کنیم و مردم بتوانند در ماه رمضان بهره معنوی را از آن ببرند، نخستین نمایشگاه مجازی را برنامه‌ریزی کردیم و این رویداد قرآنی را هم‌اکنون در حال اجرا داریم و مقدماتی که پیش‌بینی ‌شده بود، طبق زمان‌بندی پیش می‌رود. نمایشگاه از ۱۱ اردیبهشت‌ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شد و با حضور و مشارکت مجموعه‌های مردمی و مؤسسات قرآنی این نمایشگاه را جلو می‌بریم.

وی با بیان اینکه سیاست کلی بر این بوده که بتوانیم بستر مناسبی را برای معرفی شایسته مؤسسات مردمی که در فضای مجازی فعالیت‌های شایسته‌ای دارند، فراهم کنیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم مردم بتوانند تا پایان نمایشگاه از خدمات آن استفاده کنند.

۱۷ میلیون مراجعه به نمایشگاه قرآن

خدمتکار درباره میزان رجوع به سایت نمایشگاه به نشانی iqfa.ir و استقبال از آن، گفت: تا شب گذشته آمار بالای ۱۷ میلیون مراجعه ثبت شد، اما طبعاً هر فرد ممکن است مراجعات متعددی داشته باشد و این رقم نشان‌دهنده تعداد کاربران نیست. نمایشگاه مجازی اولین تجربه است و پدیده نویی در فضای فعالیت‌های قرآنی به شمار می‌رود و سابقه قبلی وجود ندارد، لذا باید ارزیابی دقیقی از این رویداد قرآنی متناسب با شرایط جامعه داشته باشیم. باید صبر کنیم تا پایان نمایشگاه و بعد از آن بتوانیم ضمن صحبت با کارشناسان، ارزیابی خوب و جامعی از آن داشته باشیم.

معاون اجرایی نمایشگاه مجازی قرآن کریم اظهار کرد: دو بخش اصلی فروش و محتوایی داریم. در بخش فروش، بیش از ۱۵ هزار عنوان کتاب عرضه شده و مردم می‌توانند متناسب با علاقه‌مندی خود، آثار مکتوب را دریافت کنند. در بخش محتوایی نیز ۱۴ محور را در نظر گرفته‌ایم که یکی از آن‌ها فروشگاه‌هایی هستند که عرضه‌کننده آثار و محصولات قرآنی غیر از کتاب هستند، مثل حجاب و عفاف، قرآن استور و... در بخش محتوایی، محور مشاوره بیشترین توجه را داشته و بعد از آن هم بخش مربوط به حوزه کودک و نوجوان، بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است.

آغاز فعالیت بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن

وی با بیان اینکه از روز گذشته در بخش محتوایی، خدمت جدید حجاب و عفاف ارائه می‌شود، گفت: مرکز پاسخگویی نمایشگاه از ساعت ۹ تا ۲۴ فعال است و ۲۰ نفر از کارشناسان آماده پاسخگویی به مردم هستند و این مرکز با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ در دسترس مخاطبان قرار دارد. در پایان هفته اول، مجموع تماس‌ها و درخواست‌های مخاطبان را تحلیل کردیم، بخش عمده آن علت نبود عرضه محصولات عفاف و حجاب بود. احساس ما این بود که شاید همه آنچه در فضای حضوری بود را نتوانیم در فضای مجازی طراحی کنیم، اما بعد از حجم درخواست‌ها، این اتفاق افتاد و طراحی بخش حجاب و عفاف انجام شد و از دیروز بخش فروش بخش عفاف و حجاب را فعال کرده‌ایم. بیش از ۳۸۰ محصول در این قسمت عرضه شده است و تخفیف‌های ۲۰ درصدی روی این محصولات در نظر گرفته شده و این شامل تمامی محصولات است و ارسال نیز رایگان و برعهده فروشنده خواهد بود.

خدمتکار با بیان اینکه نمایشگاه از بخش‌های فروش درآمدی ندارد، ادامه داد: تنوع خیلیخوبیدر آن بخش پیش‌بینی شده و مخاطبان آن نیز بانوان هستند، در کنار این بخش، فروشگاه‌های دیگری هم داریم؛ مثل قرآن استور که در حوزه فروش محصولات قرآن و عترت است. در کنار بخش فروشگاهی، ۱۳ موضوع دیگر در بخش محتوایی هست که از جمله آن‌ها می‌توان به بخش مشاوره، آموزش مجازی، نگارخانه آثار هنری قرآنی، مجموعه‌های مرتبط با تلاوت و قرائت قرآن و برگزاری نشست‌های تخصصی با صاحب‌نظران کشورهای جهان اسلام در حوزه بین‌الملل اشاره کرد. همچنین هر روز دو نشست آنلاین با مؤسسات مردمی ایران و سایر کشورها داریم تا تجربیات خود را منتقل و از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

تخصیص بیش از ۲.۵ میلیارد تومان بُن

معاون اجرایی نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم با اشاره به آماری از بخش فروش و بن‌ها، گفت: برای نخستین بار در نمایشگاه قرآن در این وسعت به فعالان قرآنی بن خرید داده می‌شود. الان که نمایشگاه مجازی است و امکان بازدید برای همه فراهم شده، پیش‌بینی کردیم تا فعالان قرآنی از این فرصت به‌صورت حداکثری استفاده کنند. حدود ۱۷ هزار فعال قرآنی که اطلاعات هویتی‌شان نزد ما بود، برایشان پیامک اطلاع‌رسانی ارسال و بن خرید برایشان فعال شده است. برای بیش از ۱۲ هزار دانشجو و طلبه که در علوم قرآنی تحصیل می‌کنند نیز بن تخفیف ۵۰ درصدی فعال می‌شود و برای همه آن‌ها نیز اطلاع‌رسانی پیامکی صورت خواهد گرفت. در بخش فعالان قرآنی، بیش از ۲ و نیم میلیارد تومان بن تخصیص پیدا کرده است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چقدر برای سامانه هزینه شده است، گفت: نگهداری این سامانه از سوی تیم‌های پشتیبانی، روزی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان هزینه در بر دارد و طی ۱۰ روز ۱ میلیارد هزینه دارد. همچنین برای تمام مؤسساتی که در نمایشگاه خدمات ویژه ارائه می‌کنند نیز یارانه ویژه در نظر گرفته‌ایم. مجموع اینها عدد قابل توجهی می‌شود. سرورهایی که باید این سامانه‌ها را پشتیبانی کنند، به‌صورت روزانه اجاره می‌شوند. با هماهنگی‌هایی که با وزارت ارتباطات صورت گرفته، تمام زیرساخت‌ها تست شده و تا امروز هیچ مشکل فنی در این نمایشگاه نداشته‌ایم.

خدمتکار عنوان کرد: هنگام مشاهده آمار مراجعه به نمایشگاه، می‌بینیم که در روزهای پایانی حجم مراجعه بیشتر است، از این رو نمایشگاه مجازی قرآن کریم را تا چهارشنبه، ۲۹ رمضان خواهیم داشت و سامانه تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه فعال خواهد بود و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند. اعلام قبلی تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن نمایشگاه ماه رمضان رمضان نمایشگاه مجازی قرآن کریم نخستین نمایشگاه مجازی بخش محتوایی استفاده کنند بخش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد

امام جمعه زاهدان گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم اما متاسفانه با وجود همه این ویژگی‌ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و برای همین است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می‌کنند: "یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه‌های مختلف آن به کار و فعالیت بپردازیم.

آیت‌الله محامی بیان داشت: رشته‌‌های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می‌پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآن پرداخته شده و این یکی از آسیب‌های کار است و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی باید در کنار واحدهای درسی به سراغ معانی و معارف قرآن نیز بروند.

وی افزود: قرآن کریم با علوم دیگر متفاوت است از این جهت که اگر تزکیه و پاکی دل نباشد ارتباط و فهم درستی از آیات و روایت کسب نکرده و به عمق قرآن پی نمی‌برند و با همین قرآن که کتاب هدایت است بسیاری از افراد هدایت شده و برخی نیز گمراه خواهند شد و گمراه شدن آنان به علت وجود نقص در خود آنهاست و اگر می‌خواهیم از هدایت قرآن بهره‌مند شویم باید به دل بپردازیم و دلمان را صاف و پاک کنیم.

آیت‌الله محامی در پاسخ به سئوالات و مطالبات دانشجویان مبنی بر تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه، پیگیری حقابه سیستان، جلب توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی و جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم قرآنی زاهدان اظهار کرد: جهت تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه علوم قرانی در گذشته هم صحبت‌هایی صورت گرفت و مسئولان دانشگاه باید در این جهت تدابیری اتخاذ کنند و از ظرفیت خیرین بهره‌گیری کنند و در مواقع مورد نیاز بنده نیز قادر به پیگیری هستم.

وی عنوان کرد: در حوزه حقابه سیستان بنده سخنرانی‌ها و پیگیری‌های متعددی طی پنج سال گذشته داشته‌ام و عنوان کردم که ظاهرا خود آقایان در استان خشکسالی را باور نکرده‌اند و تازه دو سال است که موضوع حق‌آبه سیستان تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است و حتی ریاست محترم جمهور نیز هنگام حضور در استان نسبت به این مسئله موضع گرفتند.

وی اضافه کرد: پیگیری هایی هم از سوی وزارت امور خارجه صورت گرفت اما بنده در خطبه‌های نماز جمعه عنوان کردم که آقایان آن گونه که باید کار نکرده و از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند.

امام جمعه زاهدان گفت: بخشی از این مشکلات حاصل از کم کاری خود ناست چرا که مسئولان گزارش دادند که با وجود خشکسالی‌ها میزان بارندگی‌ سالیانه در جنوب استان طی این سالها دو میلیارد متر مکعب بوده در حالی که حقابه سیستان از افغانستان 800 میلیون متر مکعب است و اگر در استان سدهایی احداث شود می‌توان این بارندگی‌ها را مهار کرد و از آن در مصارف مختلف بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به حقابه یا استفاده از آب دریای عمان و دستگاه آب شیرین کن نیست.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: مشکل دیگر به خود مردم سیستان بر می‌گردد چرا که اتفاق نظر ندارند و هر کس حرف خود را می‌زند  جهات سیاسی، قومی و حزبی را دنبال می‌کنند و برای نمونه یک نفر بحث آب ژرف را مطالبه می‌کند و فرد دیگر بر استفاده از آب دریای عمان تاکید دارد  و هنوز توافقی صورت نگرفته که در این صورت مسئولان در مرکز کشور نیز ترتیب اثری نخواهد داد‌.

وی گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جلب کردن توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی اظهار کرد: بخشی از کار به خود شما بر می‌گردد و باید در جامعه حضوری فعال داشته و توجه‌ها را جلب کنید تا مردم تاثیرگذاری شما را ببینند و همواره درخواست استفاده از این ظرفیت را داشته باشد.

وی گفت: افزایش تعداد اعضای هیئت علمی حرف منطقی است و دانشگاه باید در این حوزه برنامه‌ریزی داشته باشد چرا که اگر این کار صورت نگیرد باعث تضعیف رشته و دانشجویان خواهد بود و به تدریج جایگاه دانشگاه را تضعیف می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید
  • از آلبوم مرقع «دولت قرآن» اثر یدالله کابلی رونمایی شد
  • حق هنر کتابت قرآن ادا نمی‌شود
  • آلبوم مرقع «دولت قرآن» یدالله کابلی رونمایی شد