Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، بابک دین پرست معاون وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا اهم اقدامات جمعیت هلال احمر در مدیریت، پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، در اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، اهداف، برنامه ها و وظایف جمعیت هلال احمر را تشریح کرد.
 دین پرست به غربالگری مسافرین نوروزی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح «غربالگری مسافرین نوروزی» از اسفند ماه سال ۹۸ لغایت فروردین سال ۹۹ در ورودی وخروجی شهرها که طی آن اعضای هلال احمرنسبت به تب سنجی و غربالگری مسافرین و خودروهای عبوری اقدام نموده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح از ۶ اسفند ۱۳۹۸ لغایت ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ با راه اندازی ۸۵۱ پست موقت در تمام استانها آغازگردید که در این مدت، با استقرار ۹۵۳۷۱ نفر روز نیروهای مستقر درپست های موقت، سرنشینان تعداد ۰۸۴/۷۱۸/۷ دستگاه خودرو مورد غربالگری قرارگرفته ودر این طرح، نسبت به شناسایی ۳۰۲/۱۴ نفرافراد با علائم مشکوک اقدام گردیده است.
 معاون وزیر کشور به  نذر سلامت ۱ و۲ همراه با خادمان حسینی هلال اشاره و گفت: این طرح درایام سوگواری ماه محرم درهیات های مذهبی سراسرکشور، جهت اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی، ارائه آموزش های ترویجی وهمکاری در طرح کمک های مومنانه انجام گردید که با توجه به استقبال صورت پذیرفته در ایام اربعین حسینی، در قالب نذر سلامت ۲ همراه با خادمان حسینی نیز اجرا شد.
همچنین تعداد اعضای شرکت کننده دختر ۹۶۵۹  نفر و ۱۲۸۹۹ نفر پسر، تعداد تیم های خدمات رسان ۴۷۴۶۳تیم، تعداد اعضای خدمات رسان ۳۸۵۳۷ نفر/ روز و ۵۲۰۴۴ نفر/ روز پسر  وتعداد هیات های خدمت گیرنده ۴۲۳۰ هیات را برشمرد.
 دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا  به طرح آمران سلامت اشاره و افزود:  این طرح در اماکن پرتردد شهری اعم از پایانه های مسافربری، مجتمع های تجاری، فروشگاه های زنجیره ای و...، به منظورتشویق شهروندان گرامی به اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی مربوط به بیماری کرونا اجراء شد و طی این طرح جوانان داوطلب هلال احمر،در قالب تیم های ثابت و سیار با شیوه های مختلف ازجمله آموزش چهره به چهره، نمایش خیابانی، بنرهای تبلیغاتی و... با تاکید برحفظ کرامت انسانی دراین طرح شرکت نمودند.
وی ادامه داد: این طرح از ۵ آبان لغایت ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۹ که همزمان با پیک سوم کرونا درکشور بود، در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری انجام گردید.
همچنین اعضای طرح بالغ بر ۸۳۶۳۸ نفر روز بوده، تعداد بهره وران ۳۶۰۲۹۲۳  نفر، تعداد ماسک توزیع شده  ۱۰۵۵۲۶۵ مورد، ضد عفونی کننده مصرف شده ۸۱۲۵۶ لیتر، میزان کمک های مردمی ۵۱۸۴۹۸۲۸۷۳ ریال، تعداد کل تیم های سیاراستان ۲۲۹۲ و تعداد کل پایگاه های استان ۴۶۶۶ برشمرد.
 دین پرست طرح  ناظران سلامت را تشریح و گفت: ازابتدای آذرماه ۱۳۹۹، براساس مصوبه ستادکرونا، طی تفاهم نامه با وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی،به منظورنظارت براجرای پروتکل ها دراصناف، مراکزتجاری و...توسط هلال احمرآغاز گردید وتاکنون درحال اجرا می باشد. آمار ذیل از ابتداء تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به این شرح می باشد: تعداد کل اعضاء ۲۷۱۱۵۲ نفر روز، تعداد تیم های فعال ۱۵۸۱۰۷ تیم، تعداد اماکن تحت پوشش ۱۶۴۴۲۸۷ مکان، تعداد بهره وران ۹۱۲۸۰۵۲  نفر.
 وی به  اجرای طرح مراقبت بهداشتی در مرزهای رسمی کشور اشاره و گفت: این طرح از ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۹ در ۱۶ استان کشور بر اساس مصوبه قرارگاه عملیاتی کرونا آغازگردید (۱۶ مرز زمینی- ۲مرز دریایی و۱۰ مرز هوایی)، آماراز ابتدای طرح تا ۱۵ اردیبهشت به شرح ذیل می باشد: تعداد مسافران کنترل شده :۲۴۷۱۵۴ نفر، تعداد تست فوری:۳۶۴۲۶،  تعداد تست:PCR ۱۱۸۸۰ ، تعداد قرنطینه موقت :۵۷  ، تعداد نیروهای عملیاتی : ۴۷۱ .
 معاون وزیر کشور در خصوص  وارد نمودن واکسن کرونا گفت: با کمک وهمکاری بخش های مختلف نظیر نهاد ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، بانک مرکزی، وزارت امورخارجه کشورمان و به ویژه سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، در پی مذاکرات و پیگیری های فشرده ای که با نهادهای معتبر بین المللی صورت گرفت، محموله به میزان یک میلیون دوز که بزرگترین محموله وارداتی واکسن تاکنون است، وارد کشور شد وجمعاً یک میلیون و۴۰۰ هزار دوز واکسن ازسوی هلال احمر درسال جاری تامین وبه وزارت بهداشت تحویل شده است. 
 دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا  به راه اندازی مراکز نقاهتگاهی از فروردین ماه ۱۳۹۹ اشاره و افزود: راه اندازی ۶ نقاهتگاه در استانهای قم، قزوین، گلستان، اصفهان و زنجان(زنجان وابهر) با ظرفیت ۱۶۷۳ نفرکه در آنها ۷۱۸ نفر بستری، ۵۷۲ نفر ترخیص و ۶۵ نفر نیز به بیمارستان ارجاع شدند.
 همچنین وی به دریافت کمکهای بین المللی اشاره و افزود: مبلغ کمک های نقدی جهت مقابله با کووید- ۱۹ درسال ۱۳۹۹ :۰۰۰/۵۰۰/۳۶۹/۶۲۴ ریال ازمحل کمکهای اهدایی نهضت، جمعیت های ملی وسازمانهای بین المللی.  بیش از۴۰ محموله کمک های غیرنقدی در ارتباط با بیماری کرونا ازسوی فدراسیون بین المللی وکمیته صلیب سرخ و بنیادهای خیریه بین المللی به ارزش تقریبی ۴۷۴/۱۵۹/۲۹۶/۷۰۰/۱ ریال و با وزن تقریبی ۵۲۶۹۸ کیلوگرم که توسط جمعیت هلال احمر ترخیص وتحویل وزارت بهداشت گردیده است.
همچنین ۱۴۶ محموله اقلام ضروری شامل ماسک –گان – دستکش و... از مبداء چین وارد ایران شده که توسط جمعیت هلال احمر ترخیص وتحویل وزارت بهداشت گردیده است.
درمجموع ارزش ریالی کمک های نقدی وغیرنقدی درسال ۱۳۹۹ واصله به جمعیت هلال احمر مبلغ : ۴۷۴/۶۵۹/۹۱۵/۴۳۰/۲ ریال می باشد .
 لازم به ذکر است در راستای تسکین آلام بشری جمعیت هلال احمرعلاوه بر موارد فوق اقدامات دیگری نیز انجام داده است که از مهمترین آن می توان به موارد زیر اشاره نمود؛ یکی دیگر ازسازمان های زیرمجموعه هلال احمر، سازمان داوطلبان است، این سازمان با بهره گیری ازظرفیت خیرین و سازمان های مردم نهاد درکشور گام موثری برای پیشگیری و مبارزه با کرونا بویژه درمناطق و اماکن پرخطر وگروه های آسیب پذیر برداشت.
  همچنین وی  مهمترین اقدامات این سازمان را اینگونه برشمرد: برگزاری فراخوان جمع آوری کمکهای مردمی توسط مراکز استانها وشعب جمعیت هلال احمر در سراسر کشور، با همکاری تعداد ۱۰۰۰ خانه هلال و مشارکت ۷۲۶۹۴ داوطلب به میزان ۱۴۵۵۵۶۱ نفرساعت
 تجمیع مبلغ۶۱۰ میلیارد ریال کمک های نقدی مردمی درحساب های کشوری جمعیت وساماندهی و هدایت کمک های غیرنقدی مردمی به ارزش ۱۱۷۰ میلیارد ریال که در راستای اقدامات زیرهزینه گردیده است: تهیه و توزیع ۳۹۲۶۴۴ بسته وسبد حمایتی و معیشتی اهدایی مردمی در بین خانوارهای متاثر از کرونا،تهیه وتوزیع ۸۵۴۱۲۷ پک و بسته بهداشتی اهدایی مردمی در بین اقشار آسیب پذیر، برپایی تعداد ۱۰۰۱ کارگاه تولید ماسک و لباس سرهمی بیمارستان توسط داوطلبان، خانه های هلال وتولید تعداد ۶۲۱۳۰۰ عدد ماسک، ۲۳۸۰۰۰ جفت دستکش و ۸۱۰۰۰ لباس سرهمی، ضد عفونی و گندزدایی تعداد ۲۷۰۰۰ از معابر وخیابانها به مسافت ۱۲۴۰۰۰ کیلومتر، وسایل نقلیه شخصی وعمومی شامل ۵۳۰۰۰  واحد اتوبوس، تاکسی و سواری، ۴۵۵۰ واگن قطارشهری و بین شهری، اماکن عمومی شامل ۱۰۲ گرمخانه، ۵۵ زندان، ۴۳۰۷ مسجد، ۱۱۳۸ همراه سرا و ۶۷۰۰۰  مورد سایراماکن توسط ۵۳۶۲۰۰۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده و۲۹۰۰۰ لیترالکل اهدایی مردمی، پیگیری و هماهنگی جهت تامین هزینه تعداد ۵۰ دستگاه ونتیلاتور(دستگاه کمک تنفسی در راستای پیشگیری و مبارزه با کرونا)، به ارزش ریالی ۶۱۱۳۹۰۰۰۰۰۰ ریال با مشارکت وحمایت خیرین، داوطلبان وبنگاه های اقتصادی و اجرای کمپین نفس شامل توزیع ۱۰۰۰ کپسول اکسیژن و ۴۰۰ دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال.
 همچنین دین پرست در پایان گفت: اقدامات انجام شده با هماهنگی و مدیریت تشکل های مردم نهاد در جذب مشارکت های مردمی در پیشگیری و مبارزه با کرونا که شامل تهیه و توزیع بیش از ۱۲۸۶۳۴ ماسک فیلتردار، تهیه وتوزیع بیش از ۲۰۰/۸۸۱ ماسک معمولی، تهیه و توزیع بیش از ۴۵۰/۱۴۷ ماسک ۹۵ N   ، تهیه و توزیع بیش از ۲۶۰/۷ ماسک سوپاپ دار،  تهیه و توزیع بیش از ۰۰۰/۳۳۵ /۱ دستکش، ۶ تهیه وتوزیع بیش از سه میلیون لیتر مواد ضد عفونی کننده، تهیه و توزیع بیش از ۲۲۵۶۵ لیتر الکل، تهیه وتوزیع بیش از ۴۴۷۲۰ گان بیمارستانی و تهیه و توزیع بیش از ۵۵۱۷۶  لباس ایزوله بیمارستانی.

پربیننده ترین فواید پوست هندوانه آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۲/۱۷) ادامه پیک کرونا در تهران تا یک ماه دیگر واکسن کوپاستور اواخر اردیبهشت و برکت در خردادماه می‌آید / در مذاکرات تقریبا همه تحریم های اصلی برطرف شده است واکسن کرونا فایزر-بایون‌تک تایید شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا تهیه و توزیع بیش قرارگاه عملیاتی جمعیت هلال احمر مبارزه با کرونا وزارت بهداشت هلال احمر تهیه وتوزیع بین المللی دین پرست ماه ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست