Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، بعد از فروکش کردن تب شدید نبود نهاده‌های دامی در سطح کشور، چندی است که دامداران استان یزد دوباره با مشکلات متعددی نظیر کمبود و گرانی نهادهای دامی، متغییر بودن قیمت‌ها و خالی شدن انبارهای علوفه مواجه شدند.

میرزایی یکی از دامداران معترض در این خصوص به خبرنگار فارس، اظهار کرد: خالی شدن انبار دامداری‌ها از کاه و علوفه از یک سو و افزایش بی رویه قیمت نهاده‌های دامی از سوی دیگر عرصه فعالیت را بر دامداران تنگ کرده و منجر به اعتراض آنها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص قیمت نهاده‌های دامی در استان یزد، افزود: در سال گذشته قیمت نهاده‌های دامی حدود سه هزار تومان بوده و امسال اگر پیدا شود باید آن را به دو برابری افزایش قیمت خریداری کنیم.

این دامدار یزدی افزایش بی‌رویه قیمت ذرت از ۵۰۰ تومان به دو هزار تومان را یکی دیگر از مشکلات دامداران در استان یزد دانست و گفت: متأسفانه علاوه بر گرانی شاهد ایجاد بازار سیاه در بحث خرید و فروش نهاده‌های دامی در استان یزد هستیم.

نهاده‌های دولتی بدست تمام دامداران نمی‌رسد

 

تقوی از دیگر دامداران معترض یزدی در گفت و گو با خبرنگار فارس، متغیر بودن نرخ نهاده‌های دامی را جدی ترین چالش دادمداران عنوان و تصریح کرد: متأسفانه نهاده‌های دامی در استان یزد چند نرخی شده و باید در صورت پیدا کردن آن را از سه هزار تومان تا هشت هزار تومان خریداری کنیم.

وی با بیان این‌که نهاده‌های دولتی بدست همه دادمداران نمی‌رسد، تأکید کرد: مسئولان و دستگاه‌های مرتبط باید بیش از پیش به بحث توزیع عادلانه نهاده‌های دولتی در استان یزد ورود کنند.

ملک ثابت یکی دیگر از دامداران یزدی اظهار کرد: با توجه به وجود مشکلات موجود تنها راه پیشه روی دامداران کشتار بی رویه دام هاست که در این صورت بازار با مشکل جدی کمبود مواد و فرآوردهای پروتئینی مواجه می‌شود.

این دامدار یزدی وجود بازار سیاه و نبود نظارت کافی را بستر مناسبی برای جولان دلالان در این حوزه دانست و بیان کرد: قاچاق نهاده‌های دامی ناشی از نبود نظارت جدی دستگاه‌های متولی امر است.

۷۰ درصد علوفه خشک یزد وارداتی است

 

مهدی غیب‌الهی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در این خصوص به خبرنگار فارس، اظهار کرد: با توجه به کاهش بارندگی‌های امسال نسبت به سال گذشته متأسفانه آن طور که باید نمی توانیم بحث تأمین علوفه مورد نیاز دامداران استان را انجام دهیم.

وی با بیان این‌که بیش از ۷۰ درصد علوفه خشک استان یزد از استان فارس تأمین می‌شود، افزود: متأسفانه به دلیل کاهش میزان بارندگی در استان‌های کشور از جمله استان فارس، امسال قیمت تهیه و انتقال علوفه افزایش یافته است.

دریافت نهاده دولتی منوط به ثبت‌نام در سامانه هویت‌گذاری است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در خصوص نحوه توزیع نهاده‌های دولتی نیز، گفت: تمام دامداری‌هایی که دام‌های خود در سامانه هویت‌گذاری ثبت‌نام کردند، نهادهای دولتی را دریافت می‌کنند.

غیب الهی با بیان این‌که متأسفانه هنوز برخی از دامداران دام‌های خود را در سامانه ثبت‌نام نکردند، تصریح کرد: کسانی نسبت به ثبت‌نام در سامانه هویت‌گذاری اقدام نکردند از سهمیه نهاده‌های دولتی محروم بوده و در صورت تمایل به دریافت نهادهای دولتی می‌توانند نسبت به ثبت‌نام دام های خود اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی اخیر و کاهش علوفه در سطح کشور سازمان جهادکشاورزی استان یزد در حال رایزنی برای اختصاص تسهیلات حمایتی ویژه دامداران است و امیدواریم با مساعدت وزارتخانه هرچه سریعتر این مهم محقق شود.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد دامداران علوفه نهاده های دامی کاهش بارندگی نهاده های دامی نهاده های دولتی استان یزد هزار تومان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری کمرنگ برخی بانکها برای پرداخت تسهیلات ازدواج در بویراحمد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام مهدوی‌مطلق ظهر چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بویراحمد افزود: هر چه در بحث ازدواج در مسئله جوانان خوب کار شود، معضلات و مشکلات اجتماعی کمتر می‌شود.

وی بیان داشت: راهبرد کلان کشور، جوانی جمعیت و جمعیت سازی است است اما با وجود مشکلاتی که جوانان در بحث ازدواج دارند این امر میسر نمی‌شود.

مهدوی مطلق اظهار داشت: دستگاه‌های دولتی ظرفیت خود را در اختیار ازدواج جوانان قرار دهند و تمامی دستگاه‌های دولتی، نهادهای عمومی و دستگاهی اجرایی که دارای امکانات رفاهی، فرهنگسرا و تالار، باشگاه و اردوگاه‌ها و هسته‌های مشاوره هستند، موظف‌اند با هماهنگی کمیته ساماندهی ازدواج، فضاهای مذکور را برای برگزاری جشن و مراسم ازدواج در اختیار زوج‌های واجدالشرایط قرار دهند.

کد خبر 6087647

دیگر خبرها

  • همکاری کمرنگ برخی بانکها برای پرداخت تسهیلات ازدواج در بویراحمد
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • ۳هزار زندانی ندامتگاه قزلحصار کرج از تسهیلات حمایتی بهره مند شدند
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • ◄ گرانی خدمات دولتی برای رانندگان کامیون؛ گمرک هم هزینه ایکس ری را افزایش داد
  • کاهش تولید علوفه در کشور بر اثر کمبود بارش ها