Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادرات سودسوزآور (کاستیک سودا) آمریکا در سه ماه نخست سال 2021 میلادی نسبت به دوره مشابه پارسال سه درصد کاهش یافت.

به گزارش پلاتس، آمارهای کمیسیون تجارت بین‌المللی آمریکا نشان می‌دهد در پی تعطیلی مجتمع‌های تولید کلرآلکالی به‌دلیل سرمای قطبی شدید ماه فوریه در منطقه خلیج مکزیک، صادرات سود سوزآور ایالات متحده در سه ماه نخست سال 2021 نسبت به مدت مشابه پارسال سه درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌ها حکایت از آن دارد که آمریکا در سه ماه نخست سال 2021 میلادی حدود یک میلیون و 330 هزار تن سود سوزآور صادر کرده است که در مقایسه با یک میلیون و 370 هزار تن در دوره مشابه پارسال کاهش یافته است.

آمارها نشان می‌دهد که صادرات در ماه ژانویه به 561 هزار و 917 تن و در ماه فوریه با 18 درصد افت به 459 هزار و 639 تن رسید. صادرات این محصول آمریکا در ماه مارس امسال نیز با 33 درصد افت به 370 هزار و 60 تن رسیده است.

حدود 90 درصد ظرفیت تولید کلر آلکالی آمریکا در سواحل خلیج ایالات متحده آمریکا جایی که در پی سرمای شدید قطبی طی اواسط ماه فوریه فعالیت بسیاری از پتروشیمی‌ها در این منطقه تعطیل شد.

فعالیت این مجتمع‌ها در ماه مارس به آرامی ازسرگرفته شد زیرا تولیدکنندگان برای تأمین مواد اولیه اتیلن منتظر راه‌اندازی دوباره واحدهای کراکر در بخش‌های بالادست بودند و افزایش تولید نیز به‌دلیل آسیب‌دیدگی تاسیسات در سرمای شدید برای بیش از 72 ساعت تدریجی بوده است.

سود سوز آور، محصول جانبی تولید کلر، ماده اصلی تولید صنایع آلومینا، کاغذ، صابون‌ها و مواد شوینده است.

برزیل، بهترین بازار صادراتی سود سوزآور آمریکا، 774 هزار و883 تن از این محصو را در سه ماه نخست امسال از آمریکا وارد کرد که 58 درصد صادرات سودسوزآور ایالات متحده شامل می‌شود، 2 درصد بیشتر از 759 هزار و 572 تن ثبت شده در دوره مشابه پارسال است.

صادرات سودسوزآور آمریکا به برزیل در ماه فوریه به 298 هزار و 867 تن رسید که در مقایسه با 278 هزار و 174 تن در ژانویه 7.4 درصد افزایش نشان می‌دهد.

صادرات سودسوزآور آمریکا به برزیل در ماه مارس با 33 درصد کاهش به 197 هزار و 842 تن در ماه مارس رسید ، که در پی سرمای شدید قطبی اواس ماه فوریه و به‌دنبال آن تعطیلی مجتمع‌های پتروشیمی پدید آمده است.

داده‌ها حکایت از آن دارد که در پی کاهش صادرات سود سوزآور آمریکا، واردات این کشور در سه ماه نخست امسال با افزایش روبه‌رو بوده است.

ایالات متحده صادر کننده خالص سود سوزآور است، با این حال، واردات این محصول در سواحل شرقی و غربی ایالات متحده جریان دارد زیرا قیمت وارداتی این محصول با راه‌آهن از سواحل خلیج ایالات متحده مطلوب‌تر است.

آمارهای کمیسیون تجارت بین‌المللی آمریکا نشان می‌دهد که واردات سود سوزآور در بازه زمانی ژانویه تا مارس امسال با 23.6 درصد کاهش نسبت به دوره مشابه پارسا به 251 هزار و 175 تن رسیده است، در حالی که این رقم در سه ماه پایانی 2020، 203 هزار و 136 تن بود.

برچسب هاایالات متحده آمریکا سود سوز آور

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو سه ماه نخست مشابه پارسال ایالات متحده نشان می دهد ماه مارس صادرات سود دوره مشابه ماه فوریه درصد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریابکوف: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت

معاون وزیر خارجه روسیه درباره تلاش خطرناک غرب برای شکست دادن روسیه، شرط آغاز مذاکرات درباره ثبات راهبردی بین مسکو و واشنگتن، عدم استقرار سلاح در فضا و اینکه آمریکا مسئول تامین مالی اقدامات تروریستی علیه روسیه است، صحبت کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه  در مصاحبه اختصاصی با این خبرگزاری، اعلام کرد که نخبگان سیاسی غربی که همچنان در مورد لزوم شکست دادن روسیه اظهاراتی دارند، باید به خاطر داشته باشند که با یک قدرت هسته‌ای سروکار دارند.

ریابکوف با اشاره به اینکه روسیه بارها و بارها در بالاترین سطح گفته است که در جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای وجود ندارد و نباید چنین جنگی اصلاً آغاز شود، افزود: متاسفانه کشورهای غربی این واقعیت را درک نمی‌کنند، زیرا آنها همچنان به "اظهارات فوق تهاجمی و بسیار غیرمسئولانه" خود ادامه می‌دهند. تصور این است که این افراد دیوانه شده  و ترمزها آنها کاملاً از کار افتاده است.»

به عقیده او ، همه اینها حکایت از انحطاط کامل نخبگان سیاسی در غرب دارد. ریابکوف هشدار داد کسانی که می‌خواهند قدرت روسیه را آزمایش کنند باید بفهمند که با یک قدرت هسته‌ای سر و کار دارند.

شرط از سرگیری گفت‌وگوها بین روسیه و آمریکا در مورد ثبات راهبردی 

این دیپلمات بلندپایه معتقد است که برای از سرگیری مجدد گفتگوها بین فدراسیون روسیه و  ایالات متحده، مقامات واشنگتن باید سیاست خود را بطور جدی تغییر دهند. معاون وزیر امور خارجه گفت: روسیه برای از سرگیری مذاکرات مربوط به ثبات استراتژیک باید شاهد تغییرات اساسی در سیاست آمریکا باشد. مقامات مسکو تاکنون حتی حداقل تعدیل کوچکی را در سیاست ضد روسی دولت ایالات متحده مشاهده نکرده‌اند.

روسیه و آمریکا بر سر موضوع عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا در تماس هستند

سرگئی ریابکوف همچنین اعلام کرد که هیئت‌های نمایندگی روسی و ایالات متحده در  عرصه‌های بین المللی مربوطه در مورد موضوع عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا در تماس هستند. 

 معاون وزیر خارجه روسیه گفت: «هیئت‌های ما در تریبون‌های بین‌المللی مربوطه، و بالاتر از همه در نیویورک، جایی که طرف آمریکایی- موضوع اتهامات علیه روسیه را ترویج می‌کند، واقعاً در تماس بوده و درباره این موضوع بحث می‌کنند. نظرات جامعی در همه سطوح داده شده است.»

به گفته او، طرف روسی کاملاً بر این عقیده است که سلاح های تهاجمی نباید در فضا مستقر شوند. البته از فضا برای مقاصد نظامی استفاده می‌شود، اما نباید در آنجا سلاح و به خصوص تسلیحات تهاجمی وجود داشته باشد.

ریابکوف در عین حال افزود: در شرایطی که ایالات متحده و ائتلاف آتلانتیک شمالی به رهبری آمریکا به طور مستقیم هر چه بیشتر در اتفاقاتی که در اوکراین و مسائل پیرامون آن رخ می دهد درگیر شده و به یک طرف درگیری این مناقشه به معنای واقعی کلمه تبدیل می شوند، ما دلیلی نمی‌بینیم که  تماس‌های دوجانبه در خط نظامی از سر گرفته شود.

آمریکا مسئولیت تامین مالی اقدامات تروریستی علیه روسیه را بر عهده دارد

این دیپلمات در عین حال یادآور شد که مقامات ایالات متحده مسئولیت تامین مالی اقدامات تروریستی علیه روسیه و شهروندان آن را  بر عهده دارند. ریابکوف افزود: مقامات ایالات متحده مسئول تامین مالی و تحریک اقدامات تروریستی علیه روسیه، علیه شهروندان روسیه هستند و به عقیده ما این خط مشی بسیار خطرناکی است. روسیه از تمام امکانات خود برای جلوگیری از این امر استفاده خواهد کرد. آنها به هیچ مدرک، منطق و عقل سلیم توجه نمی‌کنند، آنها فقط روایت های خود را تبلیغ می‌کنند که ارتباطی به واقعیت ندارد، آنها فقط می خواهند روسیه ضعیف شود، آنها خواهان شکست استراتژیک روسیه هستند، البته به این هدف خود نخواهد رسید.

سرنوشت مذاکرات راهبردی بین روسیه و آمریکا/ دورنمای مبهم  بهبود روابط بین مسکو و واشنگتنامکان از سرگیری مذاکرات روسیه و آمریکا در زمینه ثبات راهبردیتحولات اوکراین| روسیه و آمریکا واقعاً در "مرحله جنگ داغ" قرار دارند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
  • فیلم‌های دوهفته کارگردانان کن اعلام شد
  • اعلام فیلم‌های دوهفته کارگردانان جشنواره کن
  • تجارت خارجی ۶۰.۸ میلیارد دلاری ایران با ۱۵ کشور دنیا
  • ریابکوف: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت
  • همدستی در جنایت در غزه برای بایدن گران تمام شد
  • آمریکا متحد چینی اینتل و انویدیا را تحریم کرد