Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت در دیدار حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات بر هدفگذاری صندوق نوآوری برای اعطای ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از طریق سیستم بانکی کشور به اکوسیستم نوآوری کشور خبر داد و گفت: عملکرد ما در سال ۹۸ استفاده از سیستم بانکی به میزان ۳ هزار میلیارد تومان بود که این میزان در سال ۹۹ به ۵ هزار میلیارد تومان رسید و برای تامین تسهیلات و منابع از سیستم بانکی برای اکوسیستم نوآوری در سال ۱۴۰۰ نیز نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان هدفگذاری کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تامین منابع مالی اکوسیستم نوآوری ادامه داد: مطابق با تبصره ۱۶ برنامه بودجه سال جاری، دولت هزار میلیارد تومان برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان برای صندوق نوآوری بودجه اختصاص داده است که در چند ماه آینده به منابع ما اضافه خواهد شد. اولین جایی که گشایش اتفاق بیفتد صندوق نوآوری و شکوفایی خواهد بود،  همچنین اختصاص ۲۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی صندوق توسعه ملی برای صندوق نوآوری و شکوفایی نهایی شده است که در چند ماه آینده به منابع داخلی ما اضافه خواهد شد.

وی افزود: ما این دو منبع را خواهیم داشت اما در حال حاضر برای تامین منابع ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان به کمک نیاز داریم؛ بر این اساس از طریق ۴ بانک تجارت، صادرات، ملت و آینده که تعامل صندوق نوآوری با آنها بیشتر است، این سرمایه تا تزریق منابع از دولت تامین خواهد شد. سهم بانک صادرات ایران از این میزان نیز ۳۰۰ میلیارد تومان است.

رییس صندوق نوآوری  شکوفایی در مورد عملکرد بانک صادرات ایران خاطرنشان کرد: بانک صادرات در مجموع به ۱۱۰ شرکت‌ دانش بنیان خدمات ارائه کرده است، این در حالی است که کشور دارای نزدیک به ۶ هزار شرکت‌ دانش بنیان است،  بنابراین جامعه مخاطب بزرگی وجود دارد که هنوز به سمت بانک صادرات نرفته‌اند، البته لازم به ذکر است که خوش حسابی حوزه دانش بنیان بسیار قابل توجه است،  حتی آمادگی داریم برای پرونده‌هایی که عدم پرداخت داشته‌اند در صورت اطلاع‌رسانی از طرف بانک وارد عمل شویم تا معوقاتشان را به سرعت پرداخت کنند. البته بنا بر گزارش‌ها، میزان معوقات شرکت‌های دانش بنیان به بانک صادرات صفر است.  
وحدت در ادامه نسبت به افزایش اختیارات دفتر نوآوری بانک صادرات که در صندوق نوآوری و شکوفایی مستقر است، تاکید کرد و گفت: اختیارات دفتر نوآوری را به هر شیوه‌ای که بانک در نظر دارد بیشتر کنید و امتیاز و اعتبار بدهید.  
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: به جای اینکه تعداد زیادی پرونده منفرد برای اعطای تسهیلات داشته باشیم تفاهمنامه‌هایی با شرکت همراه اول، شرکت ملی نفت و ایران خودرو امضا کردیم و در این مجموعه‌ها اعتبار پولی برای خرید محصولات شرکت دانش بنیان در نظر گرفتیم؛ این شیوه کمک می‌کند تا نقدینگی در همان حوزه مرتبط با دانش بنیان صرف شود.

اعلام آمادگی بانک صادرات برای پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال ۱۴۰۰
در ادامه این دیدار، حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات نیز نسبت به آمادگی این بانک برای پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان در سال جاری اعلام آمادگی کرد و گفت: در مورد تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری مشکلی نمی‌بینیم و فقط باید راهکار اجرایی آن مشخص شود. هرگونه اعتبار و تسهیلاتی که از منابع صندوق نوآوری و شکوفایی نزد بانک صادرات موجود است را می‌توانیم پرداخت کنیم. حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پیشنهادی صندوق نوآوری را نیز تامین خواهیم کرد.  

وی افزود: بانک صادرات از طریق سپرده صندوق نوآوری و حوزه دانش بنیان به منابع پایدار رسیده و همچنان صندوق را همراهی خواهد کرد. همچنین بر اساس برنامه‌های بانک صادرات، نیم درصد از منابع تسهیلاتی بانک به حوزه دانش بنیان اختصاص خواهد داشت.

مدیرعامل بانک صادرات در مورد برنامه‌های تسهیلاتی این بانک در سال جاری نیز گفت: نزدیک به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان حجم تسهیلات در سال گذشته بود که این رقم در سال جاری به ۲۸۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد و بر اساس اختصاص یک درصد از حجم تسهیلات به سمت حوزه دانش بنیان، مبلغ ۲۸۰۰ میلیارد آن به حوزه دانش بنیان اختصاص خواهد یافت زیرا از نظر بانک صادرات آینده کشور به حوزه دانش بنیان اختصاص دارد و برای کشور ارزش افزوده ایجاد می‌کند،  از طرفی ارائه تسهیلات به حوزه دانش بنیان به نوعی برای ما بازاریابی محسوب می‌شود و بعد از اعطای تسهیلات آنها به مشتریان دائمی ما تبدیل می‌شوند.  
صیدی همچنین بر کاهش زمان ارائه تسهیلات از زمان تشکیل پرونده تاکید کرد و گفت: زمان ارائه تسهیلات به شرکت‌های شهرستانی را به ۳۰ روز کاهش می‌دهیم و تلاش می‌کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده‌ها معقول شود. همچنین زمان ارائه تسهیلات در تهران ۱۶۸ ساعت یعنی یک هفته است، اما این برای زمانی است که پرونده‌ها مشکل مدارک نداشته باشند. ما از دانش بنیان‌هایی که مشمول این تسهیلات می‌شوند سود نمی‌خواهیم و تلاش می‌کنیم تا ماهانه ۲۵ پرونده را برای ارائه تسهیلات پوشش دهیم.

در ادامه این دیدار نیز روح‌اله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی گزارشی از عملکرد بانک صادرات در ارائه تسهیلات به اکوسیستم نوآوری کشور ارائه کرد و گفت: در حال حاضر منابعی که صندوق نوآوری در بانک دارد ۴۷۵ میلیارد تومان است. در سال ۹۹ نزدیک به ۶۵۰ میلیارد تومان مجموع تسهیلات و ۳۰۰ میلیارد تومان هم ضمانت نامه‌هایی بود که بانک صادرات ارائه کرد. در مجموع ۱۱۰ شرکت توانستند به بانک صادرات پیوند بخورند و از منابع بهره‌مند شوند. این در حالی است حدود ۶ هزار شرکت دانش بنیان داریم و این مسئله نشان می‌دهد ظرفیت بالایی وجود دارد تا تعداد شرکت‌های بهره‌مند افزایش یابد؛ به عبارت دیگر ضریب تعداد شرکت‌هایی که با بانک کار می‌کنند جای کار دارد و باید بیشتر شود.  

وی ادامه داد: در چند محور می‌توانیم خدمات بانک صادرات را بهبود بخشیم؛ یکی تنوع بخشی به خدمات بین بانک و صندوق نوآوری است؛ به عنوان مثال ما یک سرویس فروش اقساطی داریم که مذاکرات اولیه آن با مدیران بانک هم انجام شده و می‌توانیم این سرویس را در بانک صادرات فعال کنیم. همچنین می‌توانیم از بحث LC و طرح طراوتی که در بانک صادرات وجود دارد استفاده حداکثری کنیم.
ذوالفقاری بر طولانی بودن زمان اخذ تسهیلات در بانک صادرات تاکید کرد و گفت: فرآیندی که شرکت‌ها در مجموعه بانک طی می‌کنند البته قابل مقایسه با گذشته نیست اما می‌تواند فرآیند چابک‌تری باشد، بر این اساس می‌توانیم چک‌لیست مدارک مورد نیاز برای دریافت تسهیلات را در اختیار شرکت‌ها قرار دهیم تا فرآیند اعطای تسهیلات سرعت بیشتری بگیرد. در حال حاضر زمان اخذ تسهیلات بانک صادرات نزدیک به ۲ ماه است.  
معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان به افزایش فعالیت و اعتبار دفتر نوآوری بانک صادرات نیز اشاره کرد و گفت: تقویت نقش دفتر حمایت از نوآوری می‌تواند پلی بین بانک، شرکت‌ها و صندوق نوآوری شود و روابط را تقویت کند؛ به همین منظور باید این دفتر، ساختار باثباتی در ساختار بانک پیدا کند که می‌تواند به کاهش زمان ارائه تسهیلات و خدمات به زیر یک ماه کمک کند.

برچسب‌ها بانک تجارت تسهیلات بانکی صندوق نوآوری و شکوفایی بانک صادرات ایران علی وحدت حجت اله صیدی دانش‎ بنیان ‎ها پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک تجارت تسهیلات بانکی صندوق نوآوری و شکوفایی بانک تجارت تسهیلات بانکی صندوق نوآوری و شکوفایی بانک صادرات ایران علی وحدت حجت اله صیدی دانش بنیان ها اخبار کنکور صندوق نوآوری و شکوفایی میلیارد تومان تسهیلات شرکت های دانش بنیان هزار میلیارد تومان زمان ارائه تسهیلات حوزه دانش بنیان ۳۰۰ میلیارد تومان اکوسیستم نوآوری دانش بنیان بانک صادرات سال جاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۰۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات

استاندار همدان، گفت: وضعیت پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان ضعیف است و برای همین از عملکرد بانک‌ها در این بخش راضی نیستم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد شامگاه سه‌شنبه در نخستین جلسه ارزیابی عملکردی بانک‌های استان همدان، اظهار‌ داشت: استان در پرداخت تسهیلات از محل سفر ریاست جمهوری به متقاضیان وضعیت خوبی ندارد که از بانک‌ها انتظار داریم در پرداخت این تسهیلات تسهیل و تسریع ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه مدیران بانکی استان نباید خساست کنند و تولیدکننده‌ها را دچار مشکل کنند، بیان کرد: پرداخت تسهیلات تولیدی برای واحدی که قرار است احیا شود نیز باید در اسرع وقت انجام شود.

استاندار همدان با اعلام اینکه مصوبات استان برای جهش تولید برای مدیران دستگاه‌ها و بانک‌ها لازم‌الاجرا است، عنوان کرد: مدیران بانکی ما باید با هم‌افزایی و تعامل بیشتر این مصوبات را اجرایی کنند تا بتوانیم به هدف موردنظر در بخش جهش تولید استان دست پیدا کنیم.

قاسمی‌فرزاد تحقق 19.6 درصدی پرداخت تسهیلات از محل سفر ریاست جمهوری را ضعیف قلمداد کرد و گفت: ماموریت ما برای کشورمان که خواسته مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، جهش تولید با مشارکت مردم است، لذا باید سیستم اداری، بانک‌ها و بخش خصوصی با تعامل بتوانند از اشتغال موجود صیانت کنند، اشتغال جدید ایجاد و اقتصاد استان را توسعه دهند.

وی در خصوص نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان، نیز عنوان کرد: طبق گزارش ارائه شده در این نشست، با توجه به نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان می‌طلبد کمیسیون هماهنگی بانک‌ها برای عملکرد بانک‌هایی که نسبت مصارف به منابع شان کمتر از میانگین مطلوب مورد نظر استان است برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند.

استاندار همدان با اخطار به بانک‌های خصوصی که عملکرد غیرقابل قبولی در نسبت مصارف به منابع دارند، تاکید کرد: بانک‌های خصوصی اساسا تشکیل شدند که برخی ناکار‌آمدی‌های ساختاری بانک‌های دولتی را بپوشانند نه اینکه در عمل خود تبدیل به بانکی ناکار‌آمد شوند.

قاسمی‌فرزاد تاکید کرد: افرادی که متقاضی دریافت تسهیلات تولیدی از همدان هستند باید حساب‌های مالی و منابع آن‌ها نیز در استان باشد.

وی در مورد طرح‌های تسهیلات خرد، نیز گفت: در پرداخت این تسهیلات در استان وحدت رویه ایجاد شود همچنین تاییدیه دستگاه اجرایی پشتیبان، برای پرداخت این گونه تسهیلات کفایت می‌کند در این مورد در پرداخت این تسهیلات مساعدت لازم انجام شود.

تسهیلات سفر ریاست جمهوری فرصتی ویژه برای جهش تولید، اقتصاد و اشتغال

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز در ادامه این جلسه گفت: تسهیلات سفر ریاست جمهوری یک فرصت ویژه و ممتاز برای جهش تولید، اقتصاد و اشتغال استان است که باید بانک‌ها نسبت به پرداخت آن اهتمام جدی داشته باشند.

سید مجتبی حسینی با بیان اینکه انتظار دارم جلسه بعدی گزارش بانک‌ها در پرداخت تسهیلات سفر تغییر محسوسی کرده باشد گفت: بانک ها متعهد به پرداخت تسهیلات به طرح های معرفی شده بر اساس سهمیه اعتباری مصوب در کمترین زمان ممکن هستند.

وی تاکید کرد: نحوه پرداخت تسهیلات سفر از سوی نهاد ریاست جمهوری به شکل منظم رصد می‌شود و هر بانکی که‌ در پرداخت این تسهیلات اجتناب و یا اهمال کند باید به شکل مکتوب دلایل آن را عنوان کرد تا تصمیم لازم در مورد نحوه برخورد با موضوع گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، بیان کرد: برخی طرح‌های معرفی شده از دریافت تسهیلات انصراف داده اند که سریعا طرح‌های جایگزین به بانک های عامل معرفی خواهد شد.

حسینی خطاب به رئیس شعب بانک ملی در استان همدان نیز بیان کرد: از بانک ملی باتوجه به در اختیار داشتن تعداد شعب، منابع مالی و نیروی انسانی که نسبت به سایر بانک‌های عامل استان بیشتر است انتظار داریم در پرداخت تسهیلات تکلیفی و غیر تکلیفی تعامل بیشتری داشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: از مدیران بانک‌های عامل درخواست دارم مشکلات خود در خصوص پرداخت تسهیلات به ویژه تسهیلات محل سفر ریاست جمهوری را به دفتر معاونت اقتصادی اعلام کنند و شخصا برای پیگیری از بانک مرکزی و یا بانک عامل کشور ورود پیدا خواهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست جدید ابربدهکاران حقوقی و حقیقی بانکی اعلام شد
  • ۵ باور غلط درباره رتبه اعتباری بانکی/امکان اصلاح رتبه هست؟
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!
  • افزایش ۲۴٫۷ درصدی تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال ۱۴۰۲
  • شرکت‌های دانش‌بنیان از اولویت‌های اساسی استان یزد است
  • متقاضیان وام های بانکی بخوانند
  • تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین
  • صندوق نوآوری و شکوفایی چه خدمات و تسهیلاتی به شرکت‌های دانش بنیان اعطا می کند؟