Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از مدیران عامل شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور گفت: سهام عدالت، الگوی خوبی برای مشارکت اقتصادی مردم است و دولت حق دست اندازی به سرمایه‌های مردم در سهام عدالت را ندارد. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از مدیران عامل شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور گفت: سهام عدالت، الگوی خوبی برای مشارکت اقتصادی مردم است و دولت حق دست اندازی به سرمایه‌های مردم در سهام عدالت را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمعی از مدیران عامل شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور، روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، دکتر محسن رضایی پس از شنیدن گزارش‌ها و نظرات مدیران عامل شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت پیرامون وجود برخی تخلفات وقت نارسایی‌ها در اجرای قوانین و مصوبات مربوط به سهام عدالت، گفت: گزارشی که شما ارائه کردید مدعی تخلف از قانون و سیاست‌های کلی نظام است. ما در مجمع تشخیص، این موضوع را بررسی خواهیم کرد و جلوی هرگونه دست اندازی دولت و وارد آمدن خسارت به سرمایه‌های مردم در موضوع سهام عدالت را خواهیم گرفت.

رضایی افزود: تعاونی‌های سهام عدالت که عملاً نمایندگان سهام داران مردمی هستند، ابتکار خوبی است که توده‌های مردم بتوانند از طریق این تعاونی‌ها از حقوق و منافع خود در شرکت‌های سرمایه گذاری دفاع کنند.

دکتر رضایی افزود: ساختار شرکت‌های تعاونی سرمایه گذاری سهام عدالت، مدل و الگوی خوبی برای مشارکت عمومی مردم است که از برخی آسیب‌ها جلوگیری می‌کند. البته روش برگزاری مجامع که توسط دولت انجام می شود غیرقانونی است و این اقدام دولت اشکالات فراوانی دارد و ادامه این روند، نتیجه خوبی برای کشور، دولت و مردم نخواهد داشت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شرکت‌های تعاونی سرمایه گذاری سهام عدالت می‌توانند با ارائه نامه و گزارش‌های رسمی خود به هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، مطالبه خود مبنی بر حمایت از حقوق مردم در برابر دخالت دولت در صندوق‌های سرمایه گذاری و ETF را مطرح کنند تا مورد بررسی مجمع تشخیص قرار گیرد.

دکتر رضایی با تاکید بر اجرای مُرّ قانون، گفت: ان شاء الله همین امروز با آقای پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفتگو خواهم کرد که با کمک کمیسیون اقتصادی مجلس، به سرعت جلوی هرگونه اقدامات غیرقانونی درباره تعاونی‌های سهام عدالت گرفته شود تا بعد از آن، با بررسی نامه شما در هیات عالی نظارت با حضور شورای عالی بورس، به حکمی از سوی هیات عالی نظارت مجمع تشخیص برسیم و جلوی هرگونه تصمیمات غیرقانونی گرفته شود.

رضایی افزود: اجازه نخواهیم داد با خروج از رهنمود‌های مقام معظم رهبری در موضوع سهام عدالت، به سرمایه‌های مردم خسارت وارد شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سهام عدالت از مهمترین جلوه‌های اقتصاد مردمی است که از دولت‌های قبلی تاکنون، زحمات زیادی برای آن کشیده شده است. دولت نباید دست در جیب مردم کند. دولت نباید همان بلایی را که بر سر بورس آورد، بر سر سهام عدالت هم بیاورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رضایی محسن رضایی احزاب و تشکل های سیاسی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام سرمایه های مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم یک عنصر کلیدی در تحقق اهداف اقتصادی و ملی است

ایسنا/خراسان جنوبی فرماندار بیرجند گفت: با ورود مردم بنیه اقتصادی ایجاد و تقویت می‌شود و ستون فقرات اقتصاد مصون‌سازی شده چرا که تجربیات جهانی نیز گواهی می‌کند که اقتصاد توسعه یافته محصول هم‌افزایی دولت و ملت بوده که در این مسیر هیچ دولتی بدون همکاری و هم‌افزایی مردم امکان و فرصت تبدیل شدن به یک قدرت اقتصادی را ندارد .

علی فاضلی فرد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: ۱۷ سال است که مقام معظم رهبری در نامگذاری شعار سال بر موضوع اقتصاد تأکید دارند که در ۶ سال اخیر کلیدواژه نامگذاری کلمه تولید بوده است.

وی بیان کرد: هدف تنها توجه آحاد جامعه و مسئولین به جنگ عظیم اقتصادی و توجه صرف به این موضوع نیست بلکه بیان حساسیت و خطرات این جنگ و نوع آرایش جنگی که باید در مقابل آن داشته باشیم است.

فاضلی فرد اظهار کرد: تجربه نشان داده در موضوع نامگذاری سال، که یک نقشه راهبردی برای جهت گیری دولت بوده در جاهایی بیشتر موفق بوده‌ایم که موضوع به یک اراده و خاص عموم تبدیل شده است و حرکت عمومی کشور اعم از مسئولین معطوف به موضوع شده و جامعه نخبگان رسانه‌ها و تریبون‌های اصلی بر موضوع تمرکز کرده و به یک فهم مشترک رسیده‌اند.

فرماندار بیرجند با بیان اینکه دشمن طی سال‌ها پس از پیروزی انقلاب از طریق مختلف قصد فروپاشی نظام را داشته و با تمام توان و ظرفیت تلاش کرده و موفق نشده‌اند و از طریق جنگ اقتصادی قصد فروپاشی داشته است، اظهار کرد:  ورود به موضوع اقتصاد توسط مردم که توصیه اکید رهبر انقلاب است در واقع ورود به خط مبارزه با دشمن بوده همانگونه که جنگ تحمیلی با ورود مردم به این عرصه پیروز شد در عرصه جنگ اقتصادی نیز این حرکت مردمی باید اتفاق بیافتد.

وی افزود: باید حلقه‌های میانی در حوزه اقتصادی ورود پیدا کنند و ظرفیت‌ها را شناسایی و به مردم معرفی و زمینه ورود و ظهور مردم را فراهم سازند که در یک بسیج عمومی مردم پای کار آمده و جای خود را بر اساس توانمندی‌ها و قابلیت‌ها پیدا کنند و دولت نیز در این زمینه تسهیل‌گری را انجام دهد.

فاضلی‌فرد گفت: با ورود مردم بنیه اقتصادی ایجاد و تقویت می‌شود و ستون فقرات اقتصاد مصون‌سازی شده چرا که تجربیات جهانی نیز گواهی می‌کند که اقتصاد توسعه یافته محصول هم‌افزایی دولت و ملت بوده که در این مسیر هیچ دولتی بدون همکاری و هم‌افزایی مردم امکان و فرصت تبدیل شدن به یک قدرت اقتصادی را ندارد چرا که مشارکت مردم یک عنصر کلیدی در تحقق اهداف اقتصادی و ملی است.

فرماندار بیرجند تصریح کرد: در قانون اساسی به بخش تعاون بسیار تاکید شده است و قوانین بالادستی در این حوزه به خوبی بر نقش مردم تأکید داشته است که تجربیات مردمی سازی اقتصاد در چند ساله بعد از انقلاب با فراز و نشیب‌هایی مواجهه بوده که خصوص‌سازی بنگاه‌های اقتصادی دولتی، واگذاری سهام عدالت، تسهیل صدور مجوز کسب و کار راه‌اندازی سامانه جامعه و ملی مجوزهای کسب‌وکار از تجربیات این حوزه بوده‌اند که با همه اینها مشارکت مردم در اقتصاد قابل قبول نبوده و با موانع جدی روبه‌رو بوده است.

وی بیان کرد: توجه ویژه به موضوع اقتصاد از سوی دولت لازم بوده تا تسهیل‌گری انجام و با رفع موانع سرمایه‌گذاری و حمایت از واحدهای تولیدی و تامین سرمایه در گردش زمینه برای مشارکت مردم در اقتصاد، تولید و رونق تولید معین شود.

فاضلی‌فرد بیان کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در ۶ سال اخیر به مسئله تولید برخی از واحدهای تولیدی در زمینه کاری خود با مشکلاتی مواجه هستند و سیستم بانکی کشور با تسهیل‌گری و حمایت از بخش تولیدی سرمایه‌ها را به سمت تولید سوق داد تا کمکی به رونق تولید شود.

فرماندار بیرجند تصریح کرد: نامگذاری شعار سال ۱۴۰۳توسط رهبر معظم انقلاب و تأکید به هیجده‌امین سال بر موضوع اقتصاد و در ۶ سال اخیر بر تولید حکایت از فاصله طولانی بر وضعیت اقتصاد با شرایط مطلوب دارد هر چند که دولت اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده اما عقب‌ماندگی‌ها بسیار فراتر از این موضوع است.

وی افزود: کم‌کاری‌های زیادی در دهه ۹۰ صورت گرفته که فقط با جهش تولید رفع آن امکان پذیر است و تحقق این مهم باور جامعه نخبگانی و دانش بنیان به عرصه اقتصاد و تولید به صورت تخصصی میسر است 

فاضلی‌فرد بیان کرد: نگاه به تجربه اقتصادی بعضی از کشورها به روشنی نشان می‌دهد که فعال شدن ظرفیت و توان عظیم مردمی در اقتصاد ملی می‌تواند دستاوردهای مهم و ماندگاری را به همراه داشته باشد که این تجربه در دوسال فراگیری کرونا در کشور داریم که بخش‌های مردمی و جهادی به کمک دولت شتافتند و شرکت‌های دانش بنیان و فناور کمک کردند در تولید ماسک و تجهیزات و در حوزه طراحی و تولید واکسن کرونا که خروجی آن تولید ۵ نوع واکسن با موفقیت جهانی روبه‌رو شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت برای جاماندگان؛ قانونی که بعد از ۲۴ ماه پاسکاری در دولت هنوز اجرا نشده است!
  • منظومه اقتصادی رهبر انقلاب در نامگذاری سال‌ها
  • نظر یک عضو مجمع درباره کسر از حساب بی‌حجاب‌ها
  • بروکراسی اداری، مهمترین مانع سرمایه گذاری در کشور
  • تصمیمات نهادهای حاکمیتی به اطلاع مردم برسد
  • افزایش تولید ملی با مشارکت مردم از مهمترین راهکار‌های رفع مشکلات اقتصادی
  • مشارکت مردم یک عنصر کلیدی در تحقق اهداف اقتصادی و ملی است
  • آسیا پیشتاز رشد اقتصادی جهان خواهد بود؟
  • افزایش تولیدملی با مشارکت مردم مهمترین راه رفع مشکلات اقتصادی است
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد