Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-28@16:20:50 GMT

راه اصلی ابتلا به کرونا مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۲۱۵۶

راه اصلی ابتلا به کرونا مشخص شد

یکی از راه‌های اصلی ابتلا به کرونا استنشاق است و انتقال از طریق سطوح احتمال کمتری دارد.

 به گزارش مشرق، سی ان ان نوشت: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده (CDC) در جدیدترین به‌روزرسانی خود درباره انتقال ویروس کرونا، بر استنشاق به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین راه‌های ابتلا به این بیماری تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این مرکز تأکید کمتری بر خطر انتقال آن از روی سطوح دارد. تغییرات در وب‌سایت CDC مطابق با تأکید تدریجی این مرکز بر عدم نیاز به تمیز نگه‌داشتن سطوح و بیشتر به سمت این عقیده است که ویروس از طریق هوا پخش می‌شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده در وب‌سایت خود آورده: هنگامی‌که یک فرد آلوده قطرات و ذرات بسیار ریز حاوی ویروس را بیرون می‌دهد، کرونا گسترش می‌یابد. این قطرات و ذرات توسط افراد دیگر قابل‌تنفس است و یا روی چشم، بینی یا دهان آن‌ها قرار می‌گیرد. همچنین در برخی شرایط ممکن است کرونا از طریق سطوحی که افراد لمس می‌کنند منتقل شود. علاوه بر این افرادی که از فرد آلوده فاصله‌ای کمتر از ۱ متر و ۸۰ سانتی‌متر دارند، احتمال آلوده شدنشان زیاد است.

CDC همچنین برای مقابله با ترس در مورد ایمنی استفاده از ماسک، خلاصه علمی خود را در مورد استفاده از ماسک به‌روز کرد. در این تحقیق آمده است: تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از ماسک هیچ اثر منفی بر سلامتی استفاده‌کنندگان ندارد.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فایل صوتی ظریف سی ان ان ویروس کرونا سیستم ایمنی بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضا محیطی ایده‌آل برای درمان سرطان

 به گفته آنها زمینه تحقیق در مورد بیماری سرطان در فضا با توجه به این که سلول‌های بدن در آن به دلیل عدم وجود نیروی جاذبه سریع‌تر پیر می‌شوند بیش از روی سطح کره زمین فراهم است. فرانک روبیو، فضانورد آمریکایی در همین راستا در مدت حضورش در ایستگاه فضایی بین‌المللی در یک ماموریت تحقیقاتی در مورد سرطان شرکت کرد.

او از فضا به عنوان یک «محیط پژوهشی منحصر به فرد» یاد می‌کند.

به گفته دانشمندان نه تنها سلول‌های بدن در فضا سریعتر پیر می‌شوند بلکه ساختار آنها نیز «خالص‌تر» است. بیل نلسون، مدیر ناسا می‌گوید که امکان بررسی ساختار سلول‌های بدن در فضا با توجه به عدم وجود نیروی جاذبه بیشتر وجود دارد.

شرکت داروسازی مرک در همین راستا تصمیم گرفت که تحقیق‌هایی را در مورد تاثیر یک داروی ضدسرطان در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام دهد.

مدیر ناسا می‌گوید هرچند تحقیق در مورد بیماری سرطان در فضا سابقه‌ای چهار دهه‌ای دارد، اما این پژوهش‌ها طی سال‌های اخیر تحول‌های گسترده‌ای ایجاد کرده‌اند.

به گفته وی تحقیق‌ها در مورد درمان سرطان در فضا باعث شده‌اند تا پزشکان و بیمار‌ها بر روی سطح زمین از میان گزینه‌های درمان بتوانند انتخاب درست‌تری انجام دهند.

روز جهانی سرطان؛ مواد شیمیایی ماندگار در آب لوله‌کشی باعث افزایش احتمال «متاستاز» می‌شوند.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا گفته است که کشورش قصد دارد میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماری سرطان را طی ربع قرن آینده به نصف کاهش دهد. بنا به آمار کاخ‌سفید به این ترتیب میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به سرطان چهار میلیون کاهش می‌یابد.

بیماری سرطان دومین عامل مرگ و میر در آمریکا پس از بیماری‌های قلبی و عروقی است.

منبع: یورونیوز

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ آیا حیوانات هم از آمیزش جنسی لذت می‌برند؟ اگر ماه به زمین برخورد کند چه می‌شود؟ (عکس) انسان‌های امروز چقدر شبیه نئاندرتال‌‌ها هستند؛ از دماغ بزرگ تا کشیدن سیگار!

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • زنگ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو در زاهدان به صدا درآمد
  • قتل یک نفر و زخمی شدن ۲ تن دیگر در مرکز کرمانشاه
  • ادعای جدید ایلان ماسک ؛ بازگشت بینایی به افراد نابینا
  • فضا محیطی ایده‌آل برای درمان سرطان
  • اختراعی که ایلان ماسک را جاودان خواهد کرد
  • (ویدیو) ادعای جدید ایلان ماسک؛ بازگشت بینایی به افراد نابینا