Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در برنامه انتهای الوند با موضوع «بررسی و تبیین چگونگی برگزاری حضوری امتحانات نهایی» بیان کرد: سال گذشته هم امتحانات نهایی به همین روش برگزار شد، اظهار کرد: شیوه‌نامه‌های بهداشتی همانند سال قبل مورد توجه قرار گرفته است همچنین بازنگری در این شیوه‌نامه‌ها داشتیم کهامروز به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: امسال ۶ هزار و ۷۰۰ حوزه امتحانی برای دانش آموزان پایه دوازدهم در نظر گرفتیم که نسبت به سال قبل ۴ هزار حوزه افزایش داشته است تا ۶۴۰ هزر دانش‌آموز دوازدهمی در امتحانات شرکت کنند.

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش با اشاره به شیوه‌نامه‌های بهداشتی که امسال در نظذر گرفته شده است، گفت: فاصله صندلی‌ها از هم ۴ مترمربع است و از هر طرف ۲ متر با یکدیگر باید فاصله داشته باشند، تهویه هوا هم باید حتما انجام شود و حتی اگر امکان برگزاری آزمون در فضای باز وجود دارد این کار انجام بگیرد.

محسن‌بیگی تاکید که خانواده‌ها و عوامل اجرایی همکاری لازم را داشته باشند تا شیوه‌نامه‌ها رعایت و از تجمع دانش آموزان در زمان رفت و آمد و حضور در سالن اجتناب دانش آموزان شود.

تراکم در حوزه امتحانی پایه نهم ۳۰ نفره است

او درباره امتحانات پایه نهم با اشاره به اینکه این امتحانات به صورت مدرسه‌ای است، تاکید کرد: تراکم در پایگاه‌های امتحانی این پایه حدود ۳۰ دانش‌آموز است.

به گفته مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در حوزه‌های امتحانی پایه دوازدهم هم یک مراقب سلامت در حوزه نظارت کافی را دارد علاوه بر آن از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نظارت‌ها صورت می‌گیرد.

محسن بیگی با اشاره به اینکه کد ملی تمام دانش‌آموزان هم را در اختیار وزارت بهداشت است و از طریق سامانه ماسک وضعیت آنان چک می‌شود همچنین برای دانش‌آموزانی که کرونا دارند یا مشکوک هستند آزمون در شرایط قرنطینه و جداگانه از سایر دانش آموزان انجام خواهد شد.

او با اشاره به اینکه طبق خوداظهاری هر فردی که اعلام کند علائم کرونا دارد، به طور جداگانه آزمون از او گرفته می‌شود، بیان کرد: همچنین دانش آموزان دارای بیماری زمینه‌ای هم به طور جداگانه امتحان می‌دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش امتحانات نهایی آموزش و پرورش شیوه نامه ها دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۵۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های شبه نهایی کاملاً مشابه آزمون‌های نهایی برگزار می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با توضیح جزئیات آزمون‌های شبه نهایی گفت: معاونت آموزش متوسطه آزمون شبه نهایی را در قالب برنامه‌ای با عنوان طرح سه‌نما برگزار می‌کند که هدف آن توجه به دروس لازم التوجه، شناخت نقاط ضعف آموزشی در فرآیند‌های یاددهی و یادگیری، برنامه‌ریزی برای بهبود نقاط ضعف و آشنایی دانش آموزان با امتحانات نهایی به ویژه با رویکرد سؤالات مفهومی و استاندارد است.
محمد مهدی کاظمی افزود: از آنجا که برای اولین بار در پایه‌های دهم و یازدهم آزمون نهایی انجام می‌شود و هیچ سابقه قبلی ندارد، تمرکز در آزمون‌های شبه نهایی بر روی پایه‌های دهم و یازدهم قرار گرفته که در چهار عنوان واحد درسی، دو عنوان درس عمومی و دو عنوان درس اختصاصی انجام می‌شود.
وی یادآور شد: به استان‌ها اعلام شده طوری برنامه ریزی شود که محیط آزمون، شبیه‌ساز آزمون‌های نهایی باشند تا زمینه ساز کاهش استرس دانش آموزان در امتحانات نهایی خردادماه شود.
معاون وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: تصحیح اوراق توسط خود معلمان دانش آموزان و آزمون هم در همان مدرسه‌ای که دانش آموزان هستند، برگزار می‌شود.
کاظمی اضافه کرد: شروع آزمون‌های شبه نهایی از ۲۷ فروردین تا چهارم اردیبهشت است و در چهار روز (۲۷ و ۲۹ فروردین و یکم و چهارم اردیبهشت) با همان فاصله زمانی آزمون‌های نهایی برنامه ریزی شده و طراحی سؤالات نیز براساس چارچوب و الگوی مفهومی که کار مشترک سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی و مرکز سنجش است، در اختیار دبیرخانه‌های راهبری دروس قرار گرفته و طراحی سؤالات نیز متناسب با همین چارچوب مفهومی که الگوی طراحی سؤالات امتحانات نهایی هم خواهد بود، انجام شده است.
وی ادامه داد: شرکت در آزمون‌های شبه نهایی الزامی نیست، اما به منظور آمادگی بیشتر برای امتحانات نهایی توصیه شد که همه دانش آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در این امتحانات شرکت کنند؛ ضمن این که پس از تصحیح اوراق نقاط ضعف دانش آموزان مشخص می‌شود و رفع اشکالات و نواقص یادگیری، توسط معلم و حتی خود دانش آموزان انجام خواهد گرفت.
کاظمی افزود: طراحی سؤالات هم از ۹۰ درصد محتوای برنامه درسی و کتاب درسی است با رویکرد سؤالات مفهومی و استاندارد به شیوه امتحانات نهایی و براساس همان چارچوب و الگوی درسی امتحانات نهایی.

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی تغییر کرد | شیوه ثبت نام و ثبت سفارش + جزئیات
  • آزمون‌های شبه نهایی کاملاً مشابه آزمون‌های نهایی برگزار می‌شوند
  • برگزاری امتحانات شبه‌نهایی برای کنترل استرس دانش‌آموزان
  • آغاز امتحانات شبه نهایی | سوالات امتحانات نهایی لو نمی رود
  • ارتقای معدل دانش‌آموزان در گرو همکاری خانواده‌ها
  • امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه