Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سالاری عضو جبهه اصلاحات ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، به تشریح سازوکار جبهه متبوعش برای تصمیم‌گیری و تعیین کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری پرداخت و گفت: ابتدا قرار بود اشخاص یا احزاب، کاندیداهای اصلاح‌طلبی که با شاخص‌های تصویب شده مطابقت دارند را به این جبهه معرفی کنند. از این مرحله عبور کردیم و به یک لیست ۱۴ نفره از پیشنهاداتی که داده شد رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تبیین مرحله بعدی جبهه اصلاحات برای اتخاذ تصمیمات نهایی، افزود: قرار بر این بود، این افراد در مرحله دوم برنامه‌های خود را ارائه بدهند، این مرحله در دست انجام است و در دو سه روز آینده تمام خواهد شد. بعد از این مرحله رای گیری انجام می شود و کسانی که بیش از دو سوم رای بیاورند کاندیدای جبهه اصلاحات خواهند بود و سایر افراد در تبعیت از آنها فعالیت خواهند کرد.

عضو جبهه اصلاحات، «ظریف» را علیرغم عدم تمایل او و ماجرای انتشار صوتش مهمترین شانس اصلاح‌طلبان برشمرد و تاکید کرد: ظریف در مرحله اول بیشترین رأی را به خود اختصاص داد و در بدنه اصلاحات اقبال بالایی از او وجود دارد. قطعا جبهه اصلاحات همه تلاشش را خواهد کرد که او را برای شرکت در انتخابات قانع کند و اگر این اتفاق بیفتد سایر کاندیداها از او حمایت خواهند کرد.

سالاری با بیان اینکه اگر ظریف تن به کاندیداتوری ندهد، اصلاحات گزینه‌های دیگری که رای خوبی در کف جامعه خواهند داشت برای حضور در انتخابات در دست دارد،افزود: تصمیم نهایی را خود ظریف باید بگیرد؛ در مجموع سردرگمی برای معرفی کاندیدای نهایی ریاست جمهوری موضوعی است که این دوره هر دو جناح سیاسی با آن مواجه هستند.

وی با تاکید بر اینکه اصلاحات باید همه ظرفیت خود را به کار ببندد، بیان کرد: ما به عنوان جریان اصلاح‌طلب به هر نحوی شده ظریف یا جهانگیری یا کاندیدایی که بتواند در این فضا مهره مناسبی باشد را وارد عرصه انتخابات می‌کنیم. اگر اجماع‌ساز این پیش‌بینی را داشته باشد که می‌تواند ظریف را برای شرکت در انتخابات مجاب کند حتما پیش‌بینی‌های لازم این امر را انجام داده است.

رئیس شورای مرکزی حزب همبستگی در پاسخ به اینکه بین دو گزینه «جهانگیری و ظریف» کدام یک شانس بیشتری دارند؟، گفت: در فضای عمومی جامعه و در بدنه اصلاحات، کماکان جبهه اصلاحات تمایل دارد که ظریف را برای حضور در انتخابات متقاعد کند و سایر افراد مثل آقای جهانگیری را در این مسیر با ظریف همراه کند. البته این ترجیح، نفی توانمندی اسحاق جهانگیری نیست؛ اما بحثی که در مورد او مطرح است چسبندگی به دولت است که به نظر می‌رسد اگر در انتخابات حضور یابد، باید پاسخگوی دستاوردهای دولت فعلی باشد. با توجه به این موضوع نظر اصلاحات بیشتر روی حضور محمدجواد ظریف متمرکز است.

سالاری افزود: الان قابل پیش بینی نیست و باید در رای گیری تصمیمات نهایی مشخص شود؛ به نظر می رسد در جبهه اصلاحات کاندیدای نهایی از میان جهانگیری و ظریف بیرون بیاید چراکه این افراد شانس بیشتری نسبت به سایرین دارند. البته آقای پزشکیان و هاشمی هم از گزینه‌های مطرح ما هستند.

وی درباره اینکه هنوز نه ظریف و نه جهانگیری تمایل نشان نداده‌اند، اظهار داشت: برنامه اصلاحات بر این بود که زودتر از این‌ها گزینه‌اش را مطرح کند و کم کم زمان این معرفی سپری می‌شود و از آن عبور می کنیم، بنا بر این بود هرکس که بخواهد به عنوان کاندیدای اصلاحات اعلام آمادگی کند الزاما برنامه خود را از پیش ارائه می‌داد.

عضو جبهه اصلاحات تاکید کرد:عدم اعلام آمادگی این دو نام (ظریف و جهانگیری) که موثرترین کاندیداهای اصلاحات هستند باید در جبهه متبوعش مورد بحث قرار بگیرد و در مورد آن تصمیم‌گیری شود.

سالاری همچنین حضور علی لاریجانی به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان را منتفی دانست و تاکید کرد: ضمن احترامی که شخصا برای او قائل هستم باید بگویم افرادی مثل وی هیچ شانسی برای اینکه کاندیدای اصلاحات باشند، ندارند. علی لاریجانی از چهره های مقبول سپهر سیاسی کشور است ولی برای اینکه او را در میان کاندیداهای جریان اصلاحات در نظر بگیریم هیچ شانس و احتمالی در نظر نمی‌گیریم.

وی افزود: سال ۹۲ که مرحوم هاشمی رفسنجانی از حسن روحانی حمایت کرد، علیرغم اینکه او خودش را اصلاح‌طلب معرفی نکرده بود اما برخی از شعارها و موضع‌گیری‌هایش اصلاحاتی بود. جریان اصلاحات امروز به دلیل فاصله‌گیری بدنه اجتماعی از جریان و عدم پیگیری مطالبات اصلاح‌طلبان و جامعه توسط روحانی هیچ‌وقت سراغ شخصی مثل آقای لاریجانی نمی‌رود چرا که علی لاریجانی چنین شخصیتی را برای حضور به عنوان گزینه اصلاحات ندارد.

عضو جبهه اصلاحات گفت: پیش‌بینی من این است که حتی اگر اصلاح‌طلبان هیچ کاندیدایی هم در فضای انتخابات نداشته باشند باز هم از لاریجانی حمایت نخواهند کرد.

کد خبر 5208093

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد جواد ظریف اسحاق جهانگیری علی لاریجانی انتخابات 1400 نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان اصلاح طلبان ثبت نام کاندیداها اعلام کاندیداتوری محمد سالاری انتخابات 1400 مجلس شورای اسلامی محمد جواد ظریف فلسطین شورای نگهبان برجام روز قدس روز جهانی قدس رژیم صهیونیستی قاسم سلیمانی انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا صحن مجلس سید عباس عراقچی عضو جبهه اصلاحات اصلاح طلبان پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل ساندویچ با نوشابه!

     عصر ایران؛ سروش بامداد-  لا‌به‌لای خبرهای مربوط به هنرنمایی‌های پلیسی دربارۀ پوشش زنان این خبر هم دیروز منتشر شد که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای بسیار مهم و به ریاست آقای رییسی ضمن تصویب اولیه سند ملی سبک پوشش اسلامی - ایرانی بر ضرورت اقناع‌سازی و رفع شبهات نسل جوان و تبیین اهمیت موضوع عفاف و حجاب در کنار الزام به رعایت قانون در این زمینه تأکید کردند. (البته خود اقناع یعنی قانع‌سازی و اقناع دیگر سازی نمی‌خواهد).

  پارسی سره آن می‌شود هم‌زمان با این که داری به زور می‌گویی چی بپوش و چی نپوش و اگر خانم 50 ساله مجرد یا شوهر‌دار با سه تا فوق لیسانس هم باشی عقلت نمی رسد و مأمور جوان ما با سن و تحصیلات کمتر تشخیص می‌دهد اما در کنار این الزام او را قانع هم بکنید. اما آخر مگر در خیابان های شهرها در حال قانع کردن نیستید و اگر اسم این قانع کردن و «اقناع سازی» نیست پس جیست؟!

   یک بار دیگر خبر را بخوانیم: در کنار الزام به رعایت قانون، رفع شبهه هم بکنیم. یعنی مثل نوشابه با ساندویچ و این که همان گونه که ساندویچ را به تنهایی نباید خورد تا در گلو گیر کند این اقناع سازی ( البته قانع سازی درست است و اقناع، سازی نمی خواهد!) هم نقش همان نوشابه را ایفا می کند تا محتوای آن ساندویچ را  که همان زور است بتوان بلعید! 

    راستی چون صحبت از دو قلم خوراکی و نوشاکی - ساندویچ و نوشابه - شد این اشاره هم خالی از لطف نیست که دیروز خبر دیگری هم منتشر شد و آن هم این بود که قیمت تمام اقلام خوراکی در دولت آقای رییسی حتی بیش از نرخ تورمی اعلامی گران شده غیر از هویج! اگر با این مطلب اقناع سازی نشده ( همان قانع سازی چون اقناع یعنی قانع سازی و سازی نمی خواهد!) اعلام کنید تا شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه بعدی به ریاست آقای رییسی جزییات اقناع سازی را هم تصویب کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصاویری از صحبت های درگوشی خاتمی و سیدحسن خمینی در یک مراسم /اسحاق جهانگیری هم بود
  • دو گزینه پرید: سه نامزد نهایی مربیگری بایرن
  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • اعلام موضع رییس جبهه اصلاحات در مورد بازگشت گشت ارشاد: این چه تدبیری است؟
  • اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»
  • نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل نوشابه با ساندویچ!
  • نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل ساندویچ با نوشابه!
  • رئیس جبهه اصلاحات: پاسخ ایران به اسرائیل مشروع بود
  • آذر منصوری و تلاش برای خنثی‌سازی اظهارات مثبت خاتمی
  • جزئیات گفتگوی تلفنی رئیس جبهه اصلاحات با مهدی کروبی