Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-براساس مطالعه‌ دانشگاه راتگرز، آتش‌نشانان به دلیل استنشاق نوعی ماده شیمیایی بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.

 بر اساس یک مطالعه، راتگرز، آتش‌نشانان داوطلب که بیش از ۶۵ درصد از خدمات آتش نشانی آمریکا را تشکیل می‌دهند، بیش از سایرین در بدن خود مواد شیمیایی دارند.

این مطالعه که در مجله بین‌المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شده است، سطح ۹ ماده شیمیایی PFAS در خون آتش‌نشانان داوطلب در مقایسه با سطح جمعیت عمومی را مورد مقایسه قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین مطالعه برای ارزیابی میزان برخورد آتش‌نشانان داوطلب با PFAS است؛ مواد شیمیایی که در بدن انسان و در محیط تجمع می‌یابند و در وسایل روزمره مانند وسایل الکترونیک و موکت یافت می‌شوند. PFAS با شرایط سلامتی زیادی همراه بوده و با تاثیری که بر سلامت آتش نشانان می‌گذارد، می‌تواند منجر به سرطان شود.

جودیت گرابر، دانشیار دانشکده بهداشت عمومی راتگرز گفت: علت اصلی مرگ در بین آتش‌نشانان حملات قلبی است. آن‌ها همچنین بیش از سایرین از بسیاری از انواع سرطان رنج برده و جان می‌بازند.

عضو هیئت علمی در انستیتوی علوم بهداشت محیط و کار افزود: بیش از ۹۵ درصد مردم این مواد شیمیایی را تا حدودی در بدن خود دارند اما آتش‌نشانان از طریق تجهیزات محافظتی و فوم مهار آتش و مواد سوزاننده‌ای که با آن‌ها روبه رو می‌شوند، ذراتی آزاد می‌کنند که قابل استنشاق یا نشت هستند.

این مطالعه سبک زندگی و عوامل خطر سرطان ۱۳۵ نفر از اعضای آتش‌نشانی داوطلب در نیوجرسی را مورد بررسی قرار داد و آثار ۹ ماده شیمیایی PFAS در خون آن‌ها را با مقادیر ثبت شده در جمعیت عمومی در مراکز ملی کنترل و پیشگیری از بهداشت و تغذیه مقایسه کرد. در این مطالعه ۹ ماده شیمیایی مورد بررسی قرار گرفت.

محققان دریافتند که سطح دو ماده شیمیایی مورد بررسی (اسید پرفلوئورودودکانوئیک (PFDoA) و اسید پرفلوئورودکانوئیک (PFDA) در آتش نشانان داوطلب بیشتر است.

گرابر گفت: به طور قابل توجهی ما سطح PFDoA را در ۸۰ درصد از آتش‌نشانان یافتیم، در حالیکه این ماده در عموم مردم بسیار کم است. سطح شیمیایی بالاتر نیز با تعداد سال‌های اطفاء حریق ارتباط داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آتش نشانان داوطلب ماده شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابطال آرای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانونی نیست

عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: ابطال رأی‌ها کمیسیون بند ۲۰  ماده ۵۵ بدون انجام روال قانونی به صلاح مردم و شهر نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدباقر پارسائیان صبح امروز در نشست شورای شهر یزد، اظهار داشت: در کمیسیون بند 20 که در رابطه با مشاغل مزاحم شهری و محیط زیستی است، نماینده شورا و نماینده دادگستری و نماینده اداره محیط زیست به انتخاب شورای اسلامی شهر عضو هستند.

وی خاطرنشان کرد: در این کمیسوین آرایی با شکایت‌ها و مطالبات مردم صادر شده که اخیرا ابطال شده در حالی که این آرا به صورت مستقیم در راستای رفع مشکلات مردم بوده است.

پارسائیان افزود: به عنوان مثال برای مجموعه آماد بتن و همچنین کارخانه مقواسازی در شهر یزد رای پلمب صادر و اجرا شد، اما ولی این رای‌ها ابطال شده است که قطعا برای مردم مشکلات بسیاری به وجود می‌آورد.

عضو شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: از مسئولانی که این اقدامات را انجام می‌دهند درخواست داریم که  چند روز با خانواده خود در کنار این 2  واحد آلاینده زندگی کنند تا مشاهده کنند می‌شود زندگی کرد یا نه، تا درد و حرف مردم رو بفهمند.

وی ادامه داد: اینکه رای کمیسیون بند 20 توسط برخی به صورت غیر قانونی لغو می‌شود قانونی نیست چون روال قانونی برای آن تعریف شده است و به صلاح نیست  که برای حفظ یک یا چند سرمایه دار مردم  و شهر آسیب ببیند.

پارسائیان عنوان کرد: واحد مقوا سازی برای مردم منطقه قاسم آباد و اطراف آن مشکلات بسیار زیادی را به وجود آورده بود و به دلیل همین مشکلات هم کمیسیون رای به پلمپ آن داده بود.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • دستور سردار سلامی به نیروهای سپاه برای امدادرسانی به سیل زندگان
  • همکاری مردم و مسوولان سبب عادی شدن شرایط پس از سیل مخرب بلوچستان شد
  • جزئیات ماجرای انفجار در اصفهان
  • آمادگی ایران برای کمک به مردم در معرض سیل در امارات
  • ابطال رأی‌های کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانونی نیست
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • ابطال آرای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانونی نیست
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • چرا از تورم متنفریم؟
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری