Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد گفت: معلمان در روزگار کرونایی عشق‌ورزی، مهرورزی را برای آحاد مردم معنا و تفسیر کردند.

محمد مهرافزون در جلسه تقدیر و تجلیل از معلمین توانمند و نمونه کشوری، استانی و شهرستانی بروجرد که ۱۹ اردیبهشت‌ماه در سالن کنفرانس اداره برگزار شد، اظهار کرد: شرط اول برای معلم خوب شدن این است که قدر و منزلت خود را بدانیم و خودمان را ارزان نفروشیم و احساس مسئولیت کنیم و در واقع هرچه قدر و منزلت بالاتر باشد مسئولیت سنگین‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه از نظر قرآن کریم کار معلم کار خداست و نقش او در جامعه نقش انبیا و اوصیاست و در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به تعلیم و تربیت اهمیت داده نشده است، تصریح کرد: یک معلم می‌تواند افراد صالح و شایسته و بایسته را تحویل جامعه دهد و یک معلم می‌تواند قانون وراثت دانش‌آموز را خنثی کند برای مثال اگر دانش‌آموزی از نظر خانوادگی و وراثتی آلوده باشد یک معلم متعهد و متخصص می‌تواند ناشایسته را شایسته کند و از طول تاریخ بشریت این امر بر کسی پوشیده و پنهان نبوده است.

مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد پیرامون آمار و ارقام و اسامی کسانی که رتبه برتر معلم نمونه کسب کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تعداد ۸۸ معلم در رقابت جلوه‌های ویژه معلمی شرکت کردند که از این تعداد ۹ نفر به استان راه پیدا کردند که در مرحله بعد یک نفر به‌عنوان معلم منتخب کشوری و ۷ نفر به‌عنوان منتخب استانی برگزیده شدند و شش نفر نیز به‌عنوان معلمان نمونه شهرستانی انتخاب شدند.

مهرافزون ضمن اشاره اینکه هیچ عبادت و طاعتی بالاتر از تعلیم و تربیت نیست و هیچ شغل و عبادتی بالاتر از شغل معلمی نیست، اضافه کرد: معلمان توانایی انجام کارهای بزرگی را دارند و یک معلم قادر است افراد صالح و بزرگی تحویل جامعه دهند و خداوند در قرآن کریم بالاترین درجات را به معلم داده است و حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه بهای معلم را با بهشت مقایسه کرده است و ما معلمان نباید درجات رفیع معنوی خود را با درجات مادیات دنیوی معاوضه کنیم.

وی ضمن اشاره به صفاتی همچون فکور و صبور بودن، سعه‌صدر داشتن، آراستگی و خوش‌رویی، عفت کلام و احترام به دیگران و معطر و خوشبو بودن، بیان کرد: معلمان باید گفتار و رفتارشان یکی باشد و ضمن مقبولیت و تسلط وافی و کافی بر مباحث مورد مطالب و مفاهیم آموزشی را با کمک ابزارهای آموزشی برای دانش‌آموزان آسان جلوه دهندو همواره در ارائه اطلاعات به دانش‌آموزان از مطالب نو و تازه استفاده کنند.

وی ضمن اشاره به این نکته که یاددهی، نگاه و نگرش یک تحول گرایانه و اصلاحی در رفتار وکردار دانش آموز ان از مهم ث‌ترین نقش‌های معلمی است تصریح کرد: مهم‌ترین سرمایه در کشور نیروی انسانی آن است که تربیت آنان از کلاس اول دبستان به دست معلمان سپرده می‌شود و همین دانش آموزان مسئولین آینده در عرصه‌های مختلف مدیریتی، آموزشی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هستند معلمان نقش سازنده و ناقل فرهنگی دارند که ارزش‌ها و نگرش‌ها را به دانش‌آموزان انتقال داده ودانش‌آموزان نیز متقابلا آنهارا الگوهای تخصصی و حرفه‌ای در جامعه  قبول دارند.

وی بیان کرد: معلمان در روزگار کرونایی عشق‌ورزی، مهرورزی و از خود گذشتگی و ایثارگری را برای آحاد مردم معنا و تفسیر نموده اند و فداکارانه آموزش ماندگار و پایدار مدون و فراموش نشدنی از خود به یادگار گذاشتند افراد فرزانه و فرهیخته در کلاس‌های درس معلمان تربیت می‌یابند و معلمان با گفتار و کردار مسئولانه خود نقش کلیدی و مؤثر در تعلیم و تربیت دانش آموزان دارند.

معاون مدیر کل ضمن اشاره به اینکه معلمان می‌بایست تحول‌گرای ذهن دانش آموزان در مقابل خطرات، تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی باشند خاطر نشان کرد: بر اساس سند تحول بنیادین کار اساسی و اصلی معلمان تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان است باشد و پیشرفت در جامعه در ابعاد مختلف به دست معلمان است و علاوه بر پرورش و رشد عقلانیت و خلاقیت باید به تربیت فضیلت اخلاقی دانش آموز توجه ویژه کنند و امروزه همه مسئولین کشور از پشت همین میز و نیمکت کلاس‌ها به مقام و منصب رسیده‌اند و معلمان مشوق اقلی رشد و تربیت دانش آموزان در اجتماع هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بروجرد معلم نمونه آموزش و پرورش کروناویروس همه باهم علیه کرونا همه با همه علیه کرونا شهید مطهری قرآن کریم دانش آموزان قرآن کريم قرآن تعلیم و تربیت ضمن اشاره دانش آموزان یک معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که بسیاری از معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در مدارس و بین دانش آموزان شکایت داشته و احساس امنیت نمی‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس اشپیگل" در مطلبی نوشت: نتایج یک بررسی نشان می دهد که تقریبا از بین هر دومعلم آلمانی یک نفر خشونت جسمی یا روانی را در مدرسه خود مشاهده می کند. بر اساس مطالعه‌ای که توسط بنیاد رابرت بوش در روز چهارشنبه منتشر شد، این میزان به ویژه در مدارس در مکان‌های آسیب‌دیده اجتماعی زیاد است و خطر استرس را برای معلمان افزایش می‌دهد.

نتایج این بررسی نشان می دهد که بیش از یک سوم معلمان مورد بررسی چندین بار در هفته احساس خستگی عاطفی می کنند. اگر فرصت داده شود بیش از یک چهارم مدرسه را ترک خواهند کرد. معلمان بزرگ‌ترین چالش‌ها را در رفتار دانش‌آموزان و برخورد با کلاس‌های ناهمگون، یعنی دانش‌آموزانی با سوابق مختلف یادگیری، پیشینه‌های فرهنگی و خانوادگی و افزایش نیاز به حمایت می‌بینند.

انجمن فیلولوژی درباره نتایج این بررسی اعلام نگرانی کرده است. سوزان لین کلیتزینگ، رئیس این انجمن، به تاگس‌اشپیگل گفت: این مسئله تعجب آور است که بسیاری از معلمان مجبورند اشکال مختلف خشونت را در زندگی روزمره خود تجربه کنند، اما این یک مشکل برای کل جامعه است، نه فقط یک نفر در برخی مدارس.

لین کلیتزینگ در این باره گفت: سطح فزاینده خشونت در مدارس، کمبود معلم و وضعیت ویران بسیاری از مدارس استرس مضاعفی را برای همه به همراه دارد. در مدارس باید سرمایه‌گذاری شود. مطالعه کنونی سیاستمداران را ترغیب می‌کند تا در نهایت به مسئولیت خود برای تدریس خوب عمل کنند. در اینجا سیستم آموزشی آلمان به سادگی در مقایسه بین‌المللی و همچنین در مقایسه با اقتصاد محلی عقب مانده است. این وضعیت برای آلمان به عنوان یک مکان آموزشی غیرقابل تحمل است.

شرودر، سخنگوی سیاست آموزشی فراکسیون حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان، همچنین بر مسئولیت مشترک والدین با توجه به مطالعه نگران کننده بنیاد رابرت بوش اشاره کرده است. وی در این باره به تاگس اشپیگل گفت: معلمان اغلب به تنهایی قادر به مبارزه با خشونت نیستند. آنها نه برای این کار آموزش دیده‌اند و نه وظیفه آنهاست. ما به تیم‌های چندحرفه‌ای و حمایت روانی خوب برای دانش‌آموزان نیاز داریم، اما معلمان و در نهایت، والدین نباید برای مبارزه با عوامل خشونت از مسئولیت خود رها شوند. یک زندگی روزمره مدرسه بدون خشونت، پیش نیاز بسیاری از فرآیندهای دیگر است.

این نماینده حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان گفت: در صورت افزایش خشونت، نیروهای دیگری مانند پلیس، ادارات رفاه اجتماعی و رفاه جوانان باید با مدیریت مدرسه و والدین همکاری کنند. تقویت پیشگیری از خشونت بسیار مهم است، اما همچنین جوانانی که مرتکب خشونت می شوند باید عواقب سریعی را تجربه کنند.

این ارقام که به واسطه این بررسی به دست آمده است بسیار نگران کننده هستند. بر اساس بررسی بنیاد رابرت بوش، که معلمان در سراسر آلمان برای آن مورد بررسی قرار گرفتند، 47 درصد از معلمان مورد بررسی اظهار داشتند که خشونت را در بین دانش آموزان خود مشاهده کرده اند. تنها 57 درصد از معلمان حمایت روانی اجتماعی فعلی در مدرسه خود را کافی ارزیابی می کنند.

بتینا استارک-واتزینگر، وزیر آموزش فدرال آلمان در این باره گفت گفت: این بررسی بار دیگر روشن می‌کند که فشار برای اقدام در آموزش چقدر زیاد است. این واقعیت که تقریباً از هر دو معلم یکی خشونت را مشاهده می کند، باید همه را نگران کند. مدارس باید مکان امنی برای دانش آموزان و معلمان باشد. این یک نیاز اساسی برای یادگیری و آموزش صحیح است.

استارک واتزینگر بیش از هر چیز از ایالت های فدرال درخواست می کند که باید بهتر با کمبود معلم مبارزه کنند: «معلمان ما برای تدریس خوب بسیار مهم هستند. ما باید از آنها بهتر حمایت کنیم و به عنوان یک جامعه قدردانی بیشتری از آنها نشان دهیم.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سید احمد خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • آیت الله خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • برپایی پنج میز خدمت در نماز جمعه تهران
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین
  • آغاز به کار نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان تربیت زرین شهر
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی