Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال میزان اعتبار پیش بینی شده برای بزرگراه زابل به زاهدان به ۲۴۰ میلیارد تومان افزایش یافت که امید است این رقم بتواند بعد از ۱۵ سال از آغاز عملیات اجرایی سبب اتمام این طرح شود و کابوس جاده مرگ به از یادها برود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، "جاده مرگ" عنوانی است که به محور مواصلاتی زابل زاهدان داده شده، محوری که هر سال جان تعداد زیادی از هم استانی ها را می بلعد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محور که یکی از پرترددترین محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان است تا پیش از سال ۸۵ به صورت دو طرفه بود، اما سرانجام کلنگ عملیات اجرایی بزرگراه زابل به زاهدان سال ۸۵ بر زمین زده شد تا دیگر مردم شاهد از بین رفتن عزیزان خود در جاده مرگ شمال استان نباشند.
 
اگرچه انتظار می رفت با وجود آمار بالای تصادفات جاده ای و میزان مرگ و میر در این محور، بزرگراه زابل به زاهدان با طول 200 کیلومتر و هفت قطعه اجرایی در مدت زمان اندکی به سرانجام برسد اما تاکنون با گذشت ۱۵ سال هنوز به اتمام نرسیده است.
 
پروژه ای که به گفته مسئولان، تخصیص اعتبارات قطره چکانی علت کندی روند اجرایی کار آن بوده است، در این مدت بیش از ۱۵ درصد پروژه به اتمام رسیده و هنوز عملیات اجرایی حدود نیمی از پروژه در دستور کار بوده و زمان مشخصی برای اتمام آن در نظر گرفته نشده است.
 
امسال اعتبار بزرگراه به ۲۴۰ میلیارد تومان افزایش یافت
 
محمد سرگزی، نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در این زمینه بیان کرد: عملیات تکمیل بزرگراه زابل به زاهدان (جاده مرگ) بعد از ۱۵ سال با اعتبار ویژه ۲۴۰ میلیاردی اخذ شده در کمیسیون تلفیق مجلس سرعت می گیرد.
 
وی خاطرنشان کرد: برای پیشرفت فیزیکی یک پروژه نیاز به بودجه پیش بینی شده در قانون بودجه است و احداث بزرگراه زابل به زاهدان از سال ۸۵ آغاز و این پروژه به دلیل عدم پیش‌بینی اعتبار لازم تا کنون تکمیل نشده است.
 
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مجموع اعتبارات پیش بینی شده در سال ۹۶ و ۹۷ برای این طرح مبلغ ۳۱ میلیارد تومان و در سال ۹۸ به میزان ۱۴ میلیارد تومان بود و این رقم در سال ۹۹ مبلغ ۴۰ میلیارد تومان را شامل شد.
 
سرگزی بیان کرد: با پیگیری در کمیسیون تلفیق این بودجه از ۴۰ میلیارد در سال ۹۹  به ۲۴۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرده است که ۱۰۰ میلیارد تومان به ردیف بودجه اضافه شد و ۱۰۰ میلیارد تومان از محل بودجه محرومیت زدایی به آن تخصیص خواهد یافت.
 
وی تصریح کرد: با این اعتبار انتظار می رود در مجلس یازدهم پروژه بزرگراه زابل به زاهدان با پیشرفت مناسب تکمیل شود و مردم سیستان با جاده مرگ خداحافظی کنند.
 
در صورت تحقق اعتبار، تعهدات به پایان می رسد
 
مهدی پارسی، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: ۲۴۰ میلیاد تومان هنوز ابلاغی است، بر اساس اعتبارات ابلاغی که پیش بینی شده است ادامه عملیات اجرایی قطعاتی که در دست اجرا داریم را ادامه می دهیم.
 
وی ادامه داد: یک قطعه دیگر را هم پیش بینی کردیم که به مناقصه بگذاریم و عملیات اجرایی آن آغاز شود، فعلا بر اساس پیش بینی ها کار خود را انجام می دهیم.
 
این مقام مسئول بیان کرد: در صورتی که تخصیص ها محقق شود می توانیم تعهداتی را که به وجود آوردیم به پایان برسانیم، در حال حاضر قطعه پنج فعال است و ۱۰ کیلومتر برای اتمام این قطعه تا پل شیله عملیات اجرایی داریم.
 
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان ادامه داد: عملیات اجرایی پل شیله، قطعه چهار به طول ۱۰ کیلومتر و عملیات تکمیلی پل نهرآب را برای امسال در دستور کار داریم.
 
پارسی تصریح کرد: این چهار قرارداد در دست اجراست و برنامه ریزی کردیم عملیات اجرایی قطعه سه هم بر اساس اعتباراتی که تخصیص داده خواهد شد، آغاز شود.
 
وی اظهار کرد: امیدواریم ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده در امسال برای این طرح تحقق پیدا کند و بتوانیم تعهدات خود را به سرانجام برسانیم و قطعات بعدی را هم آغاز کنیم.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بزرگراه زابل به زاهدان ۲۴۰ میلیارد تومان عملیات اجرایی پیش بینی شده جاده مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان انتظار ۹ ساله / نخستین گروه زائران عمره راهی عربستان شدند

نخستین گروه زائران عمره از تهران در قالب دو کاروان هشتادوپنج‌نفره پس از حدود یک‌دهه چشم‌انتظاری، لحظاتی پیش با پرواز از فرودگاه امام خمینی (ره) خاک ایران را به مقصد عربستان سعودی ترک کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آئین بدرقه رسمی نخستین کاروان زائران عمره از تهران با حضور حجت‌الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت و عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان سعودی در ایران امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در فرودگاه امام خمینی (ره) برگزار شد.

پس از ۹ سال توقف، با برگزاری مراسم بدرقه رسمی اعزام زائران عمره در قالب دو کاروان هشتادوپنج‌نفره از استان‌های کردستان و کرمانشاه از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) انجام و عاشقان چشم‌انتظار زیارت خانه خدا با پرواز هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران راهی مدینه منوره شدند.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط سازمان حج و زیارت و سازمان هواپیمایی، زائران عمره‌گزار کشورمان تا سیزدهم اردیبهشت جاری از طریق ۱۱ فرودگاه کشور راهی سرزمین وحی خواهند شد؛ قرار است زائران خانه خدا در قالب ۱۱ پرواز به ترتیب از فرودگاه‌های مشهد (سوم اردیبهشت)، زاهدان (چهارم اردیبهشت)، اهواز (پنجم اردیبهشت)، تبریز (ششم اردیبهشت)، یزد (هفتم اردیبهشت)، کرمان (هشتم اردیبهشت)، بندرعباس (نهم اردیبهشت)، ساری (دهم اردیبهشت)، اصفهان (یازدهم اردیبهشت)، شیراز (دوازدهم اردیبهشت) و مشهد (سیزدهم اردیبهشت) و فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) عازم عربستان سعودی شوند.‌

در عملیات عمره سال جاری ۵۷۲۰ زائر خانه خدا عازم سرزمین وحی می‌شوند که ۲۸۶۰ زائر از فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ۲۸۶۰ زائر از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) برای انجام مناسک عمره مفرده عازم خانه خدا می‌شوند؛ تمام پروازها توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود و آخرین پرواز برگشت زائران نیز در تاریخ بیست‌وسوم اردیبهشت انجام خواهد شد.

شمس‌الدین فرزادی‌پور، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) نیز پیش‌تر اظهار کرده بود: در عملیات انتقال زائران عمره، روزانه اعزام حدود ۵۰۰ زائر به سرزمین وحی انجام خواهد شد.

وی افزود: عملیات اعزام زائران عمره مفرده با انجام روزانه دو پرواز به مقصد فرودگاه مدینه از امروز، دوشنبه آغاز می‌شود.

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: عملیات اعزام زائران با انجام ۴۴ پرواز رفت‌وبرگشت از ۱۱ فرودگاه کشور انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در عملیات عمره با انجام ۴۴ پرواز رفت‌وبرگشت، بیش از پنج‌هزار زائر به سرزمین وحی اعزام می‌شوند و عملیات عمره در بیست‌وسوم اردیبهشت جاری پایان خواهد یافت.

مدیرعامل هما عنوان کرد: عملیات حج تمتع نیز از بیست‌وچهارم اردیبهشت آغاز خواهد شد و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همچون سال‌های گذشته با همه توان در خدمت زائران سرزمین وحی خواهد بود.

کد خبر 746787

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد
  • ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند در حال ساخت است
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان بیرجند
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان _ بیرجند
  • پیش‌بینی اتمام مرمت پل خاتون تا پایان سال ۱۴۰۳
  • پایان انتظار ۹ ساله / نخستین گروه زائران عمره راهی عربستان شدند
  • بررسی روند عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به روستای هفتوان سلماس
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل
  • اختصاص بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های زیربنایی بخش تولید