Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان یزد با بیان اینکه همه تدابیر لازم برای برگزاری امتحانات حضوری اتخاذ شده است گفت: امتحانات در کمال آرامش و با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی و در فضای امن برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

علی صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: با توجه به اهمیت هدایت تحصیلی، آینده تحصیلی دانش‌آموزان، توجه جدی به حفظ سلامت آینده‌سازان ایران اسلامی نکات تکمیلی به منظور رفع دغدغه و نگرانی خانواده‌های دانش‌آموزان، کمک به مدیران آموزش و پرورش استان جهت برگزاری هر چه بهتر امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان و انتخاب رشته آن‌ها به لحاظ تأثیری که در سرنوشت تحصیلی آنان دارد، بسیار حائز اهمیت است بیان کرد: تعطیل کردن امتحانات حضوری به معنای عدم تفکیک دانش‌آموزان برای شاخه‌ها و رشته‌های مختلف تحصیلی بوده که می‌تواند موجب تورم در یک رشته، شاخه یا کمبود در رشته و شاخه دیگر ‌شود و بازار کار را در آینده دچار مشکل می‌کند.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا استان یزد تصریح کرد: نحوه خدمات آموزشی و تربیتی مدارس در دوره بیماری‌های همه‌گیر به دلیل تأثیر نتایج آن‌ها در سرنوشت تحصیلی دانش‌آموزان، امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم از تاریخ 27 اردیبهشت تا 24 خردادماه 1400 به‌ صورت حضوری برگزار می‌شود.

صالحی افزود: همچنین آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان در تاریخ 20 و 21 خردادماه، آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی دانش‌آموزان در تاریخ  24 تا 26 اردیبهشت‌ماه و مرحله دوم آن 23 تا 25 خرداد به‌ صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به ‌منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و عوامل اجرایی، امتحانات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی‌شده است که دانش‌آموزان در گروه‌های مجزا در جلسات امتحان حاضر شوند.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا ادامه داد: حوزه برگزاری امتحانات در استان نسبت به شرایط عادی سه برابر افزایش یافته است تا دانش‌آموزان با فاصله دو متر از یکدیگر و در فضایی که از تهویه کافی برخوردار است روی صندلی قرار گیرند.

صالحی اظهار داشت: مراقبان بهداشت و سلامت، دانش‌آموزان و عوامل اجرایی را هنگام ورود تب سنجی و غربالگری می‌کنند و بر استفاده از ماسک و رعایت موارد بهداشتی در تمام مدت حضور دانش‌آموزان نظارت دارند، گروه بندی و ساماندهی دانش‌آموزان در حوزه‌های اجرا به نحوی است که هنگام ورود و خروج ازدحام ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: نظافت و گندزدایی اماکنی که مورد استفاده قرار خواهند گرفت، انجام شده و پس از هر امتحان هم انجام می شود، مواد شوینده و ضد عفونی کننده در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و برای اطمینان، ماسک به اندازه کافی پیش بینی شده است.

صالحی افزود: همچنین سایر اقدامات بهداشتی بر اساس پروتکل‌های جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعمال خواهد شد و ناظران بهداشت و سلامت اعزامی از سوی مجموعه آموزش و پرورش استان و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، بر اجرای کامل این پروتکل‌ها در تمامی حوزه‌های برگزاری امتحانات نظارت دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان: برگزاری حضوری امتحانات 40 هزار دانش آموز/پروتکل‌ها را به طور کامل رعایت می‌کنیمامتحانات مجزا برای مبتلایان به کرونا/کاهش 30 درصد کتاب‌های درسی برای امتحاناتدستورالعمل برگزاری امتحانات ایمن/ فاصله دو متری صندلی‌‌ها و ضرورت تهویه هوا

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان یزد گفت: طراحی سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم توسط مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی انجام می‌شود و سوالات هماهنگ پایه نهم برای هر استان و یا منطقه به صورت مجزا طراحی می‌شود و دانش‌آموزان پایه نهم در مدرسه خود امتحان می‌دهند.

صالحی گفت: در امتحانات پایه نهم در شرایطی که وضعیت مناطق استان از لحاظ بیماری یکسان باشد، سوالات به ‌صورت استانی و بر مبنای وضعیت تعیین‌ شده طرح می‌شود.

وی ادامه داد: از آنجا که شرایط آموزش در طول سال تحصیلی در مناطق مختلف یکسان نبوده و در مجموع شیوع بیماری فرآیند آموزش را تحت تأثیر قرار داده، طراحی سوالات بر مبنای آموزش در شرایط قرمز انجام شده است و دانش‌آموزان می‌توانند برای اطلاع از بارم بندی و حذفیات دروس مختلف، به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به نشانی www.aee.medu.ir مراجعه کنند.

صالحی افزود: امیدواریم با حمایت و راهنمایی فرهنگیان و همراهی و همدلی اولیای فهیم و بزرگوار دانش‌آموزان که سرمایه‌های ایران اسلامی هستند، اهتمام و توجه جدی دانش‌آموزان امتحانات در کمال آرامش و با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی و در فضای امن برگزار شود.

انتهای پیام/781/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برگزاری امتحانات مقابله با کرونا امتحانات حضوری دانش آموزان پروتکل ها پایه نهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته بود که انتشار نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی با موجی از واکنش‌ها مواجه شد.

برای نخستین بار قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از اُفت دو نمره‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وضعیت نامناسب قبولی‌ها در امتحانات نهایی و افت شدید نمرات انتقادهایی را برای وزارت آموزش و پرورش به همراه داشت و عده‌ای مجدداً از نبود عدالت آموزشی نوشته و گفتند.

اواخر سال گذشته محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگویی از تغییرات در برگزاری امتحانات نهایی و تسهیل در فارغ‌التحصیلی دانش آموزان خبر داد. او این موضوع را مطرح کرد که شورای عالی آموزش و پرورش هم این پیشنهاد معاونت آموزش متوسطه را تأیید کرده است.

بر اساس این مصوبه، دانش‌آموزان می‌توانند برای چهار عنوان درس نهایی که نصاب قبولی را کسب نکرده‌اند از «تبصره»، استفاده کنند.

در گذشته، اگر دانش‌آموزی معدل بالای ده گرفته بود؛ حتی اگر دو عنوان درس نهایی و دو درس غیر نهایی را نمره زیر ۱۰ و بالای ۷ (بین ۷ تا ۱۰) کسب می‌کرد، با شرط داشتن معدل بالای ۱۰ می‌توانست با استفاده از تبصره، فارغ‌التحصیل شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص دلایل تأیید این موضوع گفته بود؛ با توجه به اینکه عمده دروس پایه‌های دهم و یازدهم نیز نهایی شده، معاونت آموزش متوسطه پیشنهاد داد تا ۲ عنوان دروس «غیرنهایی» هم «نهایی» منظور شود؛ بدین ترتیب با موافقت کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، مقرر شد دانش‌آموزان بتوانند جهت فارغ‌التحصیلی، برای ۴ عنوان درس نهایی از این تبصره استفاده نمایند.

در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش باید توجه خود را بر ارتقای کیفیت آموزشی قرار دهد؛ شورای عالی آموزش و پرورش به دنبال فارغ‌التحصیلی محصلان است تا به هر ترفندی و علی رغم کیفیت پایین آموزش ارائه شده در استان‌های محروم یا کمتر برخوردار، این افراد از مدرسه خارج شوند؛ به امید اینکه در بازار کار یا جای دیگری آینده خود را جست‌وجو کنند.

در حقیقت عمده این تغییرات ناشی از همان تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی است که ارزش نمرات امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی را در پذیرش دانشگاه‌ها تا ۶۰ درصد افزایش داد.

امانی دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگویی هم همین موضوع را مطرح کرد و گفت: بسیاری از مصوبات اخیر درباره ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است.

پیشنهاد اخیر این است که طبق تک‌ماده؛ اگر دانش‌آموزی حداکثر در چهار عنوان درسی نمره ۷ و بیشتر کسب کند و معدل کل وی نیز حداقل ۱۰ باشد، فارغ‌التحصیل شناخته می‌شود.

سال گذشته در اولین سال محاسبه معدل امتحانات نهایی در پذیرش دانشگاه‌ها، متأسفانه شاهد اُفت نمرات دانش‌آموزان بودیم، کیفیت سوالات امتحانات نهایی و نبود عدالت آموزشی شد تا سال گذشته میانگین نمرات در شاخه نظری ۱۱.۶۲ و امسال به ۱۰.۰۲ رسید.

حالا آموزش و پرورش که در مسیر خود باید وضعیت امتحانات نهایی را بهبود بخشد و سوالات امتحانات نهایی را به نوعی طراحی کند که تنها دانش آموزان برتر قادر به پاسخگویی صحیح و کامل به سوالات باشند؛ شاهد افت نمرات و مردودی بسیاری از دانش آموزان خصوصاً در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده است. برای همین هم آموزش و پرورش به جای ارتقای وضع عدالت آموزشی و رشد وضعیت نمرات امتحانات نهایی در همه مناطق، اقدام به تغییر شرایط فارغ‌التحصیلی و محاسبه چهار درس زیر ده کرده است تا نوجوانان و محصلان بدون بهبود وضعیت تحصیلی از مدرسه خارج شوند و جای دیگری به دنبال آینده خود بگردند.

باید منتظر ماند و دید تصمیم جدید شورای عالی آموزش و پرورش تا چه میزان در افت نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی اثر گذار خواهد بود.

کد خبر 6080704 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • خبر خوب برای دانش‌آموزان؛ با تک ماده ۴ درس را با نمره ۷ قبول شوید
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس می‌توانند «تک ماده» کنند
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس امتحان نهایی می‌توانند تک ماده کنند