Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مهتاب ادریسی ارانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نیکان اکسیر آزما گفت: این واحد دانش‌بنیان سعی کرده است که خدمات تخصصی به نهادهای ناظر و شرکت‌های تولیدی ارائه دهد. علاوه بر انجام آزمایش‌های کنترل کیفی، مشاوره‌های تخصصی نیز به شرکت‌های تولیدی ارائه می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نیکان اکسیر آزما، در ادامه افزود: ما همکار اداره استاندارد هستیم و به تازگی نیز همکاری خود را با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز کرده‌ایم. عمده تمرکز ما در حوزه رنگ و پوشش‌های صنعتی است که طیف گسترده‌‎ای از محصولات را شامل می‌شود.

به گفته وی، ما یک آزمایشگاه پیشرفته در اختیار داریم و آزمایش‌ها و تحقیقات لازم را در خصوص رنگ و رزین انجام می‌دهیم و شرکت‌ها، صنایع مختلف و نهادهای نظارتی مانند سازمان استاندارد از نتایج این آزمایشات برخوردار می‌شوند.

این فعال دانش‌بنیان ضمن بیان جزئیات بیشتری از فعالیت‌های شرکت، گفت: در صنعت ساختمان از چسب‌های مختلفی استفاده می‌شود که ما با انجام کار تحقیقی و آزمایش روی آنها توانسته‌ایم، خدمات کنترل کیفی مناسبی در این حوزه انجام دهیم. همچنین در این آزمایشگاه در زمینه عیار فلزات گران‌‌بها نیز آزمون‌های مختلفی انجام گرفته است.

ادریسی ارانی با تاکید بر رعایت چهارچوب‌های علمی در جریان آزمایشات، افزود: شرکت‌های بازرسی وجود دارند که براساس تکالیفی که دارند، نمونه‌‎های محصولات مختلف را از شرکت‌های تولیدی جمع‌آوری می‌کنند، در این شرکت و در آزمایشگاه نیز این محصولات از جنبه‌های مختلفی تست می‌شوند.

وی همچنین بیان کرد: در آزمایش محصولات، چالش‌ها و تخلفات احتمالی، مشخص می‌شود و سازمان استاندارد در زمینه اعطای نشان استاندارد به آن محصول تصمیم‌گیری خواهد کرد. همچنین در همکاری با وزارت بهداشت، میزان سلامت و کیفیت پوشش‌های به کار رفته در قوطی‌های کنسرو بررسی می‌شود تا از نظر سلامتی و بهداشتی ایمن و مورد تایید باشند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نیکان اکسیر آزما، با تشریح رویکردهای فنی شرکت، گفت: در این بین سعی کردیم که به شرکت‌های تولیدی نیز مشاوره ارائه کنیم و در مورد فرمول محصول و ایرادات آن، نظرات کارشناسی را منعکس کنیم تا محصول خود را بهینه‌تر سازند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رنگ و رزین شرکت های تولیدی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود

علیرضا دادیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در حوزه علم و فناوری و تولید دانش‌بنیان اظهار کرد: دریافت ۱۵ مجوز استقرار هسته‌های فناور و عقد ۱۰ قرارداد استقرار قطعی با درآمد ماهانه ۴۰ میلیون تومان از اقدامات واحد فراهان بوده است.

وی درباره اینکه اکنون چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه‌تان مستقر هستند؟ چنین پاسخ داد: ۱۰ هسته فناور در حوزه‌های بازیافت شیشه، تولید بلور، تولید و آموزش نوازندگی ساز چوگور، تولید UPVC مصنوعات رزینی گردشگری، تولید خلّاقانه رشته آشی، تولید فناورانه پودر و کپسول آتش‌نشانی و برگزاری دوره‌های HSE، تولید اسباب‌بازی چوبی و تهیه و فروش غذا تحت اپلیکیشن بافت فرش ازجمله واحدها و شرکت‌های فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان درباره فعالیت شرکت‌ها و محصولات خاص فناورانه در این دانشگاه و برنامه‌های سال ۱۴۰۳ تشریح کرد: مقرر شده در سال جاری (۱۴۰۳) در حوزه ایزوگام یک شرکت دانش‌بنیان مستقر کنیم.

دادیان متذکر شد: در حوزه مهارت و کارآفرینی هم همه هسته‌های فناور با رویکرد کارآفرینی مستقر شده‌اند.

وی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا، نجات تالاب میقان را ضروری برشمرد و افزود: نجات تالاب «میقان» باید در اولویت استان مرکزی قرار گیرد؛ چراکه تبعات ناشی از مرگ این تالاب جبران‌ناپذیر است و در این راستا راهکار علمی باید مدنظر قرار بگیرد.

مخالفت دانشگاه علوم پزشکی با استقرار تولیدکنندگان بهداشتی و کلینیک‌های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان توضیح داد: در این دانشگاه ساختمانی منحصربه‌فرد داریم که برای استقرار هر تولیدکننده صنایع غذایی، بهداشتی، آرایشی و نیز کلینیک‌های پزشکی و دندانپزشکی استاندارد‌های لازم را دارد، اما متأسفانه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با استناد به اینکه این ساختمان در یک مجموعه آموزشی قرار دارد با هرگونه استقرار شرکت‌ها مخالفت می‌کند.

دادیان تبیین کرد: این در حالی است که از یک سو این ساختمان هرسال که بدون استفاده بماند، روند تخریب را طی خواهد کرد و از سوی دیگر استقرار شرکت‌های غیربهداشتی آسیب‌های زیادی به این ساختمان وارد می‌کند.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود
  • رشد ۲۸ درصدی واحد‌های صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت
  • واحدهای صنعتی دانش بنیان ۲۸ درصد رشد داشته است