Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@09:29:25 GMT

ساخت شعله‌گیرهای پیشرفته صنعتی توسط دانش بنیان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۱۲۵۸

ساخت شعله‌گیرهای پیشرفته صنعتی توسط دانش بنیان‌ها

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از معاونت علمی و فناوری؛ مهدی شفیعی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان تولید کننده شعله‌گیرهای پیشرفته صنعتی گفت: شعله گیر تجهیزی است که برای محافظت سیستم ها در برابر شعله انفجار در خطوط لوله، مخازن، دودکش مشعل های صنعتی و تجهیزاتی که در آنها گاز یا بخار مایعات قابل اشتعال وجود دارد، باعث عبور سیال و مانع از ورود شعله در هنگام وقوع انفجار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفیعی ادامه داد: قسمت اصلی این تجهیز المنت آن است که با استفاده از فناوری نانو و محاسبات بسیار دقیق طراحی و از لایه های متناوب ورق های فلزی مطابق با استاندارهای ISO ۱۶۸۵۲، API ۲۰۲۸، ASTM-F۱۲۷۳ و INSO ۱۱۰۲۶ ساخته شده است که در حال حاضر فناوری و دانش ساخت آن را در این مجموعه داریم.

به گفته وی، فلیم ارستر ها یا همان شعله گیرها از سیستم در برابر احتراق های بالاتر از سرعت صوت و زیر سرعت صوت در حالت های پایدار شده محافظت می کند که علاوه بر برآورده سازی پارامترهای اساسی عملکرد، با ایجاد حداقل افت فشار بالاترین بازدهی را می دهد.

شفیعی با اشاره به سرعت انفجاری این نوع شعله گیرها افزود: تمامی انواع فلیم ارستر In line ،End of line با سرعت انفجاری Detonation، deflagration و در حالت های endurance ، short time در گروه های گازی با دقت عملکرد بسیار بالا تست شده است که مشابه با نمونه های بین‌المللی این محصول است.

این فعال فناور همچنین بیان کرد: از آنجایی که برای صحت و دقت عملکرد هر محصول نیاز به آزمایشگاه با امکانات پیشرفته است، این مجموعه دانش بنیان با داشتن استاندارد آزمایشگاه مرجع ( ISO ۱۷۰۲۵ ) در حوزه تست های فشار استاتیکی ، انفجاری ، دبی و ... امکانات خوبی برای اطمینان کارفرمایان در اختیار دارد.

وی در مورد کاربرد مهم در تولید و نصب این شعله گیرها نیز افزود: مهم ترین مورد درباره این شعله گیرها می توان به نوع سیال اشتعال زا و محل نصب اشاره کرد که کارایی شعله گیر در ممانعت از انتشار شعله و گسترش انفجاری آتش موجب می شود تا کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف اعم از صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، صنایع معدنی و فلزات دارد.

مدیر عامل شرکت گفت: این مجموعه نخستین بار سابقه طراحی و تولید انواع راپچر دیسک های صنعتی در داخل کشور را در رزومه کاری خود دارد و اینک با افتخار اعلام می کنم تنها تولید کننده انواع مختلف این شعله گیرها در ایران و منطقه خواهد بود که با استفاده از فناوری های نوین در کنار خلاقیت و کوشش جمعی از مهندسان جوان این مجموعه، محصولی کاملا ایرانی را طراحی و آماده بهره برداری قرار داده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1095296 برچسب‌ها شعله گیر صنعتی تولید دانش بنیان شرکت دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تولید دانش بنیان شرکت دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی به تشریح اولویت‌های ستاد پرداخت و اظهار کرد: در سال گذشته تمرکز بر اولویت اصلی ستاد یعنی ایجاد گفتمان منتخب و اولویت‌های مأموریتی این نهاد از مهم‌ترین مباحثی بود که مورد توجه قرار گرفت. با تمرکز ۷۰ درصد انرژی، زمان و منابع در دسترس بر روی این اولویت‌ها، اولویت‌های مأموریتی ستاد شامل کاهش خام‌فروشی، کاهش ارزبری یا افزایش ارزآوری، استحصال و بازیافت از منابع ثانویه همچون شورابه‌ها، باطله‌ها و سرباره‌ها، ساخت افزایشی و ساخت دقیق تعریف شده است.

وی با اشاره به ویرایش و به‌روزرسانی نهایی سند ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته، بیان کرد: ۱۲ جلسه میز تخصصی در شورای‌ عالی انقلاب‌فرهنگی با همکاری و حضور نمایندگان ۲۰ سازمان ذی‌نفع برای تهیه سند توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته برگزار شد که در نهایت به تهیه پیش‌نویس سند منجر شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد ساخت پیشرفته به ایجاد مراکز مشترک توسعه فناوری اشاره کرد و افزود: مرکز مشترک توسعه فناوری ساخت دقیق، مرکز مشترک توسعه فناوری لایه‌نازک و مرکز مشترک توسعه فناوری سرامیک‌های دما بالا مراکزی بودند که در سال گذشته نهایی‌سازی شدند و پیشرفت بیش از ۵۰ درصدی در ۶ مورد دیگر شامل مواد باطله معدنی، پسماند شیرین‌سازی آب، نسوزهای صنعتی، میکروالکترونیک، توسعه فناوری ساخت افزایشی و باطری‌های غیر لیتیومی پیرامون انجام برنامه‌های پیش‌ران ستاد با هم‌افزایی ظرفیت‌های ستاد، بهره‌بردار، سرمایه‌گذار و تیم‌های فناور پیشرو از دیگر اقدامات سال گذشته ستاد بود.

به گفته وی در موضوع رصد و آینده‌نگاری فناوری و در بحث آینده‌نگاری، بیش از ۳۰ سند بین‌المللی بررسی شده و فهرستی بالغ بر ۶۰ نفر خبره شامل افراد متخصص دانشگاهی و صنعتی در حوزه‌های مختلف مواد و ساخت پیشرفته، برای بررسی خبرگانی این حوزه، تهیه شده و فرایند دعوت از نخبگان و تشکیل میزهای تخصصی ادامه دارد.

میلانی در ادامه به ارائه آمار مطابق آخرین گزارش از سامانه خدمت پرداخت و گفت: از ابتدای مردادماه تا انتهای اسفندماه جمعاً ۲۳۰ طرح در سامانه خدمت بارگذاری شده که این یعنی به طور متوسط ماهانه ۲۹ یا روزانه یک طرح در این سامانه قرار گرفته است.

دبیر ستاد مواد و فناوری ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز طرح‌های تصویب شده در مجموع ۲۵۵ میلیارد ریال و اعتبار مورد نیاز طرح‌های در دست بررسی بالغ بر چهار هزار و ۵۸۸ میلیارد ریال برآورد شده است.

میلانی درخصوص برگزاری رویدادهای علمی مختلف در سال گذشته، گفت: برگزاری فن تز با همکاری کانون مدیریت دارایی فکری، برگزاری و حمایت از مسابقات دانشجویی و رویدادهای ترویجی و پیگیری ایجاد نهادهای ترویجی تخصصی از اقدامات ستاد در سال گذشته بوده است.

کد خبر 6084405 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری، رشد ۲۸ درصدی داشته‌اند
  • شرق مازندران نیازمند پایانه صنعتی دام است
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه سمنان