Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@21:28:30 GMT

رعایت مصوبات ستادملی کرونا توسط اصناف

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۳۱۲۵

رعایت مصوبات ستادملی کرونا توسط اصناف

نایب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون اصناف همراه‌ترین گروه در اجرای مصوبات ستاد بودند و همکاری لازم را در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی داشتند.

به گزارش برنا به نقل از اتاق اصناف ایران، آقای مجتبی صفایی با اشاره به تعطیلی یک ماهه واحد‌های صنفی در راستای اجرای مصوبات ستادملی مقابله با کرونا گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون اصناف همراه‌ترین گروه در اجرای مصوبات ستاد بودند و همکاری لازم را در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق اصناف ایران  با اشاره به نقش پررنگ اصناف در اجرای محدودیت‌های کرونایی افزود: جامعه صنفی در همه مراحل دولت را همیاری کرده و از سال گذشته تاکنون در راستای اجرای مصوبات ستادملی کرونا با دولت همگام شد، اما اینکه تنها راه کنترل ویروس، تعطیلی و بستن واحد‌های صنفی است تصور درستی نیست.

وی با بیان اینکه این روند بی تاثیر نیست، اما به تنهایی نیز موثر نخواهد بود، تصریح کرد: زمانی می‌توان به شرایط کاهش وضعیت کرونا در جامعه رسید که دیگر ارگان‌ها و مراکز شلوغ نیز مانند اصناف تعطیل باشند.

صفایی گفت: نباید در زمان اوج گیری کرونا برای رسیدن به شرایط کاهش بیماری تنها فشار روی اصناف، بازار و کسبه بدون در نظر گرفتن مشوق‌ها باشد.

وی افزود: در صورتی می‌توان تعطیلی واحد‌های صنفی را در نظر گرفت که حداقل مشوق‌هایی متناسب با شرایط کاری صنف‌ها ایجاد شده باشد.

نایب رئیس اتاق اصناف ایران اضافه کرد: اصناف در یک سال گذشته علاوه بر رکود بازار و تحریم‌های ظالمانه و افزایش قیمت ها، خسارت‌های زیادی نیز به علت بیماری کرونا متحمل شدند و تمامی هزینه‌ها را پرداخت کردند، بار‌ها در خصوص ارائه مشوق با ساختار متناسب با مسئولان دولتی صحبت شده است و امیدواریم بسته‌های حمایتی متناسب با شرایط امروز جامعه صنفی در نظر گرفته شود.

به گفته وی، بخشودگی جرایم و یا به تعویق انداختن زمان اظهارنامه مالیاتی به تنهایی برای حل مشکلات اصناف راهگشا نیست.

سخنگو و نائب رئیس اتاق اصناف ایران با تاکید بر اینکه بازار امروز نیاز به مشوق‌های تشویقی و تحریک تقاضا دارد، تصریح کرد: بدیهی است که تا پایان سال با بیماری کرونا روبه رو هستیم و اگر قرار بر تعطیلی مجدد اصناف باشد باید دولت سازکار مناسبی برای بهبود وضعیت اصناف لحاظ کند و نیاز امروز بازار کشور را در نظر بگیرد.

وی افزود: ارائه تسهیلات مناسب و کم بهره و در نظر گرفتن مشوق‌های بانکی کمک موثری به اصناف خواهد بود، اما این راه حل مقطعی است و برای رشد و پویایی بازار نیاز به تحرک بازار و افزایش تقاضا و بازگشت سرمایه به بازار داریم تا از وضعیت رکود خارج شویم.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ در ایران آغاز شد و به دنبال آن بخش‌های مختلف کشور را با محدودیت مواجه کرد و در زمان‌های طولانی به تعطیلی کشاند.

بر همین اساس گروه‌های مختلف شغلی از جمله اصناف در کشور با مشکل مواجه شدند، زیرا از یک سو محدودیت‌ها مانع فعالیت آن‌ها شد و از سوی دیگر کاهش استقبال از خرید عمومی در آمد آن‌ها را به طور چشمگیری کاهش داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتاق اصناف ایران ستاد ملی کرونا رئیس اتاق اصناف ایران اجرای مصوبات مشوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۳۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مرضیه یونسی افزود: تعداد پرونده‌های وارده به این اداره کل در سال گذشته را ۱۴ هزار و ۴۵۰ فقره و تعداد آرای صادره در این مدت ۱۴ هزار و ۴۶۰ فقره ثبت شده است.

او تصریح کرد: عدم درج قیمت با سه هزار و ۲۸۲ پرونده، گران فروشی با ۲ هزار و ۳۷۹، تقلب و کم فروشی با هزار و ۸۷۵ فقره پرونده و عدم اجرای تکالیف صنفی با هزار و ۴۳۹ در صدر تخلفات قرار دارند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان گفت: عدم صدور و ارائه فاکتور با هزار و ۳۲۹ فقره، عدم رعایت بهداشت با هزار و ۱۸۸ فقره و قاچاق کالا و ارز با هزار و ۵۳ فقره در ردیف‌های بعدی قرار دارند.

مرضیه یونسی افزود: فعالیت قرارگاه نظارتی تعزیرات حکومتی استان همدان ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا تاریخ ۲۱ فروردین با قوت و منطبق بر مطالبه گری و حضور میدانی موثر در بازار ادامه دارد.

او تصریح کرد: از ابتدای طرح گشت بازرسی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا ۱۸ فروردین امسال با تشکیل ۲۲۵ تیم بازرسی مشترک، از هزار و ۹۴۹ واحد صنفی بازدید و ۵۳۴ پرونده تخلف تشکیل شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان گفت: در این مدت واحد‌های صنفی متخلف ۷۴۱ میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال جریمه شدند.

دیگر خبرها

  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • ١٠٠ هزار واحد صنفی در استان كرمان باید شناسه یکتا دریافت کنند