Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@20:18:50 GMT

سلامت روان مردم در سال دوم کرونا اهمیت بیشتری یافته است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۳۴۴۸

سلامت روان مردم در سال دوم کرونا اهمیت بیشتری یافته است

به گزارش ایرنا، ساختمان مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها عصر دوشبه میزبان نشست تخصصی توانمندی خانواده ها در بحران کرونا به همراه رونمایی از"دوره فرهنگی-آموزشی توانمندسازی خانواده ها و شهروندان در مدیریت بحران کرونا" بود.

دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت در این آئین که با حضور دکتر مرتضی فاضلی مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان و جمعی از اساتید همراه بود، درسخنانی ضمن تقدیر از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برای عهده دار شدن یک مسوولیت اجتماعی و راه اندازی دوره فرهنگی -آموزشی در مدیریت کرونا با رویکرد مشارکت اجتماعی، این حرکت نهاد با همکاری مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان را بسیار ارزشمند دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، حدود ۱۴ ماهه است که تمام کشورهای دنیا با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می کنند، افزود: این بیماری همه ابعاد زندگی مردم اعم از اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی که همگی در گرو بقاء سلامتی انسان بعنوان بزرگترین نعمت خداوندی است را تحت شعاع خود قرار داده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارکرد:به طور حتم پس از طولانی شدن بحران کرونا در دنیا سلامت روح و روان مردم تحت تاثیر قرار خواهدگرفت و همچنین تاب آوری بسیاری کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به "دوره فرهنگی-آموزشی توانمندسازی خانواده ها و شهروندان در مدیریت بحران کرونا" که امروز رونمایی می‌شود، گفت: در این دوره مهمترین هدفی که نهاد رهبری هدف گذاری کرده است بحث خانواده بعنوان یک بنیان مهم است، واحدی از اجتماع که اگر آرامش و سلامت روان آن حفظ شود به طور قطع سلامت جامعه تضمین خواهد شد.

لاری با تاکید براینکه، درحال حاضر به جهت کرونا بسیاری از مناسبات اجتماعی به هم ریخته است، یادآور شد: به دلیل ایجاد محدودیت در بسیاری  ازمشاغل، همسران به اجبار زمان های طولانی تری را در منزل سپری می کنند.

وی افزود: دانش آموزان و دانشجویان نیز زمان هایی را که در مدرسه و دانشگاه سپری می کردند در حال حاضر در منزل به سر می برند و خانم های خانه دار و شاغل نیز بایستی مدیریت تدریس آموزشی فرزندان خود را عهده دار باشند و زمان های طولانی تری را با فرزندان خویش سر کنند.

دکترلاری بیان کرد: متاسفانه مشکلات اقتصادی مزید برعلت شده است و برخی موضوعات که می توانست این تنش ها را کاهش دهد، همچون سفرهای زیارتی و مراسم های مذهبی و فعالیت های ورزشی همه به نوعی مختل شده است.

وی گفت: البته در این شرایط ویژه، انسان های باهوش می توانند خود را با شرایط منطبق کنند و آنها بایستی در جامعه نیز  مسوولیت های اجتماعی خود را به طور صحیحی انجام دهند.

دکترلاری افزود: این دغدغه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برای راه اندازی دوره های فرهنگی- آموزشی در مدیریت کرونا جای تقدیر دارد چراکه تهیه محتوای آموزشی -دانشگاهی کار زمانبری است و مسیر طولانی برای آن طی شده است و اینکه بتواند مخاطب را بخود جلب کند خیلی با ارزش است.

وی با اشاره به سخنی از تدروس آدهانوم رییس سازمان بهداشت جهانی مبنی براینکه آموزش بر سلامت تقدم دارد، گفت: بنده تا مدت ها به معنی این جمله فکر می کردم، بعدها به این نتیجه رسیدم که اگر آموزش نباشد سلامتی هم نخواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ادامه داد:لذا سواد سلامت، سواد رسانه ای و تاب آوری های مردم بخصوص والدین در مدیریت چنین بحران هایی برای ایفای نقش بهتر در تربیت فرزندان بسیار مهم محسوب می شود.

وی با تاکید براینکه، همیشه بحران ها علاوه بر سختی ها و مشکلات، درس های آموزنده فراوانی را بدنبال خود دارد، افزود:یکی از مهمترین این درس ها را توسعه آموزش در بستر مجازی در کشور عنوان کرد.

بستری که به گفته معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت،  تا پیش از آن دستگاه ها از آن غافل بودند و آنرا جدی نگرفته بودند و حتی نمی توانستند آنرا مدیریت کنند.  

وی افزود:حتی در دوران پساکرونا نیز که شرایط عادی تر شود، یکی از بستر هایی که می توانیم از آن بیشتر بهره مندشویم، همین بستر مجازی است، چراکه هم اکنون بسیاری ازمزایا و معایب این بستر را شناسایی کرده ایم.

لاری اظهارکرد: در دوران کرونا قدر بسیاری از مسائل ساده همچون رفت و آمدها و  ارتباطات و بسیاری از دیگر را درک کردیم و در حال حاضر که سال دوم این بحران هستیم بیش از هرچیزی بحث سلامت روان اهمیت پیدا کرده است.

وی با تاکید براینکه، تاب آوری درحال حاضر یک مفهوم طلایی است گفت:این در واقع هوشمندی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها را می رساند که در یک حرکت دغدغه مندانه با تهیه بسته های آموزشی مناسب در قالب فیلم، پادکست (صوت های آموزشی) با کمک اساتید مجرب به مشارکت اجتماعی پرداخته است.

دکترلاری که در این آئین بعنوان نخستین داوطلب در "دوره فرهنگی-آموزشی توانمندسازی خانواده ها و شهروندان در مدیریت بحران کرونا" ثبت نام کرد، یادآورشد: وزارت بهداشت و درمان نیز از این نوع اقدامات به طور حتم استقبال خواهد کرد و هرگونه کمک و همیاری در این حوزه ها را وظیفه خود می داند.

"دوره فرهنگی - آموزشی توانمندسازی خانواده ها و شهروندان در مدیریت بحران کرونا" عصر دوشنبه در محل ساختمان مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر مرتضی فاضلی مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان رونمایی شد.

بر اساس این گزارش علاقمندان برای ثبت نام در دوره فرهنگی-آموزشی توانمندسازی خانواده ها و شهروندان در مدیریت بحران کرونا می توانند به سامانه اینترنتی https://ec.nahad.ir/ مراجعه کنند.

برچسب‌ها نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش محدودیت های کرونا نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش محدودیت های کرونا اخبار کنکور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، مریم حاجی‌ابراهیمی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته ۴۳ دوره و کارگاه آموزشی صنایع‌دستی در قالب آموزش شاغلان و دوره‌های آموزشی ترویجی کوتاه‌مدت برای ۸۳۹ نفر اجرایی شد. معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان گلستان افزود: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند ازجمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن و… برگزار شد. او خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد. حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند. او افزود: در سال جاری اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهرها و روستاهای استان، خصوصاً شهر و روستاهای ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

       

دیگر خبرها

  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • آموزش عامل شکل‌گیری روان است
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد